אמממ.. אהבתי יותר את המראה הקודם:) אבל כל אחד וטעמו
א איציק ITZIK New member 5/6/07 #12 אני רוצה לבוא.. אבל רק ב22.6 משתחרר לי הבאן [ אל תאדגי אני לא אקר..] תתחדשי.. על המראה החדש
K Kitty of Bodom New member 5/6/07 #23 אני אשתדל לגרור את זה אבל אני לא יודעת אם אני אוכל ולמה קיבלת באן? o.o
ש שיק לאב אנהיי New member 5/6/07 #16 כדאי לך..../images/Emo176.gif להחליף עיניים.. בלי להעעליב זה לא ממש הטעם שלי, אבל זה בכל מקרה ממש ממש חאמודי כיף לך !! תתחדשי
כדאי לך..../images/Emo176.gif להחליף עיניים.. בלי להעעליב זה לא ממש הטעם שלי, אבל זה בכל מקרה ממש ממש חאמודי כיף לך !! תתחדשי
K K o n C h New member 5/6/07 #20 אני אשמח אגב החבר שלך במייפל? הוא חבר שלך גם במציאות? והוא משלם וזהD:? נחמד>.<
K Kitty of Bodom New member 5/6/07 #27 אז שהו שלא XD הוא חיי בכלל בניו יורק, והוא ממש מטורף! o.0 אבל במובן הטוב של המילה 3= הוא רוצה להכיר אותי גם מחוץ למשחק, הוא אפילו אמר שהוא מוכן לטוס לכאן חח, והוא מתכוון לקנות לי עוד nx אחרי החתונה
אז שהו שלא XD הוא חיי בכלל בניו יורק, והוא ממש מטורף! o.0 אבל במובן הטוב של המילה 3= הוא רוצה להכיר אותי גם מחוץ למשחק, הוא אפילו אמר שהוא מוכן לטוס לכאן חח, והוא מתכוון לקנות לי עוד nx אחרי החתונה
P P o o f i New member 5/6/07 #31 ../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif אני אשמח לבוא ../images/Emo9.gif יש לי ניק בסקניה (RoziPoof). אף פעם משום מה לא יצא לי להיות בחתונות. קיבלתי הזמנות אבל תמיד פיספסתי את זה בגלל ההפרש של השעות. >.>
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif אני אשמח לבוא ../images/Emo9.gif יש לי ניק בסקניה (RoziPoof). אף פעם משום מה לא יצא לי להיות בחתונות. קיבלתי הזמנות אבל תמיד פיספסתי את זה בגלל ההפרש של השעות. >.>
נ נושיfay New member 5/6/07 #34 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifהמ נמנמנמ מה הראשי תיבית של ה"י?XDXD