הישרדות 1205

• פותח הנושא Ulong
  • פורסם בתאריך

Ulong

New member
../images/Emo58.gif 1205

Was Booby On Survivor? היה פרק נפלא, באמת. אתגר הפרס היה ממש נחמד- סוף סוף נותנים להם קצת לאכול אבל לא הבנתי מה היה הקטע באתגר החסינות עם הגולגולות, מה היה צריך לעשות איתן? שמתם לב שחוץ מאתגר או שניים כל האתגרים במים, זה ממש כמו באיי הפנינה וזה מתחיל לעצבן! עוד שנייה יעשו לי אאוטקאסט רטרנס וזה ממש עונה 7. הפייבוריטיות שלי: דניאל וסירי. למרות שאני חייב לציין ששיין היה נחמד הפרק ולא הבנתי מה פשר ההצבעה שלו, גם סאלי הייתה ממש חמודה והיא עדיין מחזיקה מעמד. חייבים להעיף את אראס מהר! הוא ממש משתלט והוא מעצבן אותי ברמות. נראה כי הפרק הבא הולך להיות ממש מעניין, האתגר שראו נראה מושקע והולך להיות משהו בטרייבל.

viveros

New member
../images/Emo58.gifהישרדות 1205../images/Emo58.gif

למרות שהעונה הזאת התחילה עם שני פרקים מהגרועים שהיו, היא הולכת ומשתפרת - עוד פרק מצוין שבמרכזו עמד השבט המצחיק ביותר בהישרדות - קסאיה... לא מפתיע שסירי לא היתה בכלל מועמדת לעוף - היא נקטה באסטרטגיה המושלמת למצב שבו היא הייתה - להיות under the radar (והיא השתמשה במונח הזה בעצמה), לא לריב עם אף אחד ולא להיגרר לריבים אחרים, וזה היה רק עניין של זמן עד שהיא תהפוך לנכס ומישהו יציע לה הצעה מפתה. מה שמביא אותי לדניאל - סוף סוף רואים משהו (מלבד הביקיני שכבר הפך למיתולוגי) מהשחקנית הזו. היא ידעה שהברית שלה גם כך לא שווה כלום ולא תחזיק מעמד במיזוג, אז החליטה לעשות מעשה ולהיפטר מהאנשים החזקים בשבט, קודם כל מבובי, אותו היא ממילא לא סבלה גם על רקע אישי, ובהמשך מאראס, שנראה שכולם פחות או יותר מחבבים בשבט, וזו בדיוק הסכנה. נראה שהפרומו לשבוע הבא מרמז על הפסד נוסף של קסאיה בתחרות החסינות, כי קשה לי לדמיין את לה-מינה ב- trible council like never before. אגב, זאת פעם ראשונה שאני כותב פה, למרות שאני קורא כל שבוע את התגובות על הפרק...

Brockster

New member
1205

עוד פרק מצוין, בהמשך לעונה פשוט מעולה עד עתה!
כמו שרובכם אומרים, קסאיה הוא ללא ספק השבט הכי מבדר ולא מתפקד מהיסטוריה של השרדות!
ממש מפליא לראות אותם זוכים בכ"כ הרבה צ'אלנג'ס עם כזה חוסר שיתוף פעולה, לכאורה. עכשיו שרות'-מארי כבר לא איתנו, שיין בהחלט הפך לחביב עלי, בזכות "הקסם האישי" שלו
הבנאדם פשוט דרמה קווין וממש מבדר לצפיה! בטח יותר מסירי, מלכת הצופים. לא יודע למה, אבל אני ממש לא אוהב את המתמודדים האלה שמגיעים רחוק רק כי לא התבלטו. אראס בהחלט מתחיל לעלות על העצבים עם כל ההטפת מוסר שלו, והוא מתהג כאילו הוא לפחות האבא של כל השבט. באמת קרצייה לא קטנה, ואשמח עם ברית הבנות בקסאיה תדאג להעיף אותו בזמן, לפני שבכלל תהיה לו האפשרות לחבור עם אוסטין וניק, חבריו לשעבר לשבט. מה יש לומר על לה מינה? שבא משעמם בטירוף, סאלי גרועה ברמות בלתפוס דגים, וזה פשוט לא זה מאז שה-WATERMELON QUEEN הודחה. חייבים לאהוב את הבלוג של סקאוט
הבחורה פשוט
! טוויסט מטורף בפרק הבא? תוחזר רות'-מארי לאלתר! זה בטח יהיה יותר מוצלח מההגעה של ליל לפיינל 2...

Brockster

New member
../images/Emo58.gif כמובן

אני רגיל מהפורום שלנו (רסלינג) שמה שמשורשר לשרשור ספויילר לא מצריך סימון ספויילר בעצמו.

