דיון!!!

i love INDIANA

New member
ג'וג זה

טרוט איטי כזה שאת יושבת באוכף בשקט וזה לא קופצני אבל בכל זאת לא הליכה.... נראה לי שאתם קוראים לזה טרוט ישיבה....או שהטרוט ישיבה שלכן כן מהיר וקפצני??

אבו-דני

New member
LOPE ריצה קלילה בלי שב קום

--- משהו כמו ישיבה על האוכף כמו שק תפוחי אדמה

אבו-דני!!! אתה מפגר???

אוקי אז זה הולך ככה: הליכה, ג'וג(טרוט איטי שלא מקפיף), טרוט, לופ(קאנטר איטי שהוא כמה שיותר במקום), קאנטר ואז גלופ!! איך זה יכול להיות שאבו-דני הוא אחד ממנהלי הפורום והוא אפילו לא יודע להבדיל בין המקצבים???!?!

אבו-דני

New member
אגב ביוטי

--- שכחתי להודות לך על המחמאה וגם כותב הספר אותו מגדל אמריקאי בערך 50 שנה שממנו למדתי את המקצבים שכן הוא לא שמע עלייך...איזו פאדיחה

אבו-דני

New member
LOPE ריצה קלילה בלי שב קום

--- משהו כמו ישיבה על האוכף כמו שק תפוחי אדמה

i love INDIANA

New member
אממ.. אבל זה ג'וג......

לופ זה בקאנטר אבל איטי..... ג'וג זה בטרוט אבל איטי ובישיבה...

i love INDIANA

New member
אוך אוליי תסביר תעצמך??../images/Emo58.gif

תחליחט לופ זה טרוט איטי או קאנטר איטי??? לופ זה קאנטר איטי!!! זה בטח לא טרוט איטי כי טרט איטי זה ג'וג!!!

taos

New member
בדיוק מה שאמרת!

ג'וג זה טרוט איטי כמו הליכה, ולופ זה קאנטר איטי כמו טרוט. זה כל העניין. מי שרוצה ממש לראות את זה אז שיצפה בתחרויות ווסטרן במקצה של הפלז'ר, הם עושים שם ג'וג ולופ. (חודש הבא תחרות בחניל בפסח לכו תראו)

taos

New member
יש לך בעיית הבנה!

גם אותי וגם את אבו דני את לא מבינה? לופ זה קנטר איטי שנראה כמו קנטר וברכיבה אפשר להרגיש שזה טרוט אם הסוס ממש עושה את זה לאט, גם בעין זה נראה כמעט כמו טרוט. הג'וג נראה למשל כמו הליכה ויכולים להרגיש את זה בתור הליכה לפעמים (יש סוסה פיינט בבני ציון שהיא עושה ג'וג ממש איטי שזה נראה ומרגיש כמו הליכה והיא השתתפה בתחרות האחרונה בפורים בהיפודרום למי שהיה שם היא התחרתה בשעה 5 במקצה הפלג'ר ונדמה לי שהרוכב שלה קוראים לו ליאור) תשימי לב למה שאמרתי ואל תפרשי את זה לא נכון!

אני...

אני אוהבת בטרוט לעשות טרוט אם הארכת צעד שהסוס כאילו מרחף כי זה יפה ונעים... ובקאנטר אני לפעמים אוהבת קופצני ולפעמים אני אוהבת כבד!

S H I L G I

New member
אני..

בטרוט אני אוהבת להיות בטרוט די מהיר..אבל בנוחות אני אוהבת להיות בטרוט בינוני וכבד..ככה זה הכי נוח..וככה בטרוט ישיבה הכי נוח! בקנטר אני אוהבת להיות בקנטר כבד, ככה שהוא לא כזה מקפיץ וקליל..ואני אוהבת להיות בקטנר בינוני, כי קנטר מהיר אחרי כמה סיבובים בא לי להקיא
..

למעלה