אהוב-שנוא

• פותח הנושא p3
  • פורסם בתאריך

itamr

New member
אני יודע שהוא היה../images/Emo58.gif

המקור אבל זה 2 שחקנים שונים לחלוטין ואני שנאתי את הדוקטור הזה בפרצוף בדיבור ובהתנהגות! הוא פשוט מעצבן!!!

resputin

New member
אממ..

השד הכי אהוב עלי <כאילו כמה מרכזי כבר היה התפקיד שלו, אהבתי את הכוחות שלו..> היה לוקאס, בעל שבעת החטאים הקדמונים. לא ממש אהבתי את איך שביטאו את החטאים, אבל יש להם רק 45 דקות... -חוץ מזה, אהבתי מאוד את הרעיון, וזה דרבן אותי אפילו לעשות על החטאים הרצאה של חצי שעה באנגלית <אופל, סייבר- חכו לכיתה י´...> מקום שני: המחפשים. ובכלל, כל לוק הערפדים הזה שנתנו להם היה חביב, שוב, אני מעדיף את מראה הערפדים של ´באפי´ מכאן, אבל הרעיון היה חביב <חבל שהביצוע לא..> מקום שלישי: ה"באנשי", ומספיק כתבו עליה למעלה, אני באותו מקום.. ושד שנוא... אממ... ... ... ... ריינור, ובכלל כל האחווה הלא חביבה הזאת.

1Shir

New member
*מגיבה*

שד אהוב-חוץ מבלתזור... שד הפחד. שד שנוא-הרוח מפרק 2x11. דמות אורחת אהובה-ביין (נראה לי שככה קראו לו). האסיר שפרו עזרה לו בעונה שנייה בפרקים 9 ו-15. (במציאות זה אנטוניו סבאטו ג´וניור) דמות אורחת שנואה-החברות של פאני מפרק 2x18. איכס! שיר

Ophel McNeil

New member
../images/Emo108.gif

פרק שנוא - כל הפרקים עם האחווה. איכסה טהור. לא יותר מטלנובלה אומללה. וגם את 3X16 לא סבלתי. פרקים האהובים - פעם נתתי רשימה ארוכההההה.... טוב, כמעט כל פרק בעונה הרביעית, כשבראש 4X07, 4X20 ו4X03. 3X03 ו3X11 הנהדרים. 2X08, שרק פרו הרסה אותו, והעיקר - 2X02. פרק שלדעתי היה צריך לזכות באמי.

p3

New member
יש! שלושת השרשורים שלי למעלה! :)

פרק אהוב- אמממ.... 3X03, 3X22, 3X11, 3X18, 2X18, 2X02, 4X07, 4X10, ו-4X20. פרקים שנואים- 3X12, ו-3X19/20.

למעלה