../images/Emo58.gif

קסאיה הוא השבט הכי טוב שהיה בהישרדות. היחידי שלא סבלתי שם הוא בובי ועכשיו גם הוא עף. רק שיחליפו בין ברוס לסאלי ואפשר מבחינתי לשרוף את האי של לה-מינה - היש משעממים מהם? לא נראה לי שראיתי מתמודד יותר לא ברור מבובי כל דבר שהוא עשה מהרגע הראשון היה טעות, ואני פשוט לא מצליח להבין מה עבר לו בראש. תקוות לפרקים הבאים: לה-מינה מפסידים, סאלי מצליחה לשכנע את אוסטין וניק להעיף את דן (אין סיכוי שהיא תצליח את טרי), לה-מינה מגיעים בחסרון לאיחוד, עפים אחד אחד (כשסאלי אחרונה) ואחרי זה ברוס-סירי-אראס-דניאל. פיינל 2 של שיין וקורטני, מה עוד אפשר לבקש?

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אני לא יכול להסכים איתך יותר מטר אין על קסאייה אפילו את הכחמולוג התחלתי לחבב למרות שאני עדיין חושב שהמהלכים שלו אדיוטים (מה ההגיון בלהשאיר את בובי על פני ברוס?) הוא כבר נהיה בן אדם רגיל בשבט ולא המנהיג המציק. בובי בא להשרדות בשביל חופשה וזה הכל כבר חשבתי שהוא הולך להיות משהו גדול בעונה אבל כנראה צודקים ומארק בארנט באמת שונא את השחורים. דניאל נראה לי הולכת בקרוב מאוד להיות הפייבוריטית הראשית שלי היום היא הוכיחה שהיא מבינה את המשחק כשערערה על ההחלטה המפגרת של אראס היא יודעת שברוס ילך לאן שהבעלים שלו יאמרו לו והיא מנצלת את זה יפה מאוד "ברוס הוא אדם חזק ולא מעריכים אותו מספיק" והוא עם התמימות הזאתי שלו יושב שם ומחייך הבן אדם זקוק דחוף לריאליטי צ'אק בקשר ללה מינה, פשוט עצוב מה שעושים מהשבט הזה ומה שנהיה ממנו זה כבר יותר גרוע מאולונג אני לא מאמין שהם נעשו חולים בדיוק אחריי שטרי נשלח, בטח חלק מהסציינות האלו צולמו בזמן שהוא עדיין היה באי ופשוט לא ערכו את זה אבל בכל זאת זה פאטתי כל מה שקורה שם והעובדה שלאנשים שם אין דעות משל עצמם. דניאל וקורטני צריכות לחגוג עלייהם כשהם יתאחדו, בעיקר שיש את סאלי שהיא מן אשת קשר. האנשים האלו יצביעו נגד עצמם לפניי שיצביעו נגד המנהיג.

../images/Emo58.gif1205

נראה לי שכדאי שאפסיק לכתוב בשרשורי הישרדות, כמו בהישרדות - אם מישהו מקטר יותר מדי, החבר'ה לא אוהבים אותו והוא מודח. לי אישית לא משנה איך יסובבו את זה, אנחנו מקבלים העונה מנצח ברור כבר מהפרק הראשון וגם תורת הוודו שלי כמובן בעניין - מה רואים בפתיח של המתמודדים? את טרי רץ וכל השאר רצים אחריו I rest my case ואני בכלל לא מדבר על החסינות האישית שיש לו שלמעשה די מונעת את ההדחה שלו לפני המיזוג ו/או אחרי רצף החסינויות האישיות שהוא יזכה. כמובן שהכל בגלל דני. אם היה לה אופי או נוכחות, לא היינו מקבלים עריכה שקופה של מנצח בעונה שעברה והעונה אנחנו נאלצים לסבול שוב את טום. סליחה, טרי. (ואחרי שהוצאתי את זה אני מתפלל שאטעה ואצא האדיוט הכי גמור ושסירי או סאלי ייקחו את המליון. וגם שיביאו שלום עולמי בדרך)

Ulong

New member
../images/Emo58.gif

אתה ממש מדכא, זה שיש לטרי את החסינות לא אומר שהוא יגיע כל כך רחוק, הוא יכול להשתמש בה סבבה ואז.. אפשר להעיף אותו באיחוד במהלך הכחדת לה מינה בהזדמנות הראשונה שהוא לא יזכה בחסינות.

../images/Emo58.gif

אם אני לא טועה, עונה שעברה אמרת שג'יימי הוא הזוכה של העונה (וחבל שזה לא היה נכון), אז מה זה בדיוק אומר על השיטה שלך...?

