הישרדות 1205

• פותח הנושא Ulong
  • פורסם בתאריך

walking

New member
הישרדות 1205 ../images/Emo58.gif

פרק טוב, עם מועצת דין משוגעת. 4 אנשים שונים קיבלו קולות
, נראה לי שזה אף פעם לא קרה. בובי שיחק כמו מפגר, הוא לא ניסה להתחבר וגם ככה שנאו אותו על כך שהוא חירבן בפרק הקודם עכשיו הוא גם סיים את היין? מחכה לפרק הבא, נראה בכאילו הם עושים איזה מיני-טוויסט.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. קרה כבר שארבעה אנשים קיבלו קולות.. בפרק איחוד של העונה הראשונה. אני שמח שסירי לא הייתה מועמדת לעוף בכלל.. עכשיו כשמתקרבים למיזוג, קאסיה מפסיקים לחשוב על להעיף את החלשים ומתחילים להעיף את אלה שאולי יבגדו בהם במיזוג. לא יודע אם זה חכם מצידם אבל מצידי אני מעדיף את סירי על בובי אז אין לי בעיה
פייבוריטים (עדיין) - סירי, שיין, סאלי וטרי.

MooTzk

New member
1205 ../images/Emo58.gif

איזה כיף לראות את קסאיה. אין שם יותר מ2 אנשים שמסתדרים ביחד, כולם כועסים על כולם, הצבעות מבולבלות, כאילו לא עברו 11 עונות. בובי שיחק נורא, נורא, נורא. חברתית ואסטרטגית, לא הבנתי את ההגיון מאחורי שום מהלך שלו. מה שכן, זה נחמד לראות שבט לפני המיזוג שלא מצביע על פי החזק שורד, זה לא קורה הרבה. מי היה מאמין שסירי ושיין, שלפני 2-3 פרקים נראו המועמדים הודאיים בקסאיה להדחה בכלל לא יקבלו קולות. בלה מינה לא קרה שום דבר מעניין בפרק הזה. סופר טרי נשלח שוב לאי הגלות, ואני לא בטוח למה הטוויסט הזה צריך לעניין אותנו עכשיו כשמצאו את האיידול. הפרומו לפרק הבא נראה מאוד מסקרן, נקווה שיהיה טוב.

E r u

New member
הישרדות 11,פרק 5../images/Emo58.gif

כל כך נהנתי
היו קטעים טובים - אתם עוד תראו שקורטני ושיין יהיו יחד,הם כאלה מצחיקים
הקטע עם ברוס ובובי בשירותים ללילה כל כך משעשע,וסירי מפחדת להתעורר עם מחלות משונות בגלל הדג הנא
. פשוט הנאה. העונה הזאת כל כך שולטת! הטרייבל היה מטורף - ממש גאוני מצד שיין להצביע לאראס [נראה לי
] כדי לא להפר את השבועה וכדי לא לדפוק לבנות את הרעיון. אהבתי! הפרומו נראה חבל על הזמן - מחכה בקוצר רוח לפרק הבא
פייבוריטים? סאלי,קורטני,דניאל והגדולה מכולן
סירי!

E r u

New member
הישרדות 12*../images/Emo122.gif

אולי כי העונה כל כך טובה וזה מזכיר לי את הכיף שעשיתי ב11

willo

New member
../images/Emo58.gif 1205

מה שטוב בעונה הזו, שאין אדם שותק שמגלים אותו בגמר (ע"ע רייף לפני המיזוג, דני, ווספיה וכו'), כולם דעתנים, כולם מדברים, כולם רבים - אקשן. רק שימשיך ככה.

../images/Emo58.gif סלח לי, אבל...

מי זה ניק? או דן? או אוסטין? אני ממש מקווה שזה לא רמז מטרים לכך שנראה אותם עוד הרבה זמן...

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif זה לא בדיוק נכון,

יש אנשים שבאמת "שותקים", ז"א לא מקבלים זמן מסך כמו רות' מארי ובובי עד הפרק הפרק האחרון, לעומת זאת אנשים כמו אוסטין שדווקא כן מקבלים מסך פשוט נשכחים מהר כי הם לא דמויות מעניינות מספיק כדי שאנשים יזכרו מה הם באמת אמרו. חוץ מזה ליד שבט כמו קאסיה כמעט כל שורד בעונות האחרונות היה מחחויר אם הוא היה בלה מינה. (אלא אם כן קוראים לו סטפני או רופרט, שזה סיפור בפני עצמו).

willo

New member
אני לא רומז לכלום ../images/Emo58.gif

ודי עם הפראנויה. מאז שעונה 10 נהרסה לי ע"י ספוילרים, אני לא קורא ספוילרים, לא נכנס לאתרים שמכילים ספוילרים וכלום. קשה לך כיום לומר על מי מהדמויות שנשארו שאתה לא ראית אותו משחק, מנסה לשכנע מנסה לכרות בריתות. אם ניקח את העונה הקודמת למשל, את רייף לא ראינו בכלל עד לאחר האיחוד, וגם סינדי התמקדה בלשתוק. זו הייתה כוונתי, ואין לי מושג קלוש מי יעוף, מי ימשיך ומי ינצח.

