הדל"ת חוזר ^0^ |מלך|

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifהדל"ת חוזר ^0^ |מלך|

הסבר קצר על הפינה... דל"ת= דולי לפי תיאור הסמל של הפינה הוא
בפינה זו שנפתחת כל יום חמישי שני אני אכתוב תיאורים, כשכל אחד מהם יהיה בסגנון שונה ו/או ברמה שונה. אתן תצטרכו לעשות את דוליז ע"פ התיאורים ולשרשר אותן לפינה הבאה :) אז לתיאורים:
נתחיל עם תיאור קזו'אל...
שיער שיער ג'ינגי חלק עם פוני לצד(שממש לא מכסה את כל המצח). השיער מתנופף ברוח לצד שמאל. יש בשיער שתי סיכות לבנות. טופ גופיה בצבע ירוק ארוכה באורך. מעליה גופיית פסים (לרוחב) עם שני גוונים ורודים(כהה ובהיר). בלמטה של הגופיה יש ציור קטן של פנים של חתול בצבע שחור. מעל כל זה מעין קפוצ'ון (יש לו כובע כמובן) ארוך בידיים מגיע כמעט עד קצות האצבעות ובחלק של הבטן הוא קצרצר ומגיע ממש עד הציצי. יש לו ריצ'רץ' ויוצאים שרוכים בצבע ירוק (שגם הם מתונפפים ברוח)מהקצוות של איפה שמתחיל הכובע משני הצדדים. הקפוצ'ון עצמו בצבע אפור די בהיר. בוטום ג'ינס דפוקותי בצבע בהיר עם כיס בכל צד, ואל תשכחו ריצ'רץ'. (למרות שהגופיה הירוקה מסתירה חלק מהלמעה של הג'ינס) שתי חגורות שחורות דקות עם ניטים, הן די נופלות. מתחת לזה יש טייץ בצבע שחור(קצת שקוף) שמגיע עד קצת מעל הברך. נעליים נעלי עקב עם קצת שפיץ. הנעליים עצמן בצבע כחול(לא כחול בוהק אל כחול יותר איך להגיד, מעודן, מעושן(?)). הקו המתחם שלהן (לא בסוליה אלא איפה שזה נוגע בעור, נו אני לא יודעת להסביר)בצבע לבן. והסוליה הדקיקונת בצבע שחור. סטאף הרבה צמידי כסף ביד אחת, ובשניה איזה 2/3 צמידי זהב.
תיאור שני וחורפי...
שיער שיער שנראה מלא כזה. הוא מתולתל ויש לו פה ושם בקבוקים. שוונצים קופצים להם בגוונים בהירים, ונופלות לה על הפנים בקבוקים ותלתלים קצרים יותר. השיער בצבע חום כהה. טופ סוודר לבן גדול, שנראה מחמם כזה, די רפוי , ארוך בשרוולים(וגם בבטן מגיע כמעט עד למפשעה), ועובר את הידיים. יש לו מחשוף די גדול ורואים את קצת חלק מהחזיה מציצה בציץ אחד. בוטום אפשרות אחת-ג'ינס סקיני כהה, כיס בכל צד. אפשרות שנייה- חצאית מינימיני שחורה, עם קפלים נוקשים שמתחתיה יש טייץ קצת שקוף בפסים לרוחב בצבעים לבן וכחול. נעליים נעליי עקב שנראות כמו שפיץ רק שהקצה שלהן מעוגל. ישנן שתי רצועות. הן בצבע שחור עם ברק. מי שבחרה באפשרות הראשונה של ג'ינס סקיני, אז שהיא תעשה גם חותלות בפסים לרוחב בצבעים לבן וכחול. סטאף שרשרת בצבע כסף די ארוכה עם תליון קטן של לב בצבע שחור. וזהו ^^ הממ אני יודעת שהתיאורים יצאו קצת קשים P: מי שעדיין נראה ל ה קשה חלק מהדברים שלפחות תנסה כי זה הרעיון של המקום הזה, גם לנסות דברים דברים חדשים :) בהצלחה לכל המשתתפות

