הקורבן השבועי - הנה אנחנו ממשיכים

Duo Maxwell

New member
אז אריאל...

כמה חפיסות שוקולד חיסלת אתמול? האם המנגה של אינויאשה היא אירוטיקה מצויירת? מהי עמדתך בנוגע לפיראטים חלליים עם נטייה להומוסקסואליות? מהי מידת ההזדהות שלך עם השיר "I don't like mondays"? ועם "בלדה לחציל"? מה יותר סקסי - זה (1), זה (2) או זה (3)? האם ערפדים מעדיפים אהבה על מין מזדמן? נכון שהעובדה שאני גרה בחור יהודה ממש מצחיקה אותך? הידעת? גם לאופטימוס פריים יש ראש כחול! ולסיום - למה דווקא ינשוף וטייפ?!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה לך D:

כמה חפיסות שוקולד חיסלת אתמול?0 האם המנגה של אינויאשה היא אירוטיקה מצויירת?לא מבינה במנגות וכאלה מהי עמדתך בנוגע לפיראטים חלליים עם נטייה להומוסקסואליות?אני אוהבת הומואים D: מהי מידת ההזדהות שלך עם השיר "I don't like mondays"?מ1-10? 8 ועם "בלדה לחציל"?XDDDDDDDDDDD מה יותר סקסי - זה (1), זה (2) או זה (3)?2 האם ערפדים מעדיפים אהבה על מין מזדמן?לא ניראה לי נכון שהעובדה שאני גרה בחור יהודה ממש מצחיקה אותך?ממש לא =0 הידעת? גם לאופטימוס פריים יש ראש כחול! אופטימוס פריים? מוכר לי השם XD רובטריקים לא? מאגניב D: ולסיום - למה דווקא ינשוף וטייפ?!בהתחלה היה לי רק ינשוף, ורציתי להוסיף לו איזה מישהו והטייפ היה הכי מתאים, אז ככה ^^;

אבירן171

New member
שאלות לאריאלה.........

שוקולד או וניל? ברוס לי או ג'קי צ'אן? Disturbed או נירוונה? מטוס או אונייה? אוטובוס או רכבת? Linkin Park או Limp Bizkit? ניקלבאק או Nickelback? נשר או אריה? לצלול או להטיס? רובה או אקדח? טלויזיה או מחשב? תל אביב או ניו יורק? איך הוא השאלות עד עכשיו? וסתם שאלה.. איך אני? בברכה, אבירן..

Ro¥aL

New member
עונה במקומה על שאלה אחת

Linkin Park!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו..

Ro¥aL

New member
1. אני בן

2. אני לא מכיר אותה 3. חסכתי לה לענות כי הרי ברור שלינקין פארק יותר טובים.. בברכה, רוי..

אבירן171

New member
1. אתה בטוח שאתה בן?

2. מסכים. 3. זה לא בטוח.. אבל כנראה שהם יותר טובים.. מה גם שהם שרדו יותר ועדיין נותנים בראש.. בברכה, אביר.. |מאיים|

Ro¥aL

New member
הממממ...

מה נשמע? מאיפה את? בת כמה? מתי? איך? מדוע? כיצד? האומנם? המממ... מה אומר הינשוף והטייפ? מה זה אומר baril? הסבר לחתימה....
? יש אחים\אחיות? שמותיהם? כנ" להורים.. מה התאריך לידה? איך את נראית? (לא נראה לי ששאלו את זה) סרט אהוב? שיר אהוב? טוב אני חייב לעוף עוד מעט.. אז תעני לך ואולי אני אוסיף עוד יומטוב!

למעלה