אוקיי....

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifאוקיי....

כבר הרבה זמן אני מתלבט אם להצטרף לפורום הזה... מצד אחד , "דוסון קריק" זאת אחת הסדרות האהובות עליי, ראיתי אותה מהפרק הראשון, אבל מצד שני...אני....מכור לספויילרים! וכבר הרסתי לעצמי את כל העונות בגלל זה...אז החלטתי להיגמל מספוילרים, ואם אני אצטרף לפורום אז זה יהיה עוד יותר קשה.... טוב, בכל מקרה החלטתי להצטרף! כי אני בטוח שזה אחלה פורום, וזאת אחלה סדרה (בלשון המעטה), אז יאללה... טוב ועכשיו קצת פרטים עלי, למי שאכפת לו: אני דניאל , בן 15 וחצי בערך, גר במרכז, רואה את הסדרה מהפרק הראשון שלה... הדמות האהובה עליי בסדרה היא...טוב , יותר נכון הייתה...
היא כבר מתה
... אבי מורגן השולטת! הדמות הכי הכי הכי שהייתה בסדרה הזאת.... טוב אבל היא מתה, אז הדמות האהובה עליי עכשיו היא אודרי! טוב יאללה ביי לבינתיים, אבל אתם בטח תשמעו ממני עוד הרבה, כי יש לי הרבה דעות שלא אמרתי (חח נזכרתי להצטרף רק בעונה השישית) אז אני אשרשר לפה אח"כ כל מיני דברים שבא לי להגיד, ואתם תאלצו לקרוא (או שלא...) טוב ביי לפני שאני אתחרט ואמשיך

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifאופס...

יש קצת פאקים בהדגשה, התכוונתי להדגיש רק את המילה "הייתה" ושכחתי.... תתגברו נכון?

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifועכשיו:

דעתי על העונות: (למי שאכפת..חח) העונה הראשונה: העונה הכי טובה ! הכל היה תמים, שקט, יפה, היו מלאאא פרקים יפים, כמו הפרק של הריתוק, והפרק בסגנון צעקה, והפיילוט, והפרק האחרון...מלא פרקים מדהימיםם...אחד אחד... וכמובן! העונה שגילתה לנו את אבי מורגן! העונה השנייה: הפרקים הראשונים סבבה, ואז זה מתחיל להיות יותר מדי טראגי...וגם ...אבי מתה!
סך הכל עונה יפה, אבל לא בין הטובות. עונה שלישית: שוב, מתחילה טוב, באמצע קצת פחות, אבל עדיין מדהימה...אבל משהו אחד, תמוה ביותר, תעלומה של ממש, שאין לי מושג למה הם דחפו את הקטע הזה לסדרה....הקטע שמסתבר שאיב וג'ן אחיות! כאילו...למה?...למה זה טוב? עונה רביעית: העונה הכי פחות אהובה עליי...לא יודע למה..היא קצת שיעממה, הזוגות היו מוזרים (דוסון וגרטשן! WTF?) אבל לפחות נפטרנו מאנדי!! עונה חמישית: סבבה של עונה! הכירה לנו את אודרי המדהימה שהוסיפה המוןןןן לסדרה! רק היה חסר הקטע שאין יותר קייפסייד...
עונה שישית: העונה הכי אהובה עלי אחרי הראשונה! יש בה המון נוסטלגיות ואיזכורים של דברים מהעונות הקודמות, בעיקר של הראשונה, אפילו איזכור של אבי מורגן..חחחח, בקיצור עונה מדהימה, קלילה, הכניסו אליה הרבה יותר הומור! אחלה עונה! רק מה, שוב חסרה לי קייפסייד... ודרך אגב, תקנו אותי אם אני טועה, אבל נכון שבשתי העונות האחרונות החליפו תסריטאי ? לא יודע, זה יותר קליל מהעונות הראשונות... אני צודק? טוב תגיבו, ביי...

ברוך הבא! ../images/Emo66.gif

אני לא כ"כ מסכימה איתך בקשר לעונה הרביעית, היא היתה העונה האהובה עלי. זוגות מוזרים?! זאת העונה של ג'ואי ופייסי!

