|אנבי|שאלון^^

Envious

New member
כן.. פיספסתי מלא אנשים =\

כיי לא הינו רק בסנימטק.. נראה לי חרשנו קצת את תל אביב וחזרנו בערב~ =[

Lust chan

New member
^^;../images/Emo135.gif

שם: זה לא באמת משנה איך אני רואה שיקראו לי, נכון? אני תמיד אשאר "גלצ'אן" XD;;; התרגלתי, ניחא
מגורים: מרכז ת"א, בוהאהאהא D< [בואו, פדופילים! בואו! משעמם לי לבד ;;] דמות אהובה ( מכל אנימה ): ג'אקוטסו [אינויאשה], האזוקי [יאמיבו], ג'ושוע [כרונו קרוסייד], זלוס 3>[סליירסססס 33333>], ראנפה [גלקסיאנג'לללל 3333333>] ואיזומי [פולמון וו סאגאשיטה] שיפ אהוב ( מכל אנימה ): זלוס\פיליה [סליירס], כרונו\רוזט [כרונו קרוסייד], אליס\קיו [אליס ה19, ולא אכפת לי שזו מנגה יא מקפחים TT-TT], קארין\קאזורה [קאמיצ'אמה קארין- מה שאמרתי לגבי אליס]. סלאש אהוב ( מכל אנימה ): סובי\ריטסקה [לאבלס 3>], האטסומי\האזוקי [יאמיבו], גו\טאקי [יילו!!1111111 לא אכפת לי שזו מנגה], קויה\יאמאטו [לאבלס, נמסה בכל פעם מחדש 3>] האם הייתם באייקון החג, ואם כן, מתי? כן, יום שני ^^ ומה קניתם שם O= ? פוסטר של פייט\סטיי נייט, שני ווליומים של אוטנה, וליסע קנתה לי[אפילו שהתעקשתי שלא צריך$%^$%^$%^$^#$^] את הווליום הראשון של דת' נוט *-*. אה, וגם מלא מתנות לאנשים י_י

Hinamori

New member
|מדוזה| טוב, משעמם לי.

שם: חנ מגורים: ראשל"צ דמות אהובה ( מכל אנימה ): מה, להתחיל להגיד עכשיו? XD ג'אקוטסו, הינאמורי והיטסוגאיה [בליץ'], קאנדה [די גריי מן], כל הדמויות מוואן פיס, פאי [טסובאסה], רוזטו [כרונו כרוסייד], וואיה [היקאגו], איזומי [FMA], הארוהי [המלנכוליה של סוזומיה הארוהי] ומיקי [אוטנה]~ ^^ שיפ אהוב ( מכל אנימה ): זה הולך להיות ארוך... ג'אקוטסו\באנקוטסו, קאגורה\סשומארו, היטסוגאיה\הינאמורי, איצ'יגו\אוריהימה [בליץ'], יורואיצ'י\סוי פונג [בליץ'], קאנדה\אלן [די גריי מן], זורו\טאשיגי [וואן פיס], נאמי\ויוי [וואן פיס], פראנקי\אייסברג [וואן פיס], פאי\קורוגאנה [טסובאסה], רוזטו\כרונו [כרונו כרוסייד], וואיה\איסומי [היקאגו], היקארו\הארוהי [אוראן], ווינרי\שסקה [FMA], אד\ווינרי [FMA], רוי\ריזה [FMA], יומיקו\נננה [ריד אור דיי], ג'וניור\אניטה [ריד אור דיי], האזוקי\האטסומי [יאמיבו], סורה\נאו [סוקישו], אקירה\טאקומי [מאי הימה], שיזורו\נאטסקי [מאי הימה], נאטסקי\נאו [מאי הימה] ואני חושבת שהייתי יכולה לאהוב מיראנדה\ראבי [די גריי מן] אם הייתה ביניהם קצת אינטרקציה, או קאנדה\ראבי אם אלן היה מת אומשו. ... אני אוהבת לחפור. ^^ סלאש אהוב ( מכל אנימה ): אמא שלכם\שרית חדד. [תסתכלו למעלה]. האם הייתם באייקון החג, ואם כן, מתי? יום שלישי~ ומה קניתם שם O= ? כלום. לא הביאו שום דבר מעניין והדוכן של גיא יקרן. ._.;;

Mana Sama

New member
אני משערת שאני אחכה

נו..אני רק עכשיו סיימתי את פרק 11 וחצי (שהיה מיותר ברמות מטורפות >< שונאת שהם משחזרים פרקים..וזה לא שיש להם יותר מידי מה לשחזר,זה לא שהם באיזה פרק 40 שבא להם להזכיר מה היה בפרק 10 ._.)

