ש-ו-נ-ו-ת

מתפנה מטפלת נהדרת, מסורה, גננת לשעבר, בספטמבר

הקרוב עם המלצות מהמשפחות שהיא עבדה אתם. (מכירה אותה באופן אישי-היא נשמה גדולה). עדיף באזור 2004 , (אך אפשר מכל אזור ברעננה).... מטפלת לתינוק/ת אורית:0509333368 מי שתיקח אותה מבטיחה שלא תתאכזב! בהצלחה.

חגיתלה

New member
זוכרים את השאילתא על העצים הכרותים?

אז הנה התשובות שקיבלתי מהעירייה. הראשונה ממירי נוימן: אני מאשרת בתודה קבלת פנייתך לגבי גיזום העצים הן על ידי העירייה והן גיזום העצים הסמוכים לעמודי וחוטי החשמל. אני מודעת להפסקת החשמל בוודאי לחורף הקשה שעברנו עם הפסקות החשמל הרבות ולצערי האחריות היא על חברת החשמל הגורם הבלעדי שמוסמך ויכול מקצועית לטפל בעצים בקרבת חוטי החשמל. לשאלתך לגבי הגיזום העמוק של העצים ברחוב היובל, ברשותך אבקש את מר ברויאר מנהל מחלקת גנים ונוף באגף חזות העיר להשיבך בהעתק אלי. בתגובה שאלתי אותה: אם האחריות הבלעדית היא של חברת החשמל מדוע עיריית רעננה לא עומדת על כך שהטיפול ייעשה כמו שצריך בעיתו ובזמנו בבחינת הקדמת תרופה למכה? מדוע תושבי העיר צריכים פעם אחר פעם לסבול מהפסקות חשמל ארוכות בשל בעיות עצים בסמוך לעמודי החשמל? והתשובה הייתה: למיטב ידיעתי אנו כן פועלים מראש כדי למנוע ופונים לחברת החשמל בזמן. בכל אופן אני מפנה את המייל למנהלת אגף חזות העיר הגב' אורנה דודו ולמנהל מחלקת גנים ונוף מר עודד ברויאר ושבה ומודה לך על פנייתך. מירי אכן הפנתה את שאלתי למר ברוייאר שהשיב לי הערב: שני העצים המוזכרים בפנייתך היו עצים בוגרים שגדלו בצורה עקומה ואי סימטרית ונטו בצורה חדה לכיוון הכביש עד כדי סיכון חיי המשתמשים בכביש. העצים הוכרזו על ידי כעצים מסוכנים המחייבים כריתה מיידית. האבחנה שלי אומצה ע"י היערן המקומי של קק"ל ובהמלצתו ניתן לנו רישיון כריתה מיידי (ע"י פקיד היערות המקומי של קק"ל) ואותו ביצענו. בכוונתנו לטעת עצים חלופיים במקום אלו שנכרתו בתקופה הקרובה. אשר לגיזומים של ענפי עצים בקרבת חוטי חשמל - מי שאחראי לכך היא חברת חשמל ורק היא יכולה לבצע גיזומים כאלה. בגלל בעיות משפטיות (פרשת מעצרי קבלני גיזום בחשד ליצירת קרטל ותיאום מחירים) נאלצה חב' חשמל להתקשר עם קבלן גיזום אחר. תהליך זה ארך כ- 4 חודשים, במהלכם לא נגזמו עצים בקרבת חוטי חשמל. רק לפני 3 שבועות החלה חברת חשמל לגזום שוב ואנחנו מתואמים איתם ומזרימים להם מידע לגבי נחציות גיזום במקומות שונים בעיר ועל פי מידע או בקשות של תושבים. בחורף שעבר (בדצמבר) חברת חשמל עשתה גיזום גדול מאוד ברחוב היובל, גיזום שאנחנו פיקחנו עליו מקצועית.
חנה האם זה לא סותר את התשובה שאת קיבלת בזמנו בנוגע ל2 העצים ברחוב היובל?

עומר247

New member
‎יריד שירה - התרמה לרכישת מיכלי חמצן

תושבת רעננה שירה דינור, הלכה לעולמה לפני מספר חודשים, בגיל 26 ממחלת יתר לחץ ריאתי. יריד שירה ברעננה ייערך לזכרה ונועד לגיוס כספים לרכישת מיכלי חמצן ניידים לחולים.

עומר247

New member
רעננה בדרך להפוך לעיר היקרה בישראל?

מתווכים מעריכים שבניית השכונה החדשה ברחוב וויצמן, המתוכננת לשנים הקרובות, תוביל למלחמה על כל דירה ולעליית מחירים, שתציב את רעננה במקום הראשון בארץ במחירי הדירות. לקריאה...

היא כבר... ../images/Emo13.gif

במחיר דירה ברעננה ניתן לרכוש באיזור הר הנגב משק חקלאי עם כמה עשרות דונמים, ואישור בנייה לשלושה בתים ו- 12 צימרים (מידע טרי מסיור חוות אקולוגיות שערכתי שם באיזור אתמול).

avivab10

New member
רכבת ישראל פועלת בניגוד לחוק

תושבי ''לב הפארק'' ברעננה: ''רכבת ישראל פועלת בניגוד לחוק'' תושבי ''לב הפארק'' טוענים כי חסימת המעבר ברשפון לכלי רכב מרעננה נעשתה על ידי רכבת ישראל ללא היתר כדין מהוועדה המקומית חוף השרון וללא תכניות מתאר מאושרות. התושבים מאיימים בפנייה לערכאות במידה והמעבר לא ייפתח http://www.local.co.il/raanana/84559/article.htm מישהו יודע אם יש מעבר ישיר כיום? (לפני כחודש ניסיתי לעבור והיה חסום פיזית)

32103210

New member
"אנחנו לקחנו אחריות והם לא "?

זה מה שקורה שילדים לא מבנים מה זה לקחת אחריות , בהנחה שכל המקרה נכון (???? ) הילדים צריכים להבין שלמילה אחריות יש משמעות הרבה יותר רבה ממה שהם חושבים. מה הם חשבו ,ניקח אחריות ,יבחרו לנו עונש ,נבדוק שהוא מידתי בעיננו,והכל יהיה בסדר ? אולי אני מגזים ( בעצם, אני מגזים,,,, )אבל אתם יודעים איך עו"ד יושבים לעשות עסקות עם מי שצריך , כמה שעות "לסגור את כל הפינות " כדי לא להגיע להפתעות מהסוג הזה ? אבל כאן הילדים אמרו ( ושוב ,בהנחה שכל מה שהם אומרים נכון,,, ) " בוא נסגור עניין ,וזה הוא " הצעתי ,מאחר שהילדים כבר נקלעו לבעייה ,הדרך הטובה שלהם היא לפנות למישהוא ( סתם,עולה לי בראש ביילסקי ,אבל זה יכול להיות כל אחד ,,, ) שישמע את הסיפור מהילדים ,ישוחח איתם,ילך להנהגת הצופים ידבר איתם ,"ימיס " אותם ( לפחות במקרה של ביילסקי ,,, ) ואולי נלמד מזה עוד משהוא על אחריות,,,,

Jab2

New member
המכתב נראה כמו ניסוח של ההורים ../images/Emo13.gif

למעלה