מפגש סושי

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
../images/Emo19.gif מפגש סושי

לאור הדרישה שהועלתה בפורום, אני שמחה להתחיל להריץ את מפגש הפורום השלישי במספר. הלוקיישן: סושייה נבחרת- תתחילו לזרוק הצעות! (חשוב שיהיה מקום עם אופציות נוספות למי שלא אוכל סושי או דגים) המשתתפים: כרגיל- חברי הפורום ובני זוגם (או מלווה) הזמן: לדעתי יום שישי בצהריים (סביבות 14:00) יהיה המועד המוצלח ביותר (למרות שגידי לא בשיאו בשעות אלו וזה יהווה קצת בעיה). אם אתם חושבים אחרת, אז אל תתביישו לומר. בסופו של דבר הרוב ייקבע. נראה לי גם שעדיף לעשות את המפגש עד סוף החודש, לפני שמתחילים לסטודנטים שביננו המבחנים, כדי שלסיגור ידידנו לא יהיה תירוץ לא להגיע
(סיגור אל תכעס עלי, זה מאהבה אמיתית ומגעגועים
).
לגבי התאריך המדוייק, כרגיל- נריץ זאת במסרים מסיבות מובנות. אז קדימה, תתחילו להריץ הצעות למקומות!
מצפה לראותכם!

הי הסושיה החביבה עלי היא בר"ג ושמה

"מיאקו" הסושי טעים מאוד ולא יקר בטירוף כמו במקומות אחרים, המקום אסתטי ולדעתי רוב חברי הפורום עדיין לא ביקרו שם, כך שזה יכול להיות מעניין עבורם.

meravbr

New member
נדמה לי שיש עיסקיות באונמי

גם בימי שישי. שווה לברר!

פינליש

New member
צצצצ' ציקצוקי פולניה.

לא מספיק שיש לי חרדת מפגשים אז עוד בסושי?! נקסט טיים.

B r u l e

New member
די לבושה!

בואי!!! הייתי במפגש אחד ויש חברה ממש נחמדים ואין מה לפחד. על אחריותי המלאה!

B r u l e

New member
אני בעד ../images/Emo2.gif

רק חבל שעדידושים יהיה בחול, כי הוא רצה לבוא :) אני אחכה לחברי הפורום האחרים להציע מקומות ואז אני אגיד את דעתי. אני לא יכול לחכות!!!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא משנה לי איפה- יום שישי מתאים

ycyclop

New member
על running sushi ועוד אופציה

Running Sushi יש לה יתרון אחד גדול והוא קומבינציות במחירים סבירים ל 2-4 אנשים. הסושי בסדר גמור אבל יש יותר טובים (והרבה יותר יקרים). קיוטו היא מצוינת ובהחלט מתחרה בטובות ביותר, עם מבחר רב של מנות נוספות טובות מאד.

B r u l e

New member
ראנינג סושי נחמדה מאד

אבל היא יותר בשביל "סושי בצהריים" מאשר מסעדה למפגש. אבל זוהי דעתי. קיוטו היא מסעדה ברמה מאד גבוהה אבל גם יקרה.

Arfilit

New member
נשמע יופי!

אם כי אני באופן אישי מעדיפה אמצע השבוע בשעות הערב.

שח_מט

New member
../images/Emo45.gif מיאקו! למשועממים יש את הדגמים

האלה של הגן היפני עם החול ואפשר לשחק... יש בתפריט גם מנות "לא סושי" לאחרים.

שח_מט

New member
יש קצת בשר

אם אני לא טועה שיפוד בטריאקי ואולי סטייק ויש עוד כמה מנות מסביב - נודלס עם ובלי בשר. אפשר להתקשר לברר. אגב מצאתי ביקורת לא טובה עליהם מינואר - מצורף. לא משקף את דעתי (ודעת החברים) על המקום.

liti

New member
../images/Emo73.gif ההצבעה יוצאת לדרך

הצביעו
עבור המקום והזמן שנראים לכם הכי מתאימים!

למעלה