סופ"ש פרוע!

milkshakit

New member
לא הייתה לי הזדמנות ../images/Emo10.gif../images/Emo189.gif

סולחת לי? *פרצוף מתחנן* *גוררת את וילה לכאן*

danduuu

New member
סולחת בטח שסולחת כפרעלייך!

אבל שלחי לי מסר וספרי לי הכל חאמודה
אני רוצה לשמוע את כל הפרטים העסיסיים

בהתחלה חשבתי שהתכוונת

לסרט הדפוק הזה "מונסטר מן" (בקליפ השבוע). עד שקראתי את כל המשפט.

milkshakit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif

מי ראה אותו בכלל :$ ואני חשבתי שהתכוונת בכלל ל"מונסטר"
הזה עם הרוצחת הסדרתית.. אחלה סרט.

milkshakit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo189.gif

ראיתי גם את הסרט התיעודי על הרוצחת האמיתית (!) היא הייתה כזאת ברברית ומטומטמת :$ בכל מקרה שרליז אכן שחקנית מעולה
ויפהפייה אמיתית.. והחבר שלה

סוף שבוע...

שיר השבוע של HIM: אין, לא אוהבת.:) שיר השבוע לא של HIM: Finch- Prefection through silence Finch- Stay with me Lacuna Coil- Swamped המלצת השבוע: איו. חוויית השבוע: אין. קליפ השבוע: אין. תמונת השבוע:
אתר השבוע: הבלוג "קרחנה בחלל" שאלת השבוע - האם לדעתכם בן\בת זוג צריכים להתקשר כל הזמן, או אפילו לקרצץ (כדי להראות שהם רציניים) או לא להתקשר כמעט בכלל? אין ניסיון- אין תשובה.

Fable Of Dreams

New member
שלייי

שיר השבוע של HIM: ג'וין מי. שיר השבוע לא של HIM: Lordi - Blood Red Sandman המלצת השבוע: אין. חווית השבוע: אין. קליפ השבוע: Lordi - Blood Red Sandman תמונת השבוע:
אתר השבוע: אין. שאלת השבוע: אמ...זה נחמד שבני זוג מתקשרים אחד לשני וככה זה אמור להיות איכשהו אבל תכלס כל אחד צריך ת'ספייס שלו ולקרצץ זה לא טוב בכלל.

פודום

שיר השבוע של HIM: Circle of Fear. שיר השבוע לא של HIM: Evergrey - Fragments Muse - Plug In Baby Epica - Mother of Light המלצת השבוע: לישון, זה מהזה טוב
חוויית השבוע: ל"ג בעומר(
) קליפ השבוע: אין. תמונת השבוע: אין. אתר השבוע: זה סעיף חדש?
איןP: שאלת השבוע האם לדעתכם בן\בת זוג צריכים להתקשר כל הזמן, או אפילו לקרצץ (כדי להראות שהם רציניים) או לא להתקשר כמעט בכלל? עדיף להתקשר ולא לשחק משחקים של אגו וכאלה:/ אבל כמובן לעשות הכל במידה^^

little WhiSper

New member
ביטול לימודים זה טוב ../images/Emo122.gif

שיר השבוע של HIM:
beautiful שיר השבוע לא של HIM:
dani california [RHCP] המלצת השבוע:
לישון! חוויית השבוע:
לג' בעומר. וטרקטורון! קליפ השבוע:
דאני קליפורניה! תמונת השבוע:
עודמעט אחפש.. אתר השבוע:
לא אתר, הפורום. שאלת השבוע - האם לדעתכם בן\בת זוג צריכים להתקשר כל הזמן, או אפילו לקרצץ (כדי להראות שהם רציניים) או לא להתקשר כמעט בכלל?
אמממ.... לאזן בין השניים. לא להתקשר יותר מדיי כי זה סתם מציק, ולא לא להתקשר בכלל כי זה מראה\יראה על חוסר אכפתיות וכאלה... נו שילוב

את טחג?O_ס../images/Emo163.gif

שיר השבוע של HIM: Drunk On Shadows שיר השבוע לא של HIM: Time-Pink Floyd המלצת השבוע:תאפו פשטידות, זה מגניב חוויית השבוע:לנסות להיות ומפיריה
קליפ השבוע:בסקט קייס-גרין גיי (אין לי כוח לאנגלית) תמונת השבוע: לפפפפפפפפנים אתר השבוע:דורימני-עורלה ^_^ תשובה לשאלה: להציק, אבל לא יותר מדי. [למרות שאני אף פעם לא מתאפקת ומנג'סת~_~]

למעלה