רפאל פרז

clevelandrocks

New member
../images/Emo189.gifרפאל פרז

משחק רב תהפוכות יש לנו. הריינג'רס הובילו 3-0 בראשון. חזרנו ל4-3 בשני. הם השוו ל4-4 בשלישי. אנחנו עלינו ל6-4 בחמישי. ובאינינג השישי רפאל פרז נכנס עם בייס לואדד ואאוט אחד. 6 זריקות אחר כך היו לו 2 K. אני הולך לישון. כדאי שזה יגמר כמו שצריך (ניצחון ואנחנו בשיוויון עם הטייגרס).

יווווווק../images/Emo47.gif

לצערך ביטנקורט ו(קצת) פרז לא הצליחו לשמור על זה בשבייע...אתם עכשיו באינינג ה10. לפחות אתם בבית, הכי כיף אקסטרה אינינגס בבית (טוב, לא הכי כיף...אבל עדיף בהרבה מבחוץ). (*כאן הייתה הערה שקשורה בהאפנר ומה שהוא אולי יעשה באינינג הבא אבל היא נמחקה מחשש שתאשים אותי בנאחס
) (**במהלך ההודעה טקסס הוסיפה ראן ומובילה עכשיו 7-6...עם בסיסים מלאים ו0 אאוטס) בבוסטון ניצחנו 5-4 את בולטימור. סטיב טרזקל שיתק אותנו כמובן במשך 6 אינינגים אבל אז הגיע סוף סוף הבולפן של בולטימור ווווק, סינגל (דסטין
3 מ3 עם סאק פליי), RBI דאבל (אורטיז שמתחיל להיראות יותר טוב ביומיים האחרונים...), IBB, ויוק
עם דאבל מביא את היתרון...וריטק מוסיף עוד ראן חשוב וקריספ משיג את הווק הרביעי שלו אחר כך (0 מ0). טברז, סניידר ולופז עשו את העבודה. אוקג'ימה ספג HR בשמיני מטהדה (ERA מעל 1 עכשיו...) ופפלבון נראה נהדר ב9 כשגנייה (ציפיתי שהוא יהיה ב8) התחמם ליתר ביטחון מאחוריו. איירוד 0 מ20 מאז ה499. יהיו האנשים שיגידו ששוב לא מתפקד תחת לחץ
בונדס 0 מ1 בLA. הברורס בדרך להפסד למטס. הקאבס בשיוויון אבל יכולים להשוות את המאזן שלהם (אם כי נדמה לי שהברורס עדיין יובילו באחוזים...?). טשיירה עם 3 ראן HR, הראשון בברייבס. אסף זכה לראות 15 ראנס של הפייראטס בניצחון 15-1 במה שבטח הניצחון הכי טוב שלהם השנה.

טוב עכשיו זה כבר לא יקרה

9-6 ועדיין שחקנים בקורנרס עם 1 אאוט בלבד. כך שבמקרה הטוב ביותר הוא משווה את המשחק עם 3 ראן HR
(דאבל פליי פה, פרלטה וגארקו עולים על הבסיסים....והאפנר HR כמובן...) אבל כנראה שהלך לכם המשחק הזה ועוד צ'אנס להרוויח משחק על הטייגרס. חבל.

איזה משחק בריגלי !

4-4 ומתחילים את האינינג התשיעי . לא יכול עכשיו לספר מה קרה (
גם אני מפחד לנאחס ) אבל זה אחד המשחקים היותר מעניינים + יפים + דרמטים + בלתי רגילים שראיתי העונה . בעת כתיבת ההודעה ג'ונס עם דייבינג קאץ' ע-נ-ק ! בלתי רגיל ! הצלחתי לצלם את זה בזוית טובה ואחר כך אני אצרף את זה להודעה . רוצים ווק אוף ! Go Cubs !

דמפסטר.. K איי כמעט

חחח זה נשמע מצחיק אבל אני חי את המשחק . 1 אאוט ורולינס בבסיס ראשון . פול קאונט להווארד ודמפסטר עם סטרייק אאוט אבל לא מצליחים לתפוס את רולינס בריצה לשני.

בייסיס לודד . רואיז יעלה לחבוט

דמפסטר עם 30 פיצ'ס . יש לי הרגשה לא טובה . אסור להפסיד את זה ! אני לא מוכן לראות כאן ראן !

אז מי ישים ווק אוף?

אין מצב שאתם לא מסיימים את המשחק פה
אין לי כוח להמשיך ואחרי שקליבלנד הפסידה באקסטרה שאמרתי שזה עדיף לקבוצה הביתית.... יאללה מורטון.

למעלה