יום ראשון

FartherAway

New member
אני לא מאמין. זה השתלט גם עליי!!

גם אני מתחיל לחרוז. שיר הלל להסטוריה ב' \ יונתן ה-תות קטן. סטלין הו סטלין, טיפוס מרשים. אהב ללבוש תחתוני נשים. הוא הרג מלא אנשים, ועשה טרויקה (אז ככה קראו לזה אז... ) עם שני ברנשים. היטלר הו היטלר, איזה חמוד. נמוך, קירח, ולא ממש אהוד. תחביבו היה לבצע סטרפטיז על עמוד, והוא דומה למר תפוד. בווין הו בווין, כה קשוח. פעם הוא נתקע בעץ אשוח. לא רצה להביא פליטים לישראל, אז במקום הוא הביא להם תפוח. אבל התפוח בכלל היה מלוח. (הוא עבד עליהם יענו.) גם אני מתגעגע לוודרו ווילסון. דיבר על שלום ושמחה וששון. עכשיו כולם רעים, איזה אסון! גם אני מתגעגע לוודרו ווילסון. סטלין הגיי, טרוצקי הטמבל, היטלר הלא סקסי, אייכמן מאעפן. בווין שמנמן, טרומן סטלן, הוא שלח את האריסון כי הוא עצלן. גם נאצר אידיוט, ובן גוריון, תסתפר! ולגולדה מאיר יש עין אחת יותר. (מלמשה דיין) החל ממחר אוכלים תותים כל היום ולא לומדים להסטוריה. ... זהו שיר מתוך האוטוביוגרפיה שלי "הסטוריה, מגניב רק בגלל ששרית כוסית? (או: מי הוסיף אינסטנט פודינג וטיגן את המורה שלי?)"

dcohn

New member
חחחחחחחחחחח

אני מרגישה כמו איזו סטוקרית כשאני מגיבה לכל הודעה כזאת אותו הדבר

DanieLushka

New member
חחחחחחחחח

סטלין הגיי, טרוצקי הטמבל, היטלר הלא סקסי, אייכמן מאעפן. בווין שמנמן, טרומן סטלן, הוא שלח את האריסון כי הוא עצלן. גם נאצר אידיוט, ובן גוריון, תסתפר! ולגולדה מאיר יש עין אחת יותר. (מלמשה דיין) חזק

P i x i e s

New member
עברתי טסט פנימי

ואני לא בטוחה אם להיות שמחה או עצובה כי הוא העביר ואמר שבכל זאת לא ממש מגיע לי... אוקיי, לא "לא ממש", הוא פשוט אמר שלא מגיע לי. לא יודעת, הייתי מחוקה לגמרי מהלחץ ועשיתי טעויות הכי מפגרות ולא אופייניות לי, ועוד איזה משהו שהוא טען שזה לא נכון אבל זה מעצבן שחייבים להזיז את הראש בשביל השואו כשמספיקות תנועות עיניים לפעמים. ומצד שלישי הייתי בטסט פנימי של מישהי אחרת שגם אותה העבירו למרות שלא מגיע לה והיא עברה טסט ראשון תוך זמן ממש קצר... אז.. יהיה טוב? אח"כ הלכתי לקנות עם אבא מתנה לאמא, יצאתי עם שתי גופיות D: אח"כ הלכתי למן מרכז למידה כזה עם מורה ממש חמודה ועניתי על פול שאלות... הייתי אצלה איזה 5 וחצי שעות. ואני עדיין לא מוכנה!! פאק!!! אני עדיין לא יודעת מלא דברים

למעלה