אהוב-שנוא

• פותח הנושא p3
  • פורסם בתאריך

p3

New member
../images/Emo19.gifאהוב-שנוא../images/Emo19.gif

שתם רעיון לטופיק שהיה לי, שיכול לצאת ממש נחמד אם תשתפו פעולה. אז- כל פעם אני (או מישהו אחר, אם עובר הרבה זמן ואני לא נותן) קטגוריה שקשורה למכושפות- ואתם צריכים לתת שני דברים- אחד אהוב ואח שנוא- מהקטגוריה, וגם לפרט למה. דוגמא- צבעים: אני אוהב אפור, כי הוא מזכיר לי סוודר אפור, וסוודרים מזכירים לי חורף, וחורף מזכיר לי גשם, וגשם מזכיר לי שוקו חם, ואני אוהב שוקו חם! (נכון שזה היה הרבה יותר פשוט אם הייתי אומר שהצבע האהוב עליי הוא חום בגלל שאני אוהב שוקו חם?) ואני שונא ירוק, כי הוא מזכיר לי צפרדע, שמזכיר לי נסיכה, שמזכירה ארמון, שמזכיר כסף, שמזכיר עשירים, ואני שונא עשירים. כמובן, שאתם יכולים גם לאהוב צבע בגלל שהוא יפה...
אז- נתחיל עם שדים. נראה לי (עדיין לא בטוח) שאני הכי אוהב את הבאנשי- כי יש לה תנועה ממש ממש ממש יפה, ואיך שהיא מקרבת את הראש שלה בצורה אצילה לאדם שהיא מנסה להרוג כשהיא צורחת...
אני הכי פחות אוהב את...וול, נראה לי... ווי, זה קשה. לא אהבתי ת´אחווה. בכלל אני לא אוהב שדים שנראים אותו הדבר ועם אותם כוחות.

Hugo Oneil

New member
לא בידיוק הבנתי אותך!

אבל ניראה לי שכן אז ככה הבאנשי מזכירה לי את האפקט המגעיל שהיה בפרק שפיבי-באנשי עפה ואז ראו שזה לא אמיתי ראו ממש מסך וידיאו וזה היה מזעזע! (והיא גם דיי מחבב אותה) אחווה מזכירה לי את קול שהוא רשעה ושאני שונא אותו!

Hugo Oneil

New member
שתי תיקונים! ^-^

החלק של האפקט והבאנשי= שהיא עפה וראו את המסך(שהוא לא אמיתי) (והיא גם דיי מחבב אותה)= וגם אני דיי מחובב אותה!

p3

New member
לא הבנת...

פשוט החופש הגדול משפיע על ההודעות שלי- התכוונתי להגיד מה הדבר האהוב והשנוא בקטגורייה שאני נותן, ולמה. ודרך אגב, גם ממש אהבתי ת´שיניים והעיניים של הבאנשי.

Hugo Oneil

New member
אהה.. ../images/Emo9.gif

אז ככה אהבתי את הבאנשי- הצרחה שלה, הלוק שלה(אפל
), הזה שהיא עפה(אני חולה על אנשים(זכרים ונקבות) שעפים אני מת על פיבי ב222 פיבי עם הכוח החדש שלה וליאו וכו מי שעף!!!!!) חבל שבאנשי רע
ואני שונא את האחווה, שונא את קול, שונא שדים שונא מכשפים רעים! יופי עכשיו, אני הבנתי נכון?

p3

New member
אל תגיבו! לא צריך!../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

SaberTooth

New member
שדים זה קל...

אני הכי אוהב את הבאנשי, למרות שהם עיוותו לגמרי את המיתוס מאחורי הבאנשי, הם הציגו אותה יפה, אולי אפילו יותר מהבאנשי האמיתית. השד שאני הכי שונא, הוא כמובן, בלתאזור, האמת שאני שונא אותו בגלל שאני שונא את קול, אבל גם את בלתאזור אני שונא, אפילו שהעור שלו מאוד יפה *מפנטז עם עור כמו של בלתאזור*.

Woogyman

New member
אתה צריך להבין

שהסדרה רק מתבססת על מיתוסים ואגדות מהמציאות, אבל לא נדבקת אליהם ב100%, כי הרבה פעמים אתה מתלונן על זה. הסדרה לוקחת מוטיבים שונים מהמציאות ומשנה אותם, וזה מה שלדעתי יפה.

Woogyman

New member
נו פרובלמס :)

סורי אם נשמעתי תקיף (זה יוצא לי בלי שליטה :).

Ophel McNeil

New member
אוהב - שונא ^^

ממש ממש ממש לחלוטין אהבתי את איימס... ארררר..... הוא מכשף. שדים? באמת אהבתי את באנשי, אבל הכי אהבתי את הפיורי!
שונאת? האחווה, השד חתול (הכי איכס!), באלתזור (כל באלתזור, למי שמבין), האממממ..... ולא ממש אהבתי את שאקס....
וזהו כעיקרון. ^^

PopPy

New member
זה קל...../images/Emo85.gif

אהוב בלת´אזור
, שנואים המחפשים, בייחוד המגעיל שהיה זה שהרג בעיקר.. יאכס..

p3

New member
אוקיי...

הדמות האורחת הטובה האהובה והשנואה ביותר. אני ממש אוהב את פאני, אם זה נחשב- היא ממש מזכירה לי את אמא שלי לפעמים... P: אני ממש לא אוהב את וויקטור וסם. שתי דמויות חלשות אופי.

Ophel McNeil

New member
אוי...

אהבתי? נטלי. אין ספק. למרות שהרוב שנאו אותה, לדעתי היא פשוט שולתת!!1
שנאתי? סם. לא סבלתי אותו.

Phoebe again

New member
אהבתי את אהמ... טוב אני ככל הנראה

שונאת דמויות אורחות! למרות שג´ני די חמודה...

SaberTooth

New member
פפפשש... זה קל....

הדמות האורחת שהכי אהבתי היא נטלי, הי פשוט שולתת
היא כזו חמודה... הדמות האורחת שהכי שנאתי, גם זה קל...., אולי חלקחם לא תזכרו אותו, איפשהו בעונה הראשונה, באחד הפרקים הראשונים, היה איזה צלם/שכן, לא בדיוק ברור מה הוא היה, בכל מקרה, היתה לו מצלמת וידאו ביתית וכל הפרק הוא ניסה לצלם את האחיות משתמשות בכוחות שלהן. חוץ ממנו לא שנאתי ממש אף דמות אורחת.

itamr

New member
טוב אני אהבתי את../images/Emo58.gif

האורקל!(איזה כוסיתתתת!!!) שנאתי את הדוקטור שהיה לפייפר כשהמקור חדר לה למוח וסם אותה בבית משוגעים אהבתי גם את ההיא מהקללה של הכד בעונה הראשונה פרק 11 ושנאתי את רודריגז

למעלה