שרשור יום ב'

DANIELI06

New member
תודה על ההצעה אני יחפש אותם...

כמו שאמרתי 2 פריכיות עם ממרח שוקולד ונס קפה. אבל את יודעת ממה אני מפחדת, מזה שהשקית תהיה בבית ואני יאכל יותר ממה שמותר לי. יש לך פתרון לזה ?

לא אוכלים מהשקית. מוציאים מהשקית את הכמות שהחלטת, שמים על צלוחית ליד הקפה והשקית מזמן מזמן קבורה בארון. וזהו!

DANIELI06

New member
קודם כל...

אני שמחה שאכלתי 2 פריכיות עם שוקולד והסתפקתי בזה. דבר שני גם היום היו אורחים ושוב הוגשו בורקסים, סלטים, וחמוצים... גם היום הבורקס פיטריות אמר לי "קחי אותי נשארתי כאן לבד אף אחד לא רצה אותי, כדאי לך אני טעים". ואני חשבתי על המילים שיוצגו כאן : אכלתי בלה בלה בלה בלה בלה .........ובורקס אחד קטן, נכון שלא היה קורה כלום אם הייתי אוכלת אותו אבל יותר כייף לרשום שהתגברתי ולא אכלתי אותו שלחתי אותו לשקית הזבל השחורה וחסל...

צריך להוציא מחוץ לחוק את הבורקסים המדברים ../images/Emo6.gif ממש חצופים קטנים!! אבל כל הכבוד לך - "לסל וחסל!" זה מה שמגיע להם... אגב, אני הייתי שוקלת פשוט להפסיק להזמין אורחים, זה נשמע משמין מדי. או אולי להתחיל להגיש להם משהו אחר??

מגיע לי מכות על אתמול. ככה אני מרגישה.

בבוקר: 7:30 - 2 פרוסות לחם עם קוויאר וירקות וכוס לימונדה. במשך כל היום רק ליטר אחד של מים. בשעה 20:00 - מנה פלאפל כולל קצת צ'יפס וחמוצים וכמובן בקבוק שתיה של חצי ליטר שחוסל על ידי. בשעה 21:00 - פיתה עם קוויאר נוספת ו-25 גרם פיצוחים לא קלויים . והלכתי לישון בשעה 21:15. כמובן היה לי המון הליכה עם לפ טופ כבד ביותר והוא עדיין בבית אני צריכה להחזיר אותו רק ביום חמישי לעבודה. ככה שביום רביעי שוב מצפה לי יום של הסחבות איתו לאורך היום לבית המשפט.

IAM20072007

New member
אולי זה קרה לך כי לא אכלת צהרים מסודר.

אז בערב היית רעבה לא נורא כל יום הוא יום חדש

יומטוב5

New member
עד עכשיו אני ממש ילדה טובה

קפה,קפה,קפה ותפוח עץ מה יהיה כאשר הגיע הביתה ????????????

DANIELI06

New member
לא טוב לקמץ ככה כי כשתגיעי הביתה תרצי לאכול

כל מה שזז... וגם אין חילוף חומרים.

rjf

New member
לא נראה לי רעיון כלכך טוב לא לאכול

את תגיעי הביתה מתה מרעב ותאכלי כל מה שזז וגם סביר להניח מה שלא זז...

howami39

New member
אוי ווי !

לפני שאני יוצאת החוצה פשוט יום לא טוב : בוקר- בורקס אחד ועוגיית שמרית אחת. צהריים- חצי בגט עם שניצל וציפס- היו גם רטבים
ערב- בנתיים - 5 קרקרים- אבל לא מארתי את המילה האחרונה. הצילו אותי מעצמי הבטן מתנפחת אני מרגישה.

howami39

New member
או קיי ממשיכה :

ג'חנון , בירה, 2 כוסות פסטה 4 גבינות. אמרתי לכם שיהיה מעניין.

ואצלי היה ארוע היום

ברית מילה, ושמרתי על עצמי מאוד מה גם שהאוכל לא היה משהו..... אז עד עכשיו - 2 פרוסות לחם קל עם גבינה לבנה ירקות+תפוח עץ קטן תפוח עץ גדול לפני הארוע לזניה בגודל 3X3 ס"מ ובגובה של 2 ס"מ סלט סיני חמוץ מתוק פרוסה קטנה של פשטידת חצילים וגבינה בלינצ'ס גבינה קטן ושלוש כוסות קפה עם חלב. לערב מתכננת סלט בריאות מקסימום נוסיף טונה במים. נשמע לכם נורא?

DANIELI06

New member
לא נשמע נורא יחסית לאירוע...

אני לא יודעת מה עוד היה שם אבל כל הכבוד בטוח שהיו שם עוד דברים טעימים ונוטפי שומן ואני רואה שגם ויתרת על הקינוח...שאפו.

יעל י

New member
מעולה לי - לחלוטין...

בוקר - 100 גר' לחם מלא ביתי,גבינות ותה צמחים תפוח ובננה צהרים - 2 חתיכות כבד,כף גדולה בורגול וסלט ירקות מיני בורקס תפו"א כפית גלידה ערב - ירקות וגבינות,1 פרוסה לחם מלא ביתי וכפית ריבה לייט. למרות החטאים ממש בסדר. לחם מלא,ממש אוכל והרבה ירקות. מה שכן לא שתיתי מספיק היום.

למעלה