פנטזיות

מאז שאני פה,הסקרנות גברה

אבל עדיין אין לי ממש מושג גדול,אבל בהחלט הייתי מוצא שימוש לכמה מאביזרי הבית. ענין של פתיחות.

../images/Emo178.gifסנדוויץ' כפרי

פעם קבלתי במייל סרטון קצר על 2 כושים שחורים חסונים וחלקים עם בחורה לבנה לסרט קראו - סנדויץ' כפרי עם פסטרמה לבנה יאם ! נשמע ונראה מעולהההההההההההההההההה

למה נראה לי שנשים פה רוצות להרגיש

איך זה זיון מהצד הגברי.(ולכן הרצון לשימוש בסטרפ און על גבר) יש צדק בזה? היה כבר דיון על זה,ואפילו אני לקחתי בו חלק-עניין של סקרנות ניגודית לגבי איך זה מהצד השני.

אנחנו מדברים פה על שני דברים שונים כן?

להיות עם אישה כשאני הייתי לבושת סטרפאון - בהחלט נתן לי טעם של איך זה מרגיש מהצד הגברי. היה שונה, אחר, לא עפתי מזה.. (יתרון מופלא שזה מפנה את הידיים , כן?) להיות עם אישה שהיא לבשה סטרפאון - כבר היה לי יותר נעים ומרתק (שוב ענין הידיים הפנויות - אין מה לעשות זה משהו אחר..) להיות עם גבר שאני לבושת סטרפאון - זה כבר שיחה אחרת לגמרי.. זה לא קשור ללהרגיש זיון מהצד הגברי זה להסתכל על גבר מזווית אחרת (חח תרתי משמע) זה משהו אחר.. זה לדעת שהוא שם מתמסר אליי בצורה חד משמעית, זה כמו .. לגרום לו לעונג ממקום של כמעט חוסר אונים.. זה מרגש..

אחלה פירוט

תראי ההבדל בין אישה לאישה עם ס.א הוא שונה מאישה וגבר שהיאישה עם ס.א החדירה היא למקומות שונים ומה שרשמת עושה רושם כהרגשה הנכונה-במיוחד שלא מדובר בגבר שמקבל אנאלי באופן קבוע כמו שאישה עשוה סקס באותו מקום באופן קבוע. חוץ מזה שזה תלוי פרטנרית-שזה כבר התאמה בין שני הצדדים בפנטזיית הסטרפ און (גבר ואישה) את יודעת מה כבר עלתה לי פנטזיה חדשה לראש אחת עם סטרפ און ואחת בלי וגבר באמצע.

מי אומר קבוע??

הפנטזיה החדשה אומרת שהתגברת על ההומופוביות ? - מזל טוב
אחת לבושת ס.א אחת לא וגבר באמצע - אפשר לאמץ??

קשה לי להאמין שיש נשים שעושות רק אנאלי

לפחות מרבית הנשים עושות את החדירה המיסיונרית מבחינת לאן חודרים וחלקן נועזות ועם ראש פתוח מספיק לחדירה ממקומות אחרים לא ממש התגברתי,אבל מי יודע,אולי צריך לעשות הכנה אישית אינטימית ולעבור לשלב ב עם אישה אחת ואז לשלב את הצלע השלישית,אבל יש מצב להתגברות חלקית. תודה ואמצי אמצי-עכשיו צריך לחפש רק את הצלע השלישית ובנתיים לעבור לשלב א

fan טזיות

פאנטזיות, כמו כל דבר בחיים, הן עניין של תזמון, חשק ומינון... מבלי להכנס לשאלה, פנטזיה מהי ומה מקומן של הפנטזיות בחיינו..:) אני גבר מפנטז, בהחלט מפנטז ולא רק על סקס... יש לי פנטזיות ירוקות, אדומות, כחולות, מכל צבעי הקשת. אני מפנטז שיתנו לחיות לחיות, ללוויתנים לשחות, לעצים לגדול ולפרחים לפרוח. מפנטז על עולם שכנראה לא יהיה עוד, אבל אם תשאלו אותי, זאת הפנטזיה האולטימטיבית. מפנטז על עולם נטול רוע, מלא באהבה, אורגיה של החיים. עולם שהפתיחות שורה עליו, שסקס איננה מילה גסה....:) נטול התחסדות, סטיגמות, הכללות, פנטזיה רטובה לגמרי. אוקיי, מכיוון ששטה התכוונה לפנטזיות סקס.... חדר חשוך, שתי נשים, אני נכנס, הן ממתינות לי מכוסות עיניים, נרות, מוסיקה וידיים...:) ותשאירו לי כמה פנטזיות אישיות אהה.... תזדיינו ותבלו

bemylady

New member
מודה ומתוודה

שלאחרונה אני די אובססיבי ברצוני לחוות סשן שבו היא חודרת אלי עם סטרפאון.קשה לי לבטא במילים את תחושותיי,אבל בטח תבינו את העניין הזה,שאתה פשוט ננעל על משהו.אני חושש,לא יודע איך ארגיש,אבל מסוקרן ברמה שכמוה לא הכרתי.

למעלה