אוף

ליעתע

New member
../images/Emo192.gifאוף ../images/Emo7.gif

לפני כמה חודשים סיפרתי לאמא שאני בי. היא כמובן אמרה שאני סתם קטנה ואי אפשר לדעת ושהאינטרנט משפיע עלי וכל מיני שטויות כאלה.. זה היה קשה אבל הבלגתי. עכשיו אמרתי לה שאני נוסעת למצעד בירושלים עם עוד כמה חברים [שהיא מכירה..] והיא ישר קפצה וצעקה שזה מצעד של סוטים ושהם עושים את זה כדי לעצבן ואין לי מה לעשות שם. אז אמרתי לה שאני גם מה"סוטים" כביכול, ושהחברים שלי לא מהקהילה אבל הם באים להזדהות. והיא ישר התלהמה והתעצבנה ואמרה מלא הערות הומופוביות מגעילות. ואז אח שלי נכנס לשיחה וחיזק אותה (הוא גדול ממני בשנה). בקיצור, היא אמרה שאם אני הולכת למצעד אין לי לאן לחזור.. למה היא עושה את זה? מילא היא לא הייתה יודעת עלי, אבל היא יודעת אז מן הסתם היא אמורה להבין שזה ממש פוגע. אוף. מה עושים?
עכשיו היא מנהלת שיחה הומופובית עם אח שלי בסלון. איזה כיף לגור פה.

sutul

New member
שלום ליאת

זה כואב לקרוא את מה שאת עוברת זה בטח ממש ממש לא קל עליך.. ספרי לי בבקשה מההיחסים שלך עם המשפחה (האמא בפרט) לפני שסיפרת לה שאת רוצה לצאת למצעד? האם את מאמינה שאמא שלך באמת תיזרוק אותך מהבית?.. מה לגבי אבא? יש לו מילה בעיניין?

ליעתע

New member
פעם היה רע

אבל בזמן האחרון זה מסתדר איכשהו.. אבא בקושי נמצא בבית, אבל הוא גם לא ממש נלהב מהעניין בלשון המעטה. אני לא יודעת. אי אפשר לדעת למה בן אדם מתכוון כשהוא כועס.. אבל בכל מקרה זה יגרום ליחסים להתמוטט

sutul

New member
היה רע

בהקשר לנטיה המינית שלך או שאתם אף פעם לא הסתדרתם? את באה מבית חילוני או דתי? לגבי האיומים שלה אם הם יתממשו את יודעת מה האופציות שלך?.. יהיה לך איפה לישון אולי אצל חברות? את מכירה למשל את בית דרור? או אגודות אחרות בנושא? ( תהל"ה )

ליעתע

New member
בלי קשר

תמיד היו ריבים. על אלף ואחד נושאים מאלף ואחת סיבות. ובית חילוני.. אני מניחה שאני אלך לישון אצל חבר או משהו, כי אם זה יקרה הם בטח ירגעו כמה שעות אחרכך.. כי כבר כמה פעמים קרה שלא ישנתי בבית מכל מיני סיבות [שלא קשורות לנטיה].

SSAAMMEEYY

New member
../images/Emo24.gifהיי ליאת../images/Emo23.gif

שלום לך. קודם כל, כל הכבוד שסיפרת לה ולא התחרטת גם אחרי התגובות שלה. אבל ממה את בדיוק מפחדת? מזה שהיא לא מקבלת את העובדה שאת בי? מהדעות שלה לגבי המצעד? או מהתגובה שלה לגבי המצעד "אין לך לאן לחזור"?

ליעתע

New member
ממ..

זה לא ממש מפחיד, כי כבר קרה שלא ישנתי בבית. זה פשוט המצב הזה שאני יודעת שגם בעתיד היא לא תקבל את זה, אני מכירה אותה. זה ממש מתסכל לדעת שההורים מאוכזבים ממך

sutul

New member
מה לגבי יעוץ?

מישהו מיקצועי שיוכל לעזור לך .. היית הולכת או שאת לא חושבת שהם יסכימו ללכת איתך?

