עזוב הזוי או נדוש ../images/Emo58.gif
מה שמפריע ותמיד הפריע לי בלוסט (ואני צופה בזה מאז שהעונה הראשונה התחילה בארה"ב. ככה זה כשאתה מעריץ ותיק של Alias
) - היוצרים זורקים כל הזמן עוד ועוד חידות, עוד שאלות ועוד דברים הזויים. החל מאמצע העונה השניה (שהיתה אגב גרועה ביותר לדעתי) הגעתי לשלב שבו התגובה הרגילה שלי מכל פרק היא "WTF", וזה מתחיל להימאס, בעיקר מכיוון שאנחנו כבר בעונה הרביעית וזה לא נפסק. מילא, אם היו נותנים פתרונות לתעלומות האלה, אבל מה פתאום. לי נראה שהיוצרים אפילו שוכחים כל מיני דברים קטנים שהם פתחו מזמן (מה ליבי עשתה בביה"ח של הארלי? למה היא לא סיפרה לו? מי הם האחרים? העוינים? מה הקשר של דארמה לכל הסיפור? איזו מחלה תקפה את כל האנשים בספינה של דניאל? למה בן גנב לה את אלכס? האם סאן באמת הולכת למות? ועוד המון דברים שהספקתי לשכוח מאז שהעונה השלישית הסתיימה). מתוך ניסיון שיש לי עם סדרות מהסוג הזה, כל הסבר שנקבל בסוף (כמו מה לכל הרוחות העניין עם המפלצת/עשן שחור) יהיה לא מספק ועם המון חורים. זה פשוט לא יתכן שיתקבלו הסברים מלאים והגיוניים להכל, ואם כן, אז אני באמת אוריד את הכובע ואודה שהיוצרים של הסדרה גאוניים. עד עכשיו הם הוכיחו לי בדיוק את ההפך (בעצם העובדה שהם כתבו את העונה השניה ואת רוב השלישית). לא יודע, לי אישית מתחיל להימאס לצפות בפרקים חדשים ולהגיד עוד WTF ועוד WTF. מצטער, אבל הסדרה לא מספיק חשובה לי כדי שאעקוב באדיקות אחר כל הפרטים הקטנים ואנסה להבין את ההיגיון הפנימי של היוצרים, שאני מטיל ספק בקיומו. הסיבה היחידה שאני ממשיך לצפות בסדרה היא שנהניתי מהסיום של העונה השלישית, ובכל זאת, אני צופה בה מתחילתה, ויש פה סוג של נאמנות כזו או אחרת.