S c h n i t z e l
New member
../images/Emo190.gif הקורבן השבועי - הנה אנחנו ממשיכים ../images/Emo190.gif
אוקיי אני אעתיק את מה שכתבתי בקודם בכלפעם, למי שחדש וכו': הוו טוב יאאלה בואו נתחיל. אז שוב - מה צריך לעשות? אני משרשר לאשכול פה מישהו אחד שנבחר, הוא הקורבן השבועי. המטרה שלכם היא להפציץ אותו [לא להפציץ קשה] בכמה שיותר שאלות, כל מני שאלות. לא לשאול שאלה אחת בהודעה אחת! הרבה הרבה. כמה דברים חשובים:
בהודעה אחת מותר לשאול עד 50 שאלות, והקורבן לא חייב לענות על הכל, אבל על הרוב כן.
אין אפשרות לשלוח הודעה ובהודעה יש פחות מ10 שאלות, חובה לפחות 10 שאלות.
כל אחד יכול לשאול את הקורבן שאלות, אבל עד 3 הודעות חדשות בלבד! בשביל שתהיה הזדמנות לכולם ושהשירשור לא יהיה מפוצץ. כאשר כל מי שרצה לשאול שאל, תהיה אפשרות לשאול עוד כמה שאלות, 'בקטנה' זהו, חדל דיבורים. הגיע הרגע הגדול
הקורבן השבועי כבר קיבל מסר אישי.. האם זה את/ה?! רדו למטה לגלות. הפעם אני אקצר קצת את זה, למרות שפעם שעברה זה לא היה ככ ארוך. עוד עוד. More. בלופבליפ טרלהלה. הגעתם! אז הקורבן השבועי השני [ושוב! זאת הגרלה, כולם יבחרו ולא צריך להתצבן] הוא.. או היא? או הם? או הוא והיא? או היא והוא והיא והוא? אריאל! הלואי Baril [ינשוף וטייפ, מכירים?
] מזלטוב! אתם מוזמנים להתחיל לשאול שאלות. בסיבוב הקודם זה הצליח מצויין. המשיכו כך!
אוקיי אני אעתיק את מה שכתבתי בקודם בכלפעם, למי שחדש וכו': הוו טוב יאאלה בואו נתחיל. אז שוב - מה צריך לעשות? אני משרשר לאשכול פה מישהו אחד שנבחר, הוא הקורבן השבועי. המטרה שלכם היא להפציץ אותו [לא להפציץ קשה] בכמה שיותר שאלות, כל מני שאלות. לא לשאול שאלה אחת בהודעה אחת! הרבה הרבה. כמה דברים חשובים: