הישרדות 1205

• פותח הנושא Ulong
  • פורסם בתאריך

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

הייתי מכניס לה מעדר בראש. אני שונא אנשי יוגה New Age כאלה, אני שונא אנשים שמשתמשים ב"כאילו" כל הזמן, ואני שונא אנשים שמיתממים כל הזמן.

../images/Emo58.gif

יכול להיות שלא שמתי לב, אבל לא שמעתי אותה אומרת הרבה "כאילו", ובטח שלא ראיתי אותה מתממת. ויוגה זה שולט.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אני דווקא נורא אוהב אותה בגלל הסיבות האלו אוליי אנשים כאלו מעצבנים בחיים אבל בטלוויזיה זה פשוט טוב במיוחד שחושבים על כל הפאקאצות הקודמות בסגנון אלייזה שעשו צעקות כדיי להגן על עצמם והיא פשוט: "קורטני יש לי בעיה איתך" תגובה: "OK" "קורטני את פשוט לא עובדת מספיק" תגובה: "OK" "עכשיו מה את חושבת על מה שאמרתי?" תגובה:"זה מפגר"

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

על טעם ועל ריח אין להתווכח. אני הייתי מכניס לה מעדר בראש.

adi007

New member
../images/Emo58.gif

קצת באיחור... קצת הרבה. אין הרבה מה להגיד על הפרק. היה נחמד, היו קטעים טיפה משעממים. משהו שאני כן אגיד (לא קראתי תגובות עדיין) רק לי זה היה נראה חשוד שברוס יושב לו בשירותים באמצע הלילה ופתאום בובי דופק על הדלת ומביא בקבוק יין? והם יושבים להם שניהם בשירותים על בקבוק יין? ממש נחמד להם. מעניין מה באמת הלך שם! בעצם... עדיף שלא נדע.
סירי ממש הייתה משעשעת בפרק. קורטני מתחילה לעצבן גם אותי קצת. ודן השתזף או שלא ראיתי טוב?
סאלי
ואז קורטני ואראס.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

דבר ראשון, נרשמה לך היעדרות ביום שישי. שלא תחשבי שזה עבר מעל הראש (-: אמממ - "ודן השתזף או שלא ראיתי טוב?" - לא, הוא סוף-סוף הבין שכדאי לו להישאר לבוש בחולצה, גם בחום של 180 מעלות וגם מתחת למים. איכסה.

adi007

New member
../images/Emo6.gif

כן, סורי על זה, הייתי באילת. נפצה אותך פעם הבאה!

למעלה