פנטזיות

bemylady

New member
שמעי

בעיני,וזו דעתי הפרטית,שנינו הולכים בתלם ו"בורחים" לפנטזיות "נורמליות".ושוב,מה הטעם בלפנטז בשעה שלשיטתך,ישנם "חוקים" גם בפנטזיות?!

כשאני קוראת קשר שתיקה בגלל מוסכמות

חברתיות זה לוקח אותי למקומות של פנטזיות על אונס, ילדים, כפייה, התעללות וכיו"ב. כל השאר עד כמה שהוא יכול להיות חריג ו"לא מקובל" so call יכולות להיות יופי של פנטזיה ולממש אותן זה יכל להיות דבר מופלא.. בתור אחת שמאמינה שמחשבה מייצרת מציאות הייתי בודקת מה זה הפנטזיות האלה שלא מדברים עליהן.. ושוב זה במידה ואנחנו מדברים על אותו הדבר. קצת קשה לענות באופן תיאורתי

bemylady

New member
חברתית אני בגישה שלך ללא שום ספק!

אישית,אני מפנטז על אונס שבו אני הנאנס. למה?איך?לא יודע אבל לא מתכוון להתחמק ממי שאני.

Cגלית

New member
אין צורך להתחמק.

אפשר להגשים את הפנטזיה, עם קביעה מראש עם מישהי שאתה סומך עליה. זוהי פנטזיה שיש להרבה, נשים וגברים.

bemylady

New member
לא מתחמק

אני מאמין שהכל יתגשם כי הקושי הוא בעיני,להודות בפני עצמי במה שאני.ברגע שזה הוסר...הכל אפשרי ויקרה ואני לא מודאג.

או.קי הנה אמרת והכל בסדר

לא קרה כלום.. אחלה.. וגם פה יש הרבה דברים שאפשר לפרוט אותן ולראות מה בדיוק שם מדליק אותך.. אלמנט ההפתעה? השימוש בכוח? דמות מסויימת שיש בראש? קשה לי להאמין שאתה מפנטז על האפקטים הפסיכולווגיים ועל ההשפעות הרגשיות שיש באונס ולכן אם לוקחים את מה זה הדבר הזה שעליו שעושה לך את זה תראה שגם את הפנטזייה הזו חברי היקר ניתן לממש.. אתה איש אמיץ!

bemylady

New member
חן חן!

תודה לך וגם ל C שבתבונתכן נתתן לי הרגשה טובה ואני רק יכול ללמוד מכן ולנסות להיות פתוח ומענין כמוכן.

Cגלית

New member
כיוון שאיני יודעת

לאיזה פנטזיות כוונתך אולי לא אוכל לדייק בתשובתי. אבל, כל פנטזיה ניתנת להגשמה אם היא באה ממקום של הסכמה הדדית. להבדיל כמובן מפיליות למינהן והתעללויות. מעבר לזה, יש אולי פנטזיות שיכולות להדליק בפינטוז ולא בהגשמתן, וגם זה בסדר. אין רע בפנטזיות

זהו שאין לי חדשות

הגשמתי כל מה שעלה אי פעם בראשי ועלה לא מעט חחחחח ואפילו דברים שהשתיקה יפה להם חחחחח

B o n e r

New member
אז ככה ... ../images/Emo203.gif

הפנזיה שלי היא להיות עם 2 נשים, בנאלי עד כמה שזה יישמע... זה קרה לי פעם אחת, אני מודה שהשתפנתי, לא הלכתי עדהסוף עם העניין ... כמובן שיש המון פנטזיות מיניות שאני ארצה להגשים עם בת הזוג - הכי הכי אני רוצה, בת זוג ראוייה, להגשים וליצור איתה פנטזיות חדשות בלי סוף ! אה כן, נעים לי מאוד אנשים, חדש פה ...

Cגלית

New member
ברוך הבא ../images/Emo48.gif

שמחה שהצטרפת אלינו.
קרה משהו מסויים שבגללו השתפנת?

B o n e r

New member
השתפנתי כי ...../images/Emo203.gif

זה קרה מהר מדי, הן היו מנוסות ממני ... בכל אופן - אני לא מצטער, לא הייתי בנוי לזה אז - היום אני שונה <אני חושב...>.

Cגלית

New member
מקווה שתבוא לספר לנו איך היה../images/Emo13.gif

יאלה אתה בא לשחק אסו'?

פין10

New member
הפנטזיה....

היא תשמע די באנלית אבל היא לא... הייתי רוצה להיות עם שתי בנות שאחת מזיינת אותי (לא משנה לי עם מה ואיך) ואחת יושבת עם איברה עליי ומוצצת לי.... דבר שאני מת לההגשים רק אין עם מי..

nerissa

New member
הפנטזיה האולטימטיבית שלי..

אני נורא רוצה לנסות תנוחה מיסיונרית. שמעתי שזו חוויה מופלאה. תשמעו.. רק לחשוב על להזדיין כשמישהו מסתכל לכם בפרצוף ולא בעורף??
בררר..

למעלה