|אנבי|שאלון^^

harar8

New member
עונה^_^

שם: הדר דמות אהובה ( מכל אנימה ): זה הולך להיות הרבה... אנבי, אדו, אל, רוי(פול מטאל אלכמיסט), קאטסו, סטו קאיבה(יוגי הו), אינויאשה, סאשומרו, ג'אקוטסו, באנקוטסו(אינויאשה), רוקוטה, שוריו(שתיים עשרה הממלכות), היקארו, אקירה (היקארו נו גו), גוקו, וג'יטה, גוהן, גוטן, טראנקס(דרגון בול זי) שיפ אהוב ( מכל אנימה ): קאטסו/קאיבה(יוגי הו), אדו/אנבי(פול מטאל אלכמיסט), היקארו/אקירה(היקארו נו גו), גוטן/טראנקס (דרגון בול זי) שוריו/רוקוטה משתיים עשרה הממלכות (כי זה ממש טוב
) סלאש אהוב ( מכל אנימה ): האמת היא אף פעם לא הבנתי במה סלאש שונה משיפ אולי מישהו יוכל לענות לי?

נאמ ../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

שיפ זה כשלזוג באמת יש בסדרה רגשות רומנטים זה כלפי זה אומשוכזה וסלאש זה זוג שלא באמת מפתח בסדרה רגשות רומנטים זה כלפי זה אבל הצופים מאוד היו רוצים בכך P: דוגמה לשיפ: קאגומה/אינויאשה דוגמה לסלאש: אינו/סאשי מקווה שניסחתי את זה בצורה מובנת X____X;;;

ShuNka

New member
לאלא,

סלאש זה שיפ של בני אותו מין, ושיפ זה גם זה וגם זה למען האמת
אם זה קאנון (שהשיפ קיים גם בסדרה) וגם אם לא.. אז היה אפשר לכתוב בשאלון רק שיפים אהובים כי זה מכסה הכל X_X;; אבל אני חושבת שהיא התכוונה שבשיפ נכתוב שיפים הטרוסקסואלים ובסלאש שיפים של אנשים מאותו מין P:

הא X_X../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

*באקה* זה מה שאני הבנתי @_@;;; בכל אופן, נחמד לדעת ס.ס;

ShuNka

New member
הממ, תודה? XD

ואת לא באקה ;-; אני פשוט קוראת יותר מידי מאמרים באינטרנט ._."

הא גמני ../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

רק שמשומה המאמרים שאני קוראת תמיד על תאומים/מצב האקלים האולמי/אסונות טבע/מחקרים/חייזרים שכבר פלשו לעולמנו רק שהם בגודל של יוצר חד תאי/כמה נעלי הקורקס מזעזעים ואני מסכימה עם זה/זנים חדשים של עקרבים שנמצאו בארץ/ועוד... שייש אני צריכה למצוא חיים @_@

mikokikyo

New member
מאמרים על תאומים*_*

והקטע עם המנהרה ההיא שגילו בה על זנים חדשים של עקרבים היה מאוד מעניין ם: מי אמר שאין לך חיים?><

MichelleLev

New member
^^\../images/Emo168.gif

שם: מישלע צ'ע D: מגורים: מודיעינה XD דמות אהובה ( מכל אנימה ): אמאמ יש הרבה.. לוסי *_* שיפ אהוב ( מכל אנימה ): אינו/קאגו. סלאש אהוב ( מכל אנימה ): אמאמ לוידעת ^^ האם הייתם באייקון החג, ואם כן, מתי? הייתי D: ב10.10. וב11.10 ^^ ומה קניתם שם O= ? מנגה של לאבלס 3 ותיק יפע של בליצ' D:

Lust chan

New member
היה שם תיק של בליץ'?O_O../images/Emo135.gif

איך זה שאת כל הדברים השווים כמו הכרית טאמאהארו, לאבלס 3, יילו 4 ותיק של בליץ'- פספסתי? TT_TT;;;;;;;;;;

BlackEyedSpirit

New member
אניאני~^O^../images/Emo29.gif

שם: ברע ^^- מגורים: שוהם. אימפריה 3> דמות אהובה ( מכל אנימה ): הירו [גראוויטיישן], ג'אקוטסו ובאנקוטסו [אינויאשה], רוי [פולמטאל אלכמיסט], סובי [לאבלס], וקאטסורה [סקול דייז]. *-* שיפ אהוב ( מכל אנימה ): קאטסורה\מאקוטו [סקול דייז], ג'אקיבאנקי [אינויאשה] סלאש אהוב ( מכל אנימה ): אינויאשה\סשומארו [אינויאשה, דהה :X] האם הייתם באייקון החג, ואם כן, מתי? כןכן ^O^ ב12 ^^~ ומה קניתם שם O= ? אעע, שומדבר :X

עונה ^.^

שם:קירא D: דמות אהובה ( מכל אנימה ):קאגורה, מומיג'י, לינה, סישיירו, רוקיה, קיי, קוראמה ;;; ועוד כל מיני ;; שיפ אהוב ( מכל אנימה ):סאקורה/שאוראן, קאיטו/לוצ'יאה, קיקיו/אינויאשה. סלאש אהוב ( מכל אנימה ):טויה/סישיירו ~

למעלה