The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo194.gif The Silent Weekend ../images/Emo110.gif

שבוע פעיל עבר על הפורום, יש עליה חדה (!) במספר ההודעות ושרשור סוף השבוע האחרון נמצא כבר בעמוד הקודם. כמובן שזה קשור לעובדה שלכבוד יום ההולדת של הפורום נפתחו שלושה שרשורים, אבל מה זה משנה. קבלו סטטיסטיקות:
The Top 10 Metzifanim:
(71) ImNOTokay1 (77) The phantom of opera (87) ZuLi90 (87) Nights Unseen (91) Fairywitch (96) אזירפאל (129) TheImpactBoy (154) Ice Queen 7 (158) אטומיק בייגל (224) מגרש השוודים
פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש אימו אוונסנס הארי פוטר - הספר אופנה אלטרנטיבית השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע מצויין לכולם!

אזירפאל

New member
אגב

שימו לב שפורום אימו עלה למקום השני (!), אז אח"כ אל תתפלאו שאנשים מחשיבים את WT כאימו.

Liquid Dreams

New member
לשם שינוי, לא בא לי סופ"ש.

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל מיני של רד הוט אלבום השבוע: סטדיום ארקדיום של רד הוט מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומעת דבר טוב שקרה השבוע: אתמול בערב אחי ואבא שלי נסעו והם חוזרים רק היום בערב דבר רע שקרה השבוע: הכל? הייתי חולה משבת בערב, לא הלכתי לבי"ס אפילו יום אחד השבוע ואני משתעממת עד מוות משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שאני אחזור לבי"ס ._. אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין ספר השבוע: ארוכה הדרך למטה סרט/סדרת השבוע: מגרש ביתי, גברתי הנשיא, אורות ליל שישי[XD] תמונת השבוע: אין

Brombit

New member
למה את לא רוצה סוף שבוע? ../images/Emo7.gif ../images/Emo115.gif

אבל טוב לדעת שיש אנשים ששמחים לפעמים ללכת לביה"ס
(ואני לא אחת מהם
אני מתרגלת לחופשים ממש מהר ואף פעם לא נמאס לי...)

Ice Queen 7

New member
מי פה ממשיך להכנס לפורום אימו? ../images/Emo12.gif

כשהוא רק נפתח זה היה מובן, גם אני נכנסתי פעם אחת, אבל עכשיו?
שיר/י השבוע של ווית'ין: The Promise שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - Slaying The Dreamer, Beauty of the Beast אלבום השבוע: Century Child
מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: הצגתי את הפרוייקט ליריקס באנגלית וקיבלתי 20 מתוך 20
ועל הפרוייקט עצמו 100 D: וגם המשכתי את הפרוייקט באומנות וכמעט סיימתי את הציור הראשון. ^^ אה וכמובן מלאה שנה לפורום! דבר רע שקרה השבוע: רוב השאר
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יהיה רק שבוע עד הרצליה אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: אין ספר השבוע: המיתולוגיה הבריטית סרט/סדרת השבוע: שנות ה70 תמונת השבוע:

Amir Noy

New member
../images/Emo11.gif

מה? מצחיק שם?XDDDD חוץ מזה יש שם אחד ששומע סונטה

חחח

הממ זה די מעניין. זה מספר על המקור של הבריטונים ואנגלוסקסים ו-וולשים וכל אלה אם אני זוכרת נכון, ועל המיתולוגיות של השבטים האלו ובלהבלה ויש את המיתולוגיה האנגלית של סיפורי המלך ארתור. זה נחמד.

Nights Unseen

New member
להלהלה

שיר/י השבוע של ווית'ין: SMN ואייסקווין בגרסא אקוסטית
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הממ.. Energize Me - After Forever אלבום השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Energize Me - After Forever דבר טוב שקרה השבוע: ממ, התבטל שני שעורי ספורט באותו יום D: דבר רע שקרה השבוע: יותר מידי
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני אוליאולי אפגוש את טל יום שני :] אתר השבוע:
מאכל השבוע:
ספר השבוע: לא ממש קראתי. סרט/סדרת השבוע: שנות ה70
תמונת השבוע:

למעלה