הקורבן השבועי - הנה אנחנו ממשיכים

../images/Emo190.gif הקורבן השבועי - הנה אנחנו ממשיכים ../images/Emo190.gif

אוקיי אני אעתיק את מה שכתבתי בקודם בכלפעם, למי שחדש וכו': הוו טוב יאאלה בואו נתחיל. אז שוב - מה צריך לעשות? אני משרשר לאשכול פה מישהו אחד שנבחר, הוא הקורבן השבועי. המטרה שלכם היא להפציץ אותו [לא להפציץ קשה] בכמה שיותר שאלות, כל מני שאלות. לא לשאול שאלה אחת בהודעה אחת! הרבה הרבה. כמה דברים חשובים:
בהודעה אחת מותר לשאול עד 50 שאלות, והקורבן לא חייב לענות על הכל, אבל על הרוב כן.
אין אפשרות לשלוח הודעה ובהודעה יש פחות מ10 שאלות, חובה לפחות 10 שאלות.
כל אחד יכול לשאול את הקורבן שאלות, אבל עד 3 הודעות חדשות בלבד! בשביל שתהיה הזדמנות לכולם ושהשירשור לא יהיה מפוצץ. כאשר כל מי שרצה לשאול שאל, תהיה אפשרות לשאול עוד כמה שאלות, 'בקטנה'
זהו, חדל דיבורים. הגיע הרגע הגדול
הקורבן השבועי כבר קיבל מסר אישי.. האם זה את/ה?! רדו למטה לגלות. הפעם אני אקצר קצת את זה, למרות שפעם שעברה זה לא היה ככ ארוך. עוד עוד. More. בלופבליפ טרלהלה. הגעתם! אז הקורבן השבועי השני [ושוב! זאת הגרלה, כולם יבחרו ולא צריך להתצבן] הוא.. או היא? או הם? או הוא והיא? או היא והוא והיא והוא? אריאל! הלואי Baril [ינשוף וטייפ, מכירים?
] מזלטוב! אתם מוזמנים להתחיל לשאול שאלות. בסיבוב הקודם זה הצליח מצויין. המשיכו כך!

פ י ל ר

New member
שאלות...../images/Emo123.gif

את הבת של רוג'ר? איך? ונכדה של פרדי? בת כמה את? את מכורה לסוליטייר? ולפריסל? כמה שעות את מבלה מול המחשב בממוצע לארבע דקות? את מנגנת על משהו? אם כן אז על מה? נשארת פעם בתוך ארגז יותר משעתיים? את אוהבת מים? את יכולה להתקיים יום שלם רק על נייר טואלט? את משתמשת בשקיות ניילון כמצנח? את יודעת לעשות עמידת ראש? את יודעת לשרשר כמו שצריך? את מכירה את האות ג'? את צורבת דיסקים? למה? למה קוראים לך Baril? ספרי פדיחה: מה הצבע שיער שלך? את אוהבת תירס? באמת ענית על כל השאלות האלה?? :O זהו..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה ^__^

את הבת של רוג'ר?הו כן O: איך?הוא זיין את נחמה XD ונכדה של פרדי?אההא D: בת כמה את?14 וחצי את מכורה לסוליטייר?הווווווווווווווו כן. במיוחד לעכביש Oם ולפריסל?לא יודעת איך לשחק =0 כמה שעות את מבלה מול המחשב בממוצע לארבע דקות?XDDDDDDDDDDDDD את מנגנת על משהו? אם כן אז על מה?כן. תופים
וגיטרה 3> נשארת פעם בתוך ארגז יותר משעתיים?לא את אוהבת מים?יאס את יכולה להתקיים יום שלם רק על נייר טואלט?XDDDD לא את משתמשת בשקיות ניילון כמצנח?חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא
את יודעת לעשות עמידת ראש?יאס את יודעת לשרשר כמו שצריך?יאס את מכירה את האות ג'?אפקורס.
את צורבת דיסקים?לא למה?כי אני לא אוהבת למה קוראים לך Baril?בכיתה ה', כשנרשמתי לתפוז כולם קראו לו בריל, ולא היה לי כינוי אחר לכתוב, אז מאז אני בריל ספרי פדיחה:החזקתי למישהי יד והייתי בטוחה שזאת אימא שלי וזאת הייתה אישה זרה לגמרי ואני לא הבנתי למה היא לא עונה לי XD מה הצבע שיער שלך?חום את אוהבת תירס?יאאאאאאאאאאאס D: באמת ענית על כל השאלות האלה?? :O אההא =0

shaharrr53

New member
אריאל D:::

איך בעבודה? כבר אמרתי לך שזה משתלם? את חצי תוניזאית[ככה כותבים?
] שמעתי D: בוא נגיד שגם אני
איך זה להיות נכדה שלי? הממ...מתי כבר תשמעי רד הוט? וזהו D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif^^;

איך בעבודה?מגנייייייב אבל מעייף ויש אנשים מעצבנים שחושבים שמגיע להם הכל ;; כבר אמרתי לך שזה משתלם?אההא
את חצי תוניזאית[ככה כותבים?] שמעתי D: בוא נגיד שגם אני. כה D:: ווי לא ידעתי
איך זה להיות נכדה שלי?הכי מגניב בעולם D: הממ...מתי כבר תשמעי רד הוט?אני כבר שומעת בבלוגמיוזיק סבאלה D::

ורדונה2

New member
מה הסמיילי שאת משתמשת בו לעיתים הכי קרובות?