ליעתע

New member
אני מגיעה למצעד בירושלים

הצבתי להם עובדה. אני אגיע עם כמה חברים טובים, ועם החבר

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifיש לך חבר? חחח איזה חמודה..

אני יצאתי מהקופסא רק שהייתה לי בת זוג רצינית לפני זה פשוט לא מצאתי סיבה שהם ידעו שאני מסתכלת אחרת על בנות

ליעתע

New member
הייתה לי חברה

ולא רציתי להמשיך לשקר להם שהיא סתם חברה, אז סיפרתי. בכלל, נראה לי שכולם מספרים רק כשזה "רשמי" כביכול, לא?

Ben Dor

New member
היי ליאת...

שמעי אין לי כל כך הרבה מה להגיד לך או להציע לך...אבל בכל זאת אני יגיד לך משהו שאני לא כל כך תומכת בו אבל זה מה שאני עשיתי בתקופת גיל ההתבגרות.. תראי הורים זה דבר שלא מקבל הכל ולא מבין הכל גם אם הם הכי יתאמצו והכי ירצו....אבל בסופו של דבר הם רוצים לשמור עלינו והם דואגים לנו כי הם אוהבים אותנו... אבל לא הכל טוב ויפה....לצערי קרו המון פעמים שאני בתור מתבגרת בכורה בבית ששומר מסורת נאלצתי לשקר בשביל לחוות חוויות שלא יכולתי לעשות עם האישור שלהם.... תראי שוב אני ממש לא תומכת בשיטה הזאת אבל לפעמים יש מצבים שבשביל להגיע להגשמה עצמית אנו נאלצים לשקר... לפי התגובה של אמא שלך שסיפרת לה שאת בי היית אמורה להבין שהיא לא תתמוך בזה שתלכי למצעד.. לדעתי האישית תגדילי ראש כי המשפחה נשארת לנצח וחברים זה תקופות... אם זה ינחם אותך היו לי המון מקרים של ריבי כאסח עם ההורים המון פעמים עזבי את הבית והמון פעמים הייתי קרובה לזה שיעיפו אותי מהבית... אם את צריכה עזרה בכל דבר! את מוזמנת לשלוח לי מסר או לשאול פה אני ישמח לעזור לך בכל דבר! המון בהצלחה!

ליעתע

New member
גם אני חשבתי ככה

לשקר והכל.. אבל איכשהו הם תמיד גילו איפה אני ועם מי אני. נשבעת לכם שהם שולחים מישהו לעקוב אחרי, זה פסיכי! [אני יודעת שאני נשמעת פרנואידית]. ואז הם טענו שזה ממש מעליב שאני משקרת להם, ובצדק. אז הפעם החלטתי להגיד לה את האמת לאיפה אני מתכננת ללכת, וזה הגיע למצב הזה. ואמרתי לה שאם אלו התגובות שלה איך היא מצפה שאני לא אשקר לה? וזה סתם מכניס את הכל ללופ מגעיל

SSAAMMEEYY

New member
את צודקת...

"ואז הם טענו שזה ממש מעליב שאני משקרת להם" את רק צריכה להסביר להם את זה בדרך הזאת: אם הם רוצים אמת, הם צריכים קודם כל לתמוך בך כדי לשמוע את האמת... שיתנו לך הזדמנות לספר להם את האמת. תסבירי להם שאחרי הכל את רוצה לספר להם את האמת, זו הדרך היחידה שלך לספר להם את האמת.

ליאת,

שלום שמי ליטל ואני עושה שירות לאומי בבית דרור, בית זמני לנוער הומו לסבי ביסקסואל וטראנסג'נדר בסיכון ובמשבר. קראתי את ההודעה שלך ורציתי להגיד שאם תזדקקי לנו בצורה כלשהי, אם בהגעה ומקום לישון ואם רק להתייעץ,במקרה ואכן תחליטי ללכת למצעד וזאת אכן תהיה התגובהאו במקרה ותרגישי שאת זקוקה לנו, אנחנו נמצאים 7 ימים בשבוע 24 שעות ביממה. אנחנו ממוקמים ברח' בוסתנאי 13 נווה צדק, ת"א והטלפון שלנו הוא:03-5164621 או במייל: [email protected]

למעלה