../images/Emo58.gif

עזוב את גוואטמלה. שם לא הייתה מנצחת בכלל, היא ניצחה טכנית כי פשוט שכחו שהיא קיימת ועזבו את האי. (מה גם שהתייחסתי אליה בתורת הוודו - בפרק 7 בד"כ המנצח בולט ודני חגגה יום הולדת. בדיוק כמו ווספיה וריצ'. אבל עזוב את זה
)

d@r121

New member
../images/Emo58.gif

על המזל שלך והוודו פרק 7 יהיה ריקאפ
הבעיה עם טרי זה שהוא פשוט נפל נכון, הוא נפל בלה-מינה ששם זה שבט של אהבלים שלא יכולים לשמור את האש דולקת ואחרי שהוא הולך לאי רוצים לארגן לו "הפתעה" ולסדר את המקום ולשמח אותו, בדיוק כמו שהגננת יוצאת לחופש והילדים בגן מסדרים יפה יפה את הגן כדי לעשות אותה מאושרת. ברגע שיהיה איחוד טרי פשוט יהווה איום (כי מה לעשות שקאסיה לא אהבלים כמו לה-מינה) ויבעטו אותו לכל הרוחות). לה-מינה הוא פשוט שבט אנמי שנגרר אחרי טרי ולכן רוב הסיכויים שקאסיה יקטלו אותם בלי הרבה מאמץ (מבחינה אטרטגית בכל אופן)

viveros

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושב שטרי יהיה מקרה שני של טום. הדומה בין שניהם הוא ששניהם היו המנהיגים הבלתי מעורערים של השבט שלהם, ואף אחד לא חשב בכלל על להעיף אותם, אלא שטום נשאר עם השבט המלא שלו עד המיזוג ולא הפסיד אפילו פעם אחת, ואילו טרי יגיע בנחיתות מספרית למיזוג. נכון שלא כל כך ברור איך השבט המבולגן של קסאיה ינהג אחרי המיזוג, ונכון שלטרי יש את אליל החסינות לנצל (ואגב, לפי מה שרות' מארי אמרה ב-survivor live בשבוע שעבר, כולם הניחו שם שהוא מצא את האליל), אבל די ברור שעבור חברי קסאיה טרי לא יהווה שום פקטור, חוץ מבן אדם חזק שכדאי להעיף אותו כמה שיותר מהר.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מומחה, אבל על בסיס העריכה הייתי אומר שהסיכויים של טרי לא מי-יודע-מה. אראס נראה טוב, וגם סאלי וסירי.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 1205

העונה הזאת תופסת תאוצה. ממש נהנתי מכל דקה של הפרק. אתגר הריוורד היה פשוט קורע. לראות את ברוס במשך חצי שעה מנסה לחתוך דג מסכן, ואח"כ את הבוב-דוג פשוט קורע לדג את הצורה היה מעולה
בכלל, כמה שאני אוהבת את קסאיה יותר, כיף לי גם לראות את לה-מינה, ולו רק בגלל אוסטין. הוא כמו כלבלב קטן שבא לי לחבק ולתת לו בונזו. ואז הוא ילך ויקיא וישלשל על כל השטיח
ואולי זאת רק אני, אבל מאז שאין לי זמן לכלום, תוכניות ריאליטי פשוט מצחיקות אותי יותר. עזבו אותי מפייבוריטים, העיקר שאני נהנית מהפרק.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

קאסאיה - השבט המועדף עליי בתולדות הישרדות. לה מינה - ZzZzZz. נקודות חשובות: - אהבתי את גינת הזן של ברוס. אני לא מעריץ של ברוס, אבל זה מהדברים הנחמדים שרואים בתכנית. - מעניין לראות שהקול של שיין נגד אראס נתפס כזריקת-קול, אבל הקול של ברוס נגד קורטני, עפ"י העריכה, הגיע לה בגלל שהיא בלתי-נסבלת. - טעות איומה של ההפקה, לתת לשבט היריב לבחור מי הולך לאקסייל כל פעם. השהות של טרי באי הפעם היתה פאתטית לחלוטין, כאשר כבר ידענו שאין לו מה לעשות שם, כי יש לו את האליל. - שבוע הבא - אולי השבט היריב מחליט מי הולך הביתה מבין המפסידים באתגר החסינות: מתבקשים למות במהרה: Like, קורטני ("One of the single most annoying people ever on the face of the earth"), ברוס, כל שבט לה-מינה חוץ מסאלי וטרי. פייבוריטים: סירי, שיין, בובי ז"ל, סאלי.

../images/Emo58.gif

הקול של ברוס לקורטני נתפס כהצבעה אמיתית בגלל שלמי עוד הוא יכול להצביע? הרי זה היה ברור לכולם שאו בובי או ברוס הולך, וברוס הבטיח לבובי שהוא לא יצביע לו (ומסתבר שהוא, בניגוד לבובי, מהאנשים שכן מכבדים את זה), ככה שלמי הוא כבר יכול להצביע? וקורטני רולז!

למעלה