ולאיזה תחום חיים את הכי נמשכת (קוסמטיקה, פסיכולוגיה, רפואה, אסטרונומיה... כאלו)?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנמ אוקי D:

איזה סמיילי אני משתמשת בו לעיתים הכי קרובות? מהאייקונים של תפוז-
,
,
,
מסמיילים של המקלדת-^__^, D: לאיזה תחום חיים אני הכי נמשכת? פסיכולוגיה !! וספורט, אם זה נחשב D:

בעיקרון זה כבר לא חובה, פשוט שיזרום.

בשביל שזה ממש לא יהיה מוצף [השירשור] אז חשבתי, אבל בעיקרון תשלחו פחות, זה לא משנה.

אי אבוד..

אם היית נתקעת באי אבוד, לבד, אבל הייתה לך יכולת דמיון מאוד מפותחת [
] אז במה היית בוחרת: 3 ערוצי טלוויזיה: 3 מאכלים: 3 חפצים: 3 חברים ממש טובים: 3 בגדים מסויימים: [ד"א בקשר ל3 חפצים, הכוונה נגיד למצפן וזה, לא לספה
]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D:

3 ערוצי טלוויזיה: הוט VOD אמטיוי היטס ערוץ 22
3 מאכלים: מקדונלדס סלט ספגטי בולונז D:
3 חפצים: סירה טלפון שאני אוכל לתקשר עם אנשים מצפן 3 חברים ממש טובים: נועה תמר מאיה ע. 3 בגדים מסויימים: ג'ינס גופיה חולצה =0

SweetVenom

New member
נמנמ..

מנישמע? עצלנית? סדר או בלאגן? קקי או פיפי? [סתם את לא חייבת לענות על זה אני עייפה XD] גלידה או ארטיק? ישראל או פינלנד
? 3 סרטים אהובים: 3 זמרים\ות אהובים\ות: 3 להקות אהובות: המקרה הכי מביך שקרה לך? את מאמינה ב"לשקר כדי לא לפגוע"? נכון שאיימי [הסולנית של אוונסנס] כוסית^^ [שד"א יצא להם הקליפ של GE#@%@#%
]? נכון שחם לך +משעמם לך בטירוף ולכן את עונה על השאלון
? קיץ או חורף? סתיו או אביב? פרח או קוץ? [טוב כדי שאני לא יגיע שוב ל"קקי או פיפי" הפסקתי כאן..XD] תהני.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה ^^;

מנישמע?כלטוב ^^ עצלנית?נמ כהXD סדר או בלאגן?סדר, אבל אצלי תמיד בלאגן
קקי או פיפי? [סתם את לא חייבת לענות על זה אני עייפה XD] חחחחחחח גלידה או ארטיק?גלידה ישראל או פינלנד?ישראל 3 סרטים אהובים:ארמגדון, סאות'פארק, אבא בלאגן 3 זמרים\ות אהובים\ות:אבריל לאבין, אביב גפן וניראה לי שזהו 3 להקות אהובות: אפשר יותר מ3?
מקפליי, MCR, באסטד, ניקלבק, דה אול אמריקן רג'קטס, בלינק 182 ופול אאוט בוי D: המקרה הכי מביך שקרה לך?לאיודעת את מאמינה ב"לשקר כדי לא לפגוע"?לא נכון שאיימי [הסולנית של אוונסנס] כוסית^^ [שד"א יצא להם הקליפ של GE#@%@#%]?ככןכןכןכן !!!!!!!!111 נכון שחם לך +משעמם לך בטירוף ולכן את עונה על השאלון ?לא חם לי כלכך, אבל משעמם כן ;;. קיץ או חורף?חורף סתיו או אביב?סתיו פרח או קוץ?פרח [טוב כדי שאני לא יגיע שוב ל"קקי או פיפי" הפסקתי כאן..XD]חחח תהני. נהניתי :)

SweetVenom

New member
XDDD

גמלנו יש חור בתחת שדרכו עוברת הצואה אל בית השימוש אתה יודע..XD

Ro¥aL

New member
שטויות.. דברי כפירה בפיך!!

לכן יש חור בתחת רק בשביל.... לא משנה.. לא נעמיק בנושא (סטיגידיש!!!XD)

למעלה