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifהתיאורים בגרסא קלה יותר

נתחיל עם תיאור קזו'אל...
שיער שיער ג'ינגי חלק עם פוני לצד(שממש לא מכסה את כל המצח). השיער קצת יותר ארוך מקו הציצי. יש בשיער שתי סיכות לבנות. |הדגשטופ גופיה בצבע ירוק ארוכה באורך. מעליה גופיית פסים (לרוחב) עם שני גוונים ורודים(כהה ובהיר). בוטום ג'ינס דפוקותי בצבע בהיר. הגופיה הירוקה מסתירה חלק מהלמעלה של הג'ינס. שתי חגורות שחורות דקות. |הדגשנעליים נעלי עקב עם קצת שפיץ. הנעליים עצמן בצבע כחול(לא כחול בוהק אל כחול יותר איך להגיד, מעודן, מעושן(?)). והסוליה הדקיקונת בצבע שחור. גרביים גרביים לבנות שמגיעות עד לאמצע הקרסוליים עם מלמלה בצבע ורוד בייבי. סטאף הרבה צמידי כסף ביד אחת, ובשניה איזה 2/3 צמידי זהב.
תיאור שני וקצת חורפי...
|הדגששיער שיער גלי בצבע חום כהה. נופלות לה על הפנים תלתלים קצרים יותר קצרים יותר. אורך השיער מגיע קצת אחרי הכתפיים. טופ סוודר לבן גדול, שנראה מחמם כזה, די רפוי , ארוך בבטן מגיע כמעט עד למפשעה), הסוודר הוא סוודר קצר בידיים ובשרוולים שלו נפוחים מעט. יש לו מחשוף די גדול ורואים את קצת חלק מהחזיה בצבע שחור מציצה בציץ אחד. בוטום אפשרות אחת-ג'ינס סקיני כהה, כיס בכל צד. אפשרות שנייה- חצאית מינימיני שחורה, עם קפלים נוקשים. נעליים נעליי בובה בצבע שחור עם ברק. יש גם חותלות עם פסים לרוחב בצבעים לבן וכחול. סטאף שרשרת בצבע כסף די ארוכה עם תליון קטן של לב בצבע שחור. ואפשר לשרשר גם לשרשור הזאת את הדוליז..

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifושחכתי משהו קטן לתיאור הראשון

בגופיות, כתפיה אחת של הגופיה הירוקה נופלת על הכתף, ואת השניה רואים מציצה קצת מתחת לכתפייה של הגופיה הורודה. הכתפיות הורודות עבות.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifטוב הממ. אני רואה שאין ממש משתת

פות, או בנות שמתכוונות להשתתף בפינה הזאת אז המ הנה הדולי שלי, לי התיאור הראשון דווקא עשה חשק לדולי :) אם יש לכן רעיונות שאתן תהיו שמחות שיהיו בפינה, יש לכן הערות, הארות או משהו, אז זה חשוב, כי הפינה הזאת היא בשבילכן :)

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאבל רציתי הבעת נוכחות XD

זתומרת, שתגידו שאתן הולכות לעשות כי רק שתי בנות הגיבו וחשבתי שפשוט יש כאן התעלמות המונית X:

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאההההאה../images/Emo2.gif!|מביעהנוכחות|

אני עושה D: ושום התעלמות ]; אנחנו פשוט משקיעות P:

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהו, ושכחתי-

התיאורים ממש יפים, ומעוררי השראה!!
*רק שאלה, למה יש גרסה קלה וגרסה קשה אם זה בעצם אותו הדבר?
*

Stinki Winki

New member
זה לא אותו דבר אם קוראים טוב

יש הבדלים בין גרסה לגרסה, נניח שיער מתנופף, הקפוצ'ון... כל מיני דברים קטנים שמקלים

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאם תקראי בתשומתלב רבה תשימי לב

שיש הבדלים P: הם רק באו להקל עם בנות שקשה להן. כמוני>< ותודה^^

Stinki Winki

New member
אני רוצה לעשות את אחד התיאורים

ניסיתי את החורפי הקל אבל הסתבכתי עם הבייס אז אני מחפשת בייס אחר

למעלה