Blue Pencil

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo101.gif../images/Emo19.gif

נהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנה; יום רא-שון נהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנה; דרוש תי-אור תהנו:}

Miss Naama

New member
דרוש תיאור *=*..

פשוט וחמודי כזה, אבל לא ריק מדי ;;. תודה 3>

Little Chiwawa

New member
תיאור : )

שיער: חום בהיר,גלי,די ארוך ופוני לצד=] חולצה: גופית סבא ורודה ארוכה(באורך P:) ז'קט לבן,קצר,שרוולים נפוחים. (קצר זתומרת בשרוולים ובאורך) מכנס: ג'ינס קצר (לא עד הברך,קצר) נעליים: נעלי סירה ורודות עם פסים לבנים אביזרים: קשת לבנה די עבה בשיער יד ימין-כמה צמידים דקים בשחור וורוד יד שמאל-צמיד חרוזים שחור זייהו=] זה סתם תיאור שקפץ לי לראש..P:

~מנסה~.

שיער- שחור גלי, אסוף בקשת מתפצלת לבנה. טופ- טוניקה לבנה עם נקודות אדומות, עם תחרה לבנה במחשוף [מחשוף V עמוק] בסוף החולצה נהיית כמו חצאית מתנפנפת שכזאת, רק בקטנה שכזהP: והיא מיקרומיקרו מיני. בסופה יש שכבה נכבדת של תחרה לבנה. מתחת לה מציצה גופיה אדומה. בוטום- סקיני ג'ינס כהה. נעליים- נעלי עקב חסרות שפיץ אדומות. אם את מצליחה תעשי מין פתח כזה בקדימה של הרגל שרואים את האצבעות. אבל פתח מעוגל כזה.[
]. אקסיזוריז- תבחרי מה שנראה יפה: צמיד או שניים אדומים/שחורים. לק אדום ברגליים/ידיים. אודם אדום חזק. תיק יד שחור. [אבל שלא ייצא מלא אדוםP: אני סומכת עליךP:]
.

cecilia L

New member
דרוש תאור :)

משהו שיתאים לבייס הזה, עם הרבה שכבות/ צבעוני... משהו מעניין.

8ar8ie

New member
טוב:]

חצאית ג'ינס עם כפלים... זה מן כזה פס רחב ואז יוצאים מתוכו כפלים גדולים:| טייץ 7/8 מתחת שגמר בתחרה... שיהיה נגיד לבן עם נקודות קטנות אדומות... והתחרה אדומה. גופית סבא כחולה עם כיס קטן ועם 2-3 כפתורים כאלה בלמעלה (כמו פולו רק בלי צווארון או משו) מתחת לגופיה יש חולצה לבנה קצרה עם שרוולים קצת תפוחים (תפוכים?) כאלה... לא ממש תפוחים... אבל מן כזה עם כיווצים בחיבור של השרוול. אני לא ברורה:/ שרשרת פנינים קצרה נעלי בובה אדומות עם עקבים שיער - שתי קוקיות נמוכות שחורות עם שביל בצד, קשת/ סרט לבן

8ar8ie

New member
שכחתי...

היא נראית כאילו יש לה משו ביד... אז זה מין תיק כזה גדול ולבן עם רצועות כחולות שעושות בן כיווצים.

נכון שאת רוצה תיאור? נכון?../images/Emo211.gif

(אם מישהי מגיבה לפה, נא לא לתת את התיאור במקומי
)

למעלה