hazelnut

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif

hazelnut

New member
../images/Emo26.gifמחשבים. איך בעברית? -

HIGH-END COMPUTER NETWORKING SYSTEMS רב-תודות מראש

atoodaahee

New member
../images/Emo42.gif לע"ד

מערכות רשת (תקשורת) ממוחשבות מהטובות (המתקדמות, המעולות, ...) בשוק.
Definitions of high end on the Web: A term applied to any coin at the upper end of a particular grade. Also see: Premium quality www.islandcoins.com/numismatic%20glossary.htm High end refers to the best and generally most expensive of a class of goods or services. en.wikipedia.org/wiki/High_end​

hazelnut

New member
../images/Emo26.gifמי יעמוד באתגר?../images/Emo174.gif

HUMBLE PIE והמלכוד - הוא התרגום הניבי המוצע חייב לכלול את המילה "עוגה" או לרמוז על עוגה
פשוט, מספרים על איש שפישל במכירות אצל לקוח חשוב, ואז הוא שולח לו עוגה כ-HUMBLE PIE - כך ש"נאלץ לבלוע את ה-
" לא ילך במקרה שלפנינו (ובוודאי לא "היכה על חטא / ביקש סליחה ומחילה / ניחם על מעשיו).
לפותר את התעמולה

כמה הצעות לא מלוטשות

1. אתה תאכל עוגה ואני אוכל את הכובע 2. ... ואני אוכל את עצמי 3. משהו אפוי ממישהו חפוי (ראש)

hazelnut

New member
../images/Emo26.gifALL THINGS BEING EQUAL

האם אומנם - "אם כל האלמנטים האחרים שווים"?
האם מכירים דרך יותר אלגנטית לאומר את זה? הנה המקור:
All things being equal, most people will buy strictly on the best price.​
והנה התרגום הזמני: אם כל האלמנטים האחרים שווים (?
), רוב האנשים יקנו לפי המחיר הטוב ביותר. רב-תודות

Y. Welis

New member
סלנג - 'למרות הכל' או 'בשורה

התחתונה'; 'בסופו של דבר'.

hazelnut

New member
לא, זאת לא הכוונה. ובינתיים שיפרתי:

כשכל יתר התנאים שווים, .... האם יש שיפורים על שיפורי? נ"ב: כאן אני דווקא כן מחפשת משלב גבוה, וזאת דווקא הקושי שלי, לאחר יותר מ-80 עמודים של משלב עממי

יפתח ב

New member
לטעמי, הצעתך המקורית עדיפה

מדובר במינוח שיש לו פונקציה מדויקת מאוד בשיח המדעי, ו"היעדר הבדלים מהותיים" אינו לגמרי מתאים (אם כי בהקשר פחות טכני, הוא פיתרון אלגנטי). "כשיתר התנאים שווים" או "אם כל הגורמים קבועים". או, אם רוצים לעשות רושם, "קתריס פריבוס" הלטיני, שמובנו "היתר שווה", ומשתמשים בו גם באנגלית במקום "אול ת'ינגז ביאינג איקוול".

hazelnut

New member
תודה רבה, ססילי../images/Emo140.gif. ובעקבות שלל

ההצעות המועילות והמאירות, רקחתי שילוב זה "כאשר כל ההיבטים שווים, רוב האנשים ישאפו לקנות לפי המחיר הזול ביותר." שהוא הכי מתאים להקשר שלי. ושוב, רוב-תודות לכל העוזרים

למעלה