יום ראשון

gurke

New member
07 ../images/Emo99.gif

חוק הברגים הימניים
כפל וקטורי במטריצה
אתה לא חושב שזה מגוחך שהוא עשה שיעור הסבר שלם ללמה עושים את המטריצה הזו, ואף אחד לא זוכר כלום?

גם "כלל הבורג הימני" לא בדיוק רלוונטי...

זה לא היה מפריע לאף אחד אם השיעור ההוא לא היה מתקיים

gurke

New member
שטויות

זה היה אחד השיעורים המצחיקים. למעשה, אני לא זוכר שצחקתי כל כך ממתמטיקה איי פעם (ואני לא מדבר על השטויות שיואב מדבר שלא קשורות לשיעור
)

dcohn

New member
4 שעות בצפר מתישות+ שיעור נהיגה ראשון!!D:

היה כזה טוב
נהגתי מבצפר עד הבית (ימינה לנמיר, ימינה שוב בקקל, ועד הבית
) היה כזהההההה שווההההה
שיעור הבא יום שני בבוקר
איזה כיף לי:] בערב מקס ברנר
יאמי. [וקיבלתי שיר
]

L i O r K u S h

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo189.gif

חזרנו הביתה מהים. כאילו חזרתי למציאות והיא נחתה עליי חזק. לא יכולתי לדבר בדרך חזרה. המועקה על הלב לא נתנה לי לנשום. נפרדתי מהבנות. אבל לא עליתי הביתה ישבתי על המדרגות. סמסים כואבים. הלכתי לבן. דיברתי איתו מהמסן אצל בן. הרגעתי אותו הוא הפחיד אותי נשמע נואש. ונשארתי לישון שם. בן הרגיע אותי. חזרתי הביתה לפני שעה. חיוך צבוע על הפנים. הכל בסדר. "בואי נשמע את הדיסק שהוא הכין לך". "כן איזה חמוד. שירים יפים נכון?" שומעת אותם ובא לבכות. אבל אסור. אני לא יכולה להראות לה שאני ככה. זה יהרוג אותה. היא תהרוג אותו. ואני כבר לא יכולה לצאת שוב מהבית. היא לא ראתה אותי יומיים. והכי הורג שזה לא סגור. אני לא יודעת אם להמשיך הלאה או לא. מה הייתי עושה בלי החברים שלי?! תודה על הכל.

L i O r K u S h

New member
דרמות שאין בהם צורך..

ובכל זאת קורות... אפילו אי אפשר לקרוא לזה ריב. היה אפשר לסיים את זה מזמן אבל הוא החליט לסבך

A Broken Myth

New member
ארה"ב היא בדלנית.

קמתי ממשממשממשממשממשממשממש מוקדם בשביל פיזיותרפיה מזדיינת D: אח"כ נועה ואאאאאאדר באו אליי ולמדנו להיסטוריה. היה כייף לא נורמלי. אח"כ גיליתי שבכלל אין לי מגן, ואני שונאת את הבצפר הזה. אחרי כמה שעות טובות [פחחחחח] של למידה, גיליתי את המגן שלי ושנכשלתי במתכונת. יופי-היי-לי. אח"כ אמא של נועה [המלכה
] הביאה תפו"א מושלמים!!
. מחר הייתי אמורה, תיאורטית, להתחיל ללמוד נהיגה, וזה ממש מעצבן
בכלאופן, המשך למידה נעימה. בערב מסב"ס [כן יונתן, העתקתי ממך
] של י"ב, יהיה פנאן. מחר בגרות. אין יותר היסטוריה. צ'או. ביי. להת'. סאלאמאת. ארווידסה. גוד-ביי. אדיוס. די. מספיק. תפסיקו את זה. אינוף. זה חייב להיפסק. חדל. חדל סדר פסח. טיפשה. מפגרת. היסטוריה. משעמם. "היטלר יוגנד". "הפוטש של קאפ". זינובייב וריבנג'נייב. "החכר והשאל". מי זה גנרל גוברנמן? [אני יודעת שזה לא איש. שאלה מוטורית.] מחר בגרות חברים. נמאס לי. בוא נשבור ברך. אה, כבר עשיתי את זה. ביי
.

Snow fairy

New member
להלהלהלה!

היסטוריה כל היום! ושיעור נהיגה שהיה נחמד, למדתי חניה! בערב מסיבת סיום של השמיניסטים^^

למעלה