שרשור יום ב'

לילית462

New member
../images/Emo192.gifשרשור יום ב'

תעשו טובה, שרשרו למקום המתאים - כך יהיה שרשור אחד גדול ושרשורים אחרים לא יעלמו

לילית462

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo94.gif מה אכלנו../images/Emo35.gif../images/Emo94.gif../images/Emo97.gif

IAM20072007

New member
אני יענה בנתים

בוקר - תותים בלי סוכר, לחמניה מחיטה מלאה עם ממרח שוקולד שחר
צהרים - מתכננת לאכול פתיתים עם נקנקיות (2). קינוח - פסיפלורה אח"צ - כוס נס קפה , סוכר אחד , עם 3 פרכיות עלית . ערב - ביצה קשה עם סלט ירקות בערב עובדת משעה 20:00 עד 22:00

עד עכשיו

ירקות במלח ולימון 2 כריכים לחם קל עם טחינה ופלפלים קלויים לא מתכוונת לאכול עד........................ השקילה בערב אולי רק איזה פרי - נראה

לילית462

New member
סוגרת את הבאסטה, אחרי המבול ../images/Emo182.gif

יום גרוע במיוחד
א.בוקר - עוגיית גרנולה 10-13 שלוש שקיות של 15 גר' חטיף תפ"א אפורי = תפוציפס או משהו בסגנון 13 א. צהריים - כוס אורז עם שעועית ברוטב עגבנית 4 נקניקיות (בריאות של ממש) פרוסה פצפונת מפאי שהכנתי... עוד שתי שקיות של החטיף ההוא. מכינה לי הפוך וסוגרת את הבאסטה עד מחר, לימים טובים יותר

DANIELI06

New member
לא נורא... אני גם מרשה לך לאכול איזה סלט ירקו

ת... קורה לפי מה שאני רואה ומכירה לכולנו יש ימים כאלה, העיקר שזה לא ימשיך ככה, אבל אני סומכת עלייך

לילית462

New member
אני יודעת, אני ממש מדוכאת מהיום הזה

אבל מחר יום חדש, אני כבר מתכננת לי את התפריט שיהיה גדוש בירקות ובדברים בריאים.

DANIELI06

New member
כל הכבוד על התכנון../images/Emo106.gif../images/Emo34.gif../images/Emo39.gif

גם זה מאוד חשוב. מה עם ג'סי, את יודעת ?

יעל י

New member
איך אמרתן לי- מחר יום חדש...

יום חדש=יום קיזוז בהצלחה חיבוקים

אז מה היה לנו היום?

10:00 - פיתה רגילה עם חביתה 12:00 - 2 פרוסות עם קוויאר, 2 קציצות, כף סלט חצילים, 10 גרם פיצוחים 18:30 - חצי כוס חלב 20:30 - מתכננת ביצה קשה ומרק עגבניות ולקינוח כוס שוקו על חצי חלב חצי מים חמים

rjf

New member
אז היום

למרות שעוד לא רשמית התחלתי בדיאטה התחלתי לשים לב מה אני שמה בפה אז ככה בבוקר כלום (גם לא קפה כי התקלקל לנו החלב) קפה ברכבת בערך ב1030 בפגישת עבודה חצי קוואסון קטן ובקבוק מים קטנים ברכבת חזרה 2 מנות של שקל של סוכריות ליקריץ מהמכונות הקטנות ברכבת כשחזרתי אכלתי 2 כריכים (הייתי מורעבת כמובן) של לחם קל עם חסה בייבי סלט עוף וחרדל. ב1430 פתיבר עם הילדים ארוחת ערב - קציצות טונה/פירה סלט כרוב עם שמן זית ולימון. עכשיו כוסית קטנה של ויסקי. וזהו להיום כשאני קוראת אז זה שוב - אני רואה שזה כל מה שדיאטה היא לא...

נגמר מתי נתנשק אז אפשר לסגור את היום ../images/Emo6.gif בוקר - יוגורט דיאט עם כוס קינמונים צהריים - עוף עם ירקות בתנור, תפוח שלוש - נשנוש של דקיקיות (150 קלוריות) אחר הצהרייים - ספל מרק כתום, אפרסמון ערב - 2 פרוסות לחם קל + אבוקדו + המון ירקות טריים, יוגורט דיאט נסגרה הבסטה!

למעלה