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifהאמת

בעונות הראשונות כל הזמן חשבתי שג'ואי ופייסי ממש מתאימים, והם חייבים להיות ביחד, אבל כל כך ציפיתי לזה שבסוף די התאכזבתי... לא יודע, הם לא היו זוג מעניין במיוחד...

ברוך הבא דניאל!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

וואי, מוזר להגיד "ברוך הבא" ולא "ברוכה הבאה"... טוב שהצטרפת! יש לנו קצת מחסור בבנים... בלשון המעטה... לגבי אבי - אני מסכימה איתך! היא בהחלט הייתה דמות מדהימה. וכל ההשלכות והדברים שקרו בעקבות המוות שלה רגשו אותי פעם אחר פעם (הכוונה בשידורים החוזרים...). אז תהנה...
רזיה.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifוולקאם...

אהמ יש לשחקנית שמשחקת את אבי מורגן - מוניקה קיינה סרט חדש... Freddy VS Jason - אתה מוזמן לרוץ לראות אותו...

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifאת רצינית???

אני בדיוק התכוונתי ללכת לראות את הסרט הזה מחררר! איזה כיף שהיא משחקת שם! גם קלי רולנד משחקת שם נכון?

ברוך הבא דניאל ../images/Emo24.gif

בדיוק היום ראיתי את הפרק של הלוויה של אבי (זה מה שקורה שהחופש לא רוצה להיגמר
גרררררר)... תהנה בפורום! אחלה פורום!

ברוך הבא דניאל ../images/Emo118.gif

תשתדל להנות כאן...
ואתה ממש צודק אבי מורגן רולזז

LillipooT

New member
דניאל ../images/Emo140.gif ../images/Emo60.gif

ברוך הבא לפורומינו
גם אני ממש אהבתי את אבי.. אז אני מסכימה איתך בכל מה שאמרת. ממ.. בקשר למה שכתבת על העונות - העונה הראשונה באמת מדהימה כמו שכתבת, גם החמישית והשישית. את השלישית אני אישית ממש ממש אהבתי כי זאת העונה של פייסי וג'ואי ואהבתי אותם מאוד בתור זוג. אבל בסתירה קלה.. גם אני הכי פחות אהבתי את העונה הרביעית. זה לא שהיא לא הייתה טובה.. פשוט ממנה הכי פחות נהנתי. תהנה לך.. ואם לא קראת עדיין את הודעת המנהלת - רצוי שתקרא

elior15

New member
ברוך הבא סוף סוף עוד בן בפורום../images/Emo140.gif

עכשיו אני כבר לא יצור נכחד בפורום הזה עוד בן יש פה :) אז ברוך הבא דניאל שמי אליאור בן 16 בקרוב בן 17
ואני חושב שהדמו הכי שווה הכי חכמה הכי יפה הכי כוסית והכי מתוקה זה ללא ספק גואי אין ויכוח פה אפילו:) ובן הזוג המתאים לה ביותר זה ללא ספק אני!
אבל בגלל שאני לא משתתף בסידרה אז פיסי הכי מתאים לה בין המשתתפים אז זהו ברוך הבא יש פה פורום אחלה ובנות מדהימות תהנה הרבה
ביי

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifתודה לכולכם ../images/Emo9.gif

דרך אגב, עוד כמה פרקים נותרו לסוף העונה?

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifעוד 4 פרקים../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo105.gif

וולקאם!!! ../images/Emo140.gif ../images/Emo107.gif

הייי אני גם דניאל.. וגם אני בת 15 וחצי מהמרכז.. רק שאני בת חחחח אז תהנה לך דארלינג!

shira245

New member
סורי על האיחור..ברוך הבא!../images/Emo65.gif

איב וג'ן אחיות???????????
לא זכור לי! ודוסון וגרטשן מממממש לא זוג מוזר!בשבילי הם הזוג! הלווווואי שיסדרו לדוסון בסוף את גרטשן. ואבי בהחלט היתה דמות מדהימה
ויש לך שם יפההה חחחחח
(גם לך דנדוששה!)

למעלה