../images/Emo58.gif

לא הבנת אותי נכון. לא התכוונתי שזה רמז מטרים ממך, אלא תהיתי אם זה רמז מטרים מצד ההפקה (כמו שהיה עם רייפ וסינדי, אם כבר נתת את הדוגמא שלהם). לרגע לא חשבתי שאתה יודע מי הולך להגיע רחוק, פשוט התכוונתי לכך שכשאמרת שאתה מרגיש שאתה מכיר את כולם, הכוונה הייתה שמכירים את כל קסאיה. את לה-מינה אני בכלל לא מכיר, וגם לא ממש רוצה, למען האמת.

willo

New member
../images/Emo58.gif

גם את לה מינה הראו. פוט העובדה שהעונה יש רק 16 מתמודדים, מאפשרת לדעתי להראות יותר מכל אחד. את טרי ראינו, את דן ראינו, וגם את אוסטין, ניק וסאלי.

../images/Emo58.gif

את טרי ראינו, את סאלי ראינו ואת אוסטין ראינו, אבל הוא לא אמר שום דבר מעניין. את דן לא ראינו. את ניק בטח לא ראינו.

d@r121

New member
../images/Emo58.gif1205

דן, נו זה הזקן שגורם לי צמרמורת. השאר פשוט לא מעניינים.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 1205

חבל לי על "בוב דוג", היה לו פוטנציאל להיות דמות מצויינת (זה גם לדעתי הסיבה שהוא הוסתר כל כך הרבה פרקים), אני בספק אם הוא עף בגלל כל הקטע של היין או "תקרית השירותים", פשוט השבט מצא הזדמנות להפטר מאיום ומחבר שבט לא נאמן לפני המיזוג. שיין הגדיר את קאסיה בצורה הכי טובה, "The dysfunctional functional tribe" השבט הזה מצליח טוב מאוד להוכיח שלא צריך להיות מאוחדים או נחמדים כדי לנצח באתגרים. כל הקטע עם ברוס ובובי בשירותים שותים יין ביחד, כבר גבל בקינקיות מטרידה, באמת, אני חושב שסירי חשבה על אותו דבר שהיא פתחה את השירותים וראתה את ברוס יוצא משם חצי בהכרה עם בקבוק יין (היה לה איזה מבט כזה של "מה לעזאזל?..."). כדי לעשות דברים יותר ביזארים, שיין משביע את בובי על הבן שלו (??) ובמועצה המוכשרים האלה מצליחים להגיע להצבעה של 4 אנשים, dysfunctional tribe indeed... ב"בלע" מינה לא מצליחים לספק שמינית מהבידור הזה, טרי יומיים חסר והמפגרים שם מצליחים לגרום לעצמם לחלות, השבט הזה עצוב. יאללה, עוד פרק אחד למיזוג! (בתקווה שפרק 7 לא יהיה פרק ריקאפ מחורבן)

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אז לפרק קוראים "A look closer" זה עוד לא אומר כלום... אולי... אוף...

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

"A Closer Look". אולי זה פרק שלם שבו המצלמה מתמקדת בקלוז-אפ על השדיים של דניאל.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1205

פרק מעניין. האתגרים די משעממים אבל מעבר לזה מה שקורה בתוך השבטים ובמיוחד בקאסאיה מחזיק את הפרק בצורה טובה. אין לי שמץ אם ההחלטה להעיף את בובי על פני ברוס הייתה טובה בטווח הקצר או בטווח הארוך. הצלחתי להבין את ההגיון בלהעיף אותו והיה נחמד לראות את החוסר החלטיות והבלגאן האסטרטגיה בקאסאיה. מעטים המקרים שאנשים נגררים מחליטים להתחיל לשחק שאין סיבה נראית לעין לעשות כך. דניאל וקורטני לא היו בשום סכנה (אולי סתם פחד מפני טסטוסטרון גברי אקססיבי) כדי לגרום לדניאל לנענע את החזון שלה מעל הרדאר ולצאת נגד אראס והאסטרטגיה השבטית. מעניין יהיה לראות את התגובה של אראס למהלך הזה. עוד שאלה מעניינת היא האם שיין יודה שהוא הצביע לאראס או שהוא יבלף ויגיד שהצביע לקורטני ושבובי הצביע לאראס. הפרומו עם הטוויסט ומועצת השבט נראה די מעניין וגורם לי לצפות לפרק של שבוע הבא יותר מבד"כ.

למעלה