Nittle Grasper

New member
~קאפהגלאשאוניו~

[באמאשלכם, הכותרת זה משו שהאנשים בסימס היו שרים בסימס סופרסטאר אומשו וזה קפץ לי לראש למרות שלא שיחקתי סימס כבר שנים ._.] שם: ירדן מגורים: חולון דמות אהובה ( מכל אנימה ): ריטסקה XP אממ נמנעת ._. שיפ אהוב ( מכל אנימה ): מאיפה לי ._. סלאש אהוב ( מכל אנימה ): שוב ._. האם הייתם באייקון החג, ואם כן, מתי? כע, ב12 ומה קניתם שם O= ? מתנות XD; לשיר ולנויה וחן.. ורציתי גם ארטיק, לעצמי, אבל לא היה ם;

kordilia snake

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo199.gif../images/Emo190.gif שם:עדי מגורים:יבנה;-; דמות אהובה ( מכל אנימה ):סאשי,קיקיו,סאקורה,יואה,יאמי יוגי. שיפ אהוב ( מכל אנימה ):שאורן/סאקורה,קיקיו/אינויאשה. סלאש אהוב ( מכל אנימה ):הארי/דראקו,רמוסיריוס,אינויסאשי,אינומירוקו,קיקיו/קאגומה... האם הייתם באייקון החג, ואם כן, מתי?לא ומה קניתם שם O= ?כלום?

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif

שם: עדןנצ' מגורים: א שם בדוי~ דמות אהובה ( מכל אנימה ): הממ זה כל הזמן משתנה בעיקרון. אני ממש אוהבת את אוסאקי נאנא. אבל גם את איקי מאייר גיר..*0* שיפ אהוב ( מכל אנימה ): ניא...האצ'י\טאקו~ סלאש אהוב ( מכל אנימה ): סאסונארו 3: האם הייתם באייקון החג, ואם כן, מתי? ב9 הייתי ^^ היה חרא XD לא היה כלום. ומה קניתם שם O= ? מנגה מהיוצר של אנג'ל סנצ'ורי משו טוב. גודצ'יילד ו... זהו, ניעמ^^

MomijiSan

New member
אני לענות^_^../images/Emo215.gif

שם:שקדע מגורים:ראשלצ דמות אהובה ( מכל אנימה ):אממ...טאמאקי והתאומים והארוהי בקיצר כולם מהוסט ואינלי כוח לכתוב עוד *פרעשכמותי* שיפ אהוב ( מכל אנימה ):אינוסאשי , סאשיקאגורה , הארומאקי.. סלאש אהוב ( מכל אנימה ):אממ מה זה ?>_< האם הייתם באייקון החג, ואם כן, מתי?כע ביום שלישי ומה קניתם שם O= ?כלומ היה ממש גרוע וקרמבולה שלי קם לתחייה אחרי קיץ ארוך וחם !! *ראה אייקון מאומץ *

Lust chan

New member
הארומאקי XD;;;../images/Emo135.gif

על טאמאהארו שמעתי, אבל זה מקורי X3 ח"ח על היצירתיות XD

Himeka

New member
~~ D:

שם:טלי מגורים:קריות~ דמות אהובה ( מכל אנימה ): יש הרבה.. הרבה מאוד אפילו..>_> שיפ אהוב ( מכל אנימה ): האמפ~דארק/קראד, ביל ג'יטס/טלי(מה?>: הוא סקסי.;;~) ג'וני דפ/טלי(כי אני יכולה ואתן לא! חעחע! *נסקלת ע"י אנבי*) וכ'ו וכ'ו וכ'ו. סלאש אהוב ( מכל אנימה ): מה זה? XD האם הייתם באייקון החג, ואם כן, מתי? לע~ P: ומה קניתם שם O= ? כלום! D: <

למעלה