יום ראשון

../images/Emo194.gifיום ראשון

בוקר טוב! אני לא יודעת אם לחזור לישון הוא להתחיל להתכונן ליהסטוריה
המשך יום מהנה!

tink 16

New member
../images/Emo203.gif היסטוריה!!

יאללה מחר הסיוט נגמר סופית! לומדת עד 6 וחצי ככה, שיעור קלאסי ואחריו שיעור של הלהקה.. בהצלחה לכולם מחר

יאללה, רק עוד יום אחד....

ההיסטוריה הזה משגע אותי. אפשר לומר שאני די מוכנה, אבל אם אני לא אעבור שוב על הכל אני בטוח שוכחת
עד עכשיו לא ממש נגעתי במחברת היום, אבל זה מה שאני הולכת לעשות עכשיו. שלוש שעות ונגמור עם זה...

LadyFlame123

New member
חח די כבר. אפחד לא מצפה שתבוא לבצפר

חוץ מהימים שיש נאווה אולי.

אני שונאת את המורה הזאת!

היא נתנה לי מגן 55 כשהממוצע מבחנים היה 67! ואם היא הייתה מתייחסת לעבודה בכללי המגן שלי היה צריך להיות הרבה יותר! בגלל שלא הלך לי טוב במתכונת ביקשתי ממנה לעושת עבודה כדי להעלות את הציון, ועדיין לא ידעתי מה המגן שלי.. חשבתי בסיבות ה70, היא אמרה לי שבסדר והיא תתלה על הלוח מודעות את המגן שלי כאילו כבר עשיתי עבודה.. והיה רשום 70, דיברתי עם היועצת וזה.. ובכל זאת עשיתי את העבודה היום בבוקר הגשתי לה אותה, עכשיו היא מתקשרת אליי ואומרת לי שנאי צריכה להיבחן עליה, כי זה לא כתוב בכתב יד והיא חושבת שהעתקתי מהאינטרנט. וכל זה אחרי שהיא יודעת, ואחרי שיש לי אישור ממנה לעשות עבודות במחשב כי יש לי בעיה בלכתוב. היא אמרה שאם אני לא נבחנת היא מורידה לי ל55 לציון המקורי. איך לעזאזל היא הגיעה ל55?!?!?!

LadyFlame123

New member
ישבנו חצי לילה בים ../images/Emo99.gif

היה ממש כיף:] עד שמישהי באה וקצת הרסה
. היום מקס ברנר. יאיי
.

gurke

New member
ברני: "היא מגישה אותי על פחות מ80, אני בטוח"

גור: "בטח היא לא מספרת לך כי זה איזה 90 או יותר" ברני: "לאלא אין מצב, זה מתחת ל80, ועידית ממש כועסת עלי"

שרון710

New member
"תכתבי לה אדיפות במקום אדיפוס"

לא עשינו כלום היום. ואולי אנחנו יוצאים לפולין עם עוד בצפר מהעיר. אם זה קורה אני קיינד אוף מאוד מאוד מתבאסת. למה? כי זה אומר שאני יוצאת עם אמא שלי לפולין. על הפנים. עכשיו הולכת לחן לראות שמלה לחתונה ולקחת ממנה הזמנה:]] אח"כ.. נראה כבר:) יום טוב..

B a m b o o k

New member
איה;[

בבוקר הייתה לי איזה בדיקה, ולקחו לי דם והזריקו לי איזה חומר... והיה לי משעמם שם ומלא צעקות של ילדים קטנים שכולה בודקים להם משקל! מה עושים מזה כזה סיפור לעזאזל
? תכף נלך ללמוד להיסטוריה
שיגמר כברררר

noyy

New member
עדיין לא התחלתי ללמוד להיסטוריה

אז מתוכננת חרישה עכשיו בלי טלוויזיה ובלי מחשב (!) יאללה זזתי

Double U

New member
מתכונת באזרחות

זהו, עבר, נגמר! מסתבר שכל הכיתה למדה בערך כמוני, ממש מעט. והתברר לי שמחר אנחנו לומדים כרגיל למרות מה שהובטח לנו... אז אני אבוא מחר למתמטיקה כי מתחילים 07 אבל לא נראה לי שאני אשאר אחרי זה

למעלה