מה עברנו ב24 שעות..
אתמול התחלתי עבודה חדשה,כשסיימתי הרמתי טלפון לאמא שלי לשאול איך הילדים,והיא עונה לי שעידו (הגדול) ישן שעתיים בצהריים והתעורר בהיסטריה שכואב לו הראש.חצי שעה הילד צורח מכאבים. הגעתי להורים שלי והילד על הידיים בוכה וצועק מכאבים.הצלחתי לשים לו נר (שונא תרופות בנוזל...)ואין שיפור. קבעתי תור לרופא,בעלי הגיע והתחלנו בנסיעה.הילד מחזיק את הראש ובוכה כל הדרך.הגעתי למרפאה שעה וחצי לפני הזמן ואמרתי לפקידה שתכניס אותי לפני הזמן.מזל שלא היו אנשים... הרופא בודק ואומר שהוא לא רואה כלום.הכל תקין.כל זמן הבדיקה הילד רק בוכה (דבר שמאוד לא מתאים לו,תמיד הוא משתף פעולה). יש לציין שכשהגעתי להורים שלי הילד הקיא ליחה,המון!!! הוא משתעל כבר שבוע ושבוע שעבר שהיינו אצל אותו רופא הוא אמר שאין טיפול לשיעול.רק דבש. הגענו הביתה בלי שום טיפול,הוא שכב בסלון וראה טלויזיה.עדיין הוא מקטר. אחרי שעה הבאתי לו אדויל עם מלא הבטחות. הוא קיבל ארטיק והופ 5 דקות הילד כמו חדש!!! טוב-אכל ארוחת ערב,מקלחת,סיפור הילד נירדם. 24.30 הוא מתעורר בצרחות מטורפות שכואב לו הראש.אנחנו לא מצליחים להרגיע את הילד ובעלי עוד שעה צריך לצאת לעבודה. שוב הקיא ליחה,ומצליח להרדם לידי. אני כמובן שלא ישנה רק מסתכלת עליו. בעלי כבר יצא לעבודה ועידו שוב מתעורר רוצה מים,לא רוצה מים.לא יודע מה הוא רוצה.שוב מקיא ליחה...רוצה ללכת לסלון לראות טלויזיה.עידו ואני רואים "לולי" בשעה 02.00 בלילה.עכשיו הוא רוצה לחדר שלו-לישון,וככה אנחנו עושים את כל הבית.בעלי כבר חזר ושלושתנו ערים. הגיע הבוקר(הללויה). נוסעים להורים שלי,אני שמה ראש לשעה ועידו רוצה לרדת למטה ב7.00 בבוקר. אמא שלי יורדת איתו. קבעתי תור לרופא אחר הפעם בהרצליה. בנתיים 8.00 בבוקר עידו מתאושש ומרגיש נהדר!!! הולכים לרופא והרופא אומר הילד בריא!!!אין לו כלום!! הילד בריא,אני הולכת לעבודה. בצהריים אני מתקשרת לראות מה קורה,אמא שלי אומרת שהילד שוב צורח הראש,הבטן והגרון כואבים.אין חום. בעלי בדרך שוב לרופא.(שוב רופא אחר,רופא תורן). הרופא בודק ואומר שהוא צריך אינלציה,צריך לקנות מכשיר.חוץ מזה הוא לא רואה כלום!! בעלי קם עם הילד ועידו אומר לרופא:"אני אומר לך שכואב לי בפה!" בהיסטריה. הרופא קם בודק לו שוב בפה מסתכל יסודי ורואה שיש לו פיטריה שקרובה לגרון! כן,כל התופעת שהיו לו בגלל פיטריה אחת בגרון.הרופא הביא לו משחה ומיד היתה לו הקלה. רק בריאות!!!! וואווי איזה אורך...