העיקר הבריאות

אורלי 31

New member
חיסון פרבנר

זיו בן 3 ו-9 חודשים. הרופא המליץ לי לעשות לו את החיסון. קראתי שכדאי לעשות את החיסון לילדים עד גיל 5. האם חיסנתם את ילדכם בחיסון זה? האם יש לחיסון הזה תופעות לוואי?

Lali

New member
עשינו את החיסון

עוד לפני שהוא נכנס לסל, בעקבות המלצת רופא הילדים. קיבלנו כבר 3 מנות שלו.הבנתי שזה מאד מומלץ ולכן גם הכניסו אותו לאחרונה לסל ועושים אותו דרך טיפת חלב. חוץ מקצת נפיחות באזור החיסון לא הייתה שום תופעת לואי (טפו טפו טפו
).

חמודבה

New member
עשיתי את המנה הראשונה

יחד עם המחומשת בטיפת חלב. הבנתי שהתופעות לוואי הן כמו של המחומשת.

עשיתי לשני הילדים

לבכור עוד לפני שנכנס לסל ולקטנה התחלנו עם המנה הראשונה לפני חודש. לשניהם לא היו שום תופעות לוואי

חמדת35

New member
הרופא שלנו לא ממליץ

כי החיסון פחות יעיל מהאחרים. לא שאלתי אותו לאחר שהתחילה ההיסטריה של שפעת החזירים, אולי הוא ישנה את דעתו.

רגב ת

New member
../images/Emo163.gifחייבת לשאול אתכן

למה מיועד החיסון? יש לי בבית 2 בנות מתחת לגיל 5 תודה מראש

נראה לי שאנחנו כבר עברנו את הגיל, אני חושבת

שאלו חיסונים המיועדים לילדים עד גיל שנתיים (אבל נא לתקן אותי אם אני טועה...)

חמדת35

New member
ההתוויה היא עד גיל 5

זה חיסון נגד כמה זנים של חיידק שעושה דלקת ריאות ויכול לגרום גם לדלקת קרום המוח, דלקת אזניים. יש חיסון יותר יעיל לחיידק הזה, והוא גם ליותר זנים (אבל יותר מסוכן) אז מי שממש צריך חיסון נותנים לו קודם את הפרבנר ואח"כ את החיסון הנוסף.

רעיגאני

New member
חזרנו מפגחשה ראשונה אצל

רופא שהוא גם הומאופט, בתקווה שיעזור לנו להקל על שירי (שיש לה כנראה פוליפים, תמיד גדושה ומצוננת, די רזונת ועם נוזלים באזניים). מחר, עם הרבה חששות מתחילה את הטיפול (כדור הומאופטי קטן) - ומקווה לטוב... למרות שאנחנו די קונבנציונליים בחשיבה שלנו.... סתם רציתי לשתף בהצלחה ובריאות לכולנו

2blikeangel

New member
בהצלחה../images/Emo45.gif

גם הבת שלי יש לה נזלת מהיום שנולדה (אבל חוץ מזה אין לה בעיות נוספות עם זה)- ואני מחר לוקחת אותה למטפל ברפואת תדרים שמאוד עזר לי עם התזונה שלי ואני מאוד מקווה שידע לאבחן אותה היטב כמו שאבחן אותי. מאוד מקווה שזה יסלק את הנזלת הירוקה שעכשיו עברה גם לנחיר השני באף
אז שיהיה לכם באמת המון בהצלחה.

רעיגאני

New member
חמש וחצי בבוקר, ואני שוב עם מחשבות שמתרוצצות

ומטרידות אותי. למי שבמקרה רואה מידי פעם את ההודעות שלי, זה בטח תהיה דיחזרה אבל למי שלא, בקצרה: שירי שלנו בת שנתיים ותשעה חודשים. סיפור של כנראה פוליפים, נוזלים באזניים ומכאן - נחירות בלילות, קטנה בגובה ומשקל, דיבור לא מספיק מפותח וברור לגילה ועל כל זה נוסיף בקיעת שיניים איטית שהחלה מאוחר - והכל "סמטוחה" שלמה. יחד עם זה ממה שאנחנו מבינים מהרופאים זה לא מצב מאד דרמטי. היא עושה בשינה מידי פעם הפסקות נשימה אבל לא נורא. זוהי ילדתנו הבכורה, היחידה עד כה. אין לי מקור להשוואה, רק אחיות גדולות עם אחיינים (גדולים). אני לא יודעת כבר מה לחשוב. לפעמים אני אופטימית ומעודדת ונראה כאילו היא רק קצת תגדל, השיניים יבקעו והכל יהיה יבש יותר, גדוש פחות והיא תתגבר. ולפעמים - כמו עכשיו שהיא התעוררה בשיעול ונחירות אני מפחדת שאולי אנחנו מזניחים משהו והיה צריך כבר לנתח ושהתפתחותה נפגעת רק כי אני פוחדת מניתוח. אני מבולבלת, צוטרת ופוחדת. ושניה לפני שהתחלנו טיפול הומאופטי (אמרתי, ננסה גם את זה) נורא הפחידו אותי שגם לזה יש השפעות אז עוד לא התחלנו. הראש מתפוצץ ואני דואגת. סליחה, הייתי צריכה לפרוק.... בריאות ואהבה לכולם

אולגה26

New member
אני נותנת 2 דברים

פרוביוטיקה- יש אבקות להוסיף לאוכל של ילד (חלב, דייסה וכו') ויש בסוכריות. אני עם אבקה בדייסה. וחיזוקית- מצאתי משהו שטוב לילד שלי והוא גם מסכים לקחת את זה. זה סירופ "חוסן פלוס" בטעם אפרסק של חברה NETA. אבל הוא מתאים מגיל שנתיים. יש חיזוקית שוקולד מגיל שנה וחצי, אבל לדעתי הוא סתם ולא עוזר בכלום. ויש עוד חיזוקית של צמחי האמזונוס "אוניה דה גאטו פורטה", אבל צריך לבדוק אצל משווק "אלכימיסט" מאיזה גיל אפשר לתת. גם לעשות בדיקת דם אולי רופא ימליץ על תוספת ברזל, כי זה גם תורם למערכת חיסונית. לפחות ככה אמרה רופאה שלנו שבגלל שלבני ברזל ברמות הנורמה הנמוכות הוא חלה הרבה בחורף. יש גם ויטמינים לילדים במטבעות שוקולד, סוכריות. תתחילו כבר עכשיו כי מחלות מתחילות ברגע שהוא נכנס לגן, בלי קשר לעונה.

muga

New member
אנחנו

נותנים פרוביוטיקה באופן יומיומי קבוע (באבקה, מוסיפים ליוגורט בארוחת בוקר), והיא גם עוברת כמה טיפולים של דיקור לחיזוק המערכת החיסונית (ולטיפול בנזלת כרונית).

אני לא נותנת. משתדלת שהתזונה של הילדים תהיה

טובה ומאוזנת, ואם אין להם חוסרים, אני לא אוהבת לתת באופן קבוע תוספים למיניהם.

למעלה