מפגש סושי

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
ברולה- לא פייר...../images/Emo8.gif

הכוונה לבחור אחת... נכון שלא אמרתי זאת במפורש אך בבקשה אם תוכל לומר איזו אתה הכי מעדיף זה יעזור בהחלטה אח"כ.

B r u l e

New member
אמרתי :)

שאני אחכה למה שהאחרים יחליטו, מבחינתי אונמי וקיוטו טובות. אבל לא רוצה לרנינג סושי...

עירד29

New member
../images/Emo53.gifלא כ'כ משנה לי איפה אבל...

אני לא מתה על סושי אבל בטוח אמצא תחליפים. חוץ מזה כ'כ סקרנית לפגוש את האנשים מאחורי הכינויים שהאוכל הוא רק תרוץ. אבל יש לי בעיה .אני לא כ'כ ניידת (אוטוטו טסט -בגילי המופלג). יש מישהו שיגיע מאזור השרון?

שח_מט

New member
סושי - תוצרת עצמית

ליטי, אני שמח שהרמת את הכפפה כשאמרתי לך לעשות מפגש סושי ולא תהיה עוד בודדה לאכילת סושי! במפגש בטח נדבר על כך - הנה סושי תוצרת עצמית. תהנו.

liti

New member
וואו, נראה מצויין!

אולי נעשה את המפגש אצלך?

שח_מט

New member
אולי אחרי המפגש במסעדה יפנית

נייסד קבוצה ביתית. צריך להבין שהבדל העלויות מדהים וזה לא ביג דיל לגלגל. בתמונות עשינו ארוחה למשהו כמו 8-10 איש, קניתי 250 גרם טונה אדומה ו- 250 גרם סלמון ב- 100 ש"ח (בחנות דגים מעולה בהדר יוסף בת"א, מוכנים לסושי), אצות זה משהו כמו 30 ש"ח לחבילה של 10 - איך שאני עושה (חצי אצה לרול, יוצאים קטנים ויחס טוב של דג לאורז..) מביא אותנו ל - 30 ש"ח עבור 20 רולים שהם 120 חתיכות מאקי קטנות. אורז עולה גרושים, חומץ אורז, סויה ווסאבי זה עוד מעט כסף יחסית להיקף השימוש. בסוף הכי יקר זה סכין (חשוב סכין גדולה וחדה - קל לחתוך את הדג ואת הרולים. קניתי בגרמניה משהו מפלצתי ב- 50 יורו..) והכלים. הבאנו קצת כלים מאנגליה (זול בצ'ינה טאון) ובנקוק. חלק מהארץ (בעיקר מתנות לחגים). גן עדן לאוהבי הסושי. S

למעלה