סופ"ש פרוע!

milkshakit

New member
../images/Emo189.gifסופ"ש פרוע! ../images/Emo189.gif

שיר השבוע של HIM: שיר השבוע לא של HIM: המלצת השבוע: חוויית השבוע: קליפ השבוע: תמונת השבוע: אתר השבוע:
שאלת השבוע -
האם לדעתכם בן\בת זוג צריכים להתקשר כל הזמן, או אפילו לקרצץ (כדי להראות שהם רציניים) או לא להתקשר כמעט בכלל?

Or Vana

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של HIM: It's All Tears (Drown in This Love) חרשתי עליו לאחרונה
שיר השבוע לא של HIM: Sex Pistols - Schools Are Prisons
המלצת השבוע: זה כיף להיות אחרי המתכונות במתמטיקה..בקרוב גם אחרי הבגרות
חוויית השבוע: ל"ג בעומר..היה הזוי ומצחיק :)
קליפ השבוע: אין
תמונת השבוע:
אתר השבוע: אין שאלת השבוע - האם לדעתכם בן\בת זוג צריכים להתקשר כל הזמן, או אפילו לקרצץ (כדי להראות שהם רציניים) או לא להתקשר כמעט בכלל? לא צריך לקרצץ אבל לא צריך גם לא לשמור על קשר.. הכל טוב במידה מסויימת :) סוף שבוע רגוע..ושבוע מדהים :)

they only want my ha ha ha ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של HIM: כל DL.
שיר השבוע לא של HIM Aerosmith - Fly Away From Here Dream on Bon Jovi - Bells of Freedom Thank You For Loving Me Complicated (Who Says You Can't Go Home (Without Jennifer Nettles (חחח
) המלצת השבוע: אין..
חוויית השבוע: ל"ג בעומר
קליפ השבוע: --- תמונת השבוע: --- אתר השבוע: גוגל

טובבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

לא צריך להתעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111 האם לדעתכם בן\בת זוג צריכים להתקשר כל הזמן, או אפילו לקרצץ (כדי להראות שהם רציניים) או לא להתקשר כמעט בכלל? אממ.. שיתקשרו בתדירות גבוהה, אבל שלא יקרצצו.

danduuu

New member
חהינגדטעדנחלהעדךועמדLDI

שיר השבוע של HIM: כל RR וכל GLS שיר השבוע לא של HIM: יש מליין המלצת השבוע: אין לי חחח חוויית השבוע: ל"ג בעומר
אחד הכיפים שהיו לי קליפ השבוע: קילינג לונלינס הראשון תמונת השבוע:פשוט וילה
אתר השבוע: www.bamfan.com ותפוז חח שאלת השבוע - האם לדעתכם בן\בת זוג צריכים להתקשר כל הזמן, או אפילו לקרצץ (כדי להראות שהם רציניים) או לא להתקשר כמעט בכלל?---לא עונה על זה כי אני שונאת שאלות על בני זוג!

MisteryNick

New member
שלי ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של HIM: ג'וין מי. בפעם השנייה
שיר השבוע לא של HIM: אממ...Pantera-this love
המלצת השבוע: ^
חוויית השבוע: אה...היום יש הופעה של חברים שלי ^_^
קליפ השבוע: אין
תמונת השבוע:
אתר השבוע: נממ..אין
האם לדעתכם בן\בת זוג צריכים להתקשר כל הזמן, או אפילו לקרצץ (כדי להראות שהם רציניים) או לא להתקשר כמעט בכלל? אמ.לא כל הזמן, שיהיה קצת 'זמן לעצמי'. אבל שיהיה איזה שהוא קשר
-קצת ניגודי. אבל לאנורא
-

../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif../images/Emo175.gifאני ../images/Emo13.gif

מגניבה שכמותך אישתי שלי
שיר השבוע של HIM: for you שיר השבוע לא של HIM: hate to feel - mortal love המלצת השבוע: לעשות שבת עם אילנה
חוויית השבוע: יום ראשון בערב
קליפ השבוע: לא רואה טי.וי
תמונת השבוע: למה נראה לכם שיהיה שינוי?
אתר השבוע: מממ לא יודעת
שאלת השבוע - האם לדעתכם בן\בת זוג צריכים להתקשר כל הזמן, או אפילו לקרצץ (כדי להראות שהם רציניים) או לא להתקשר כמעט בכלל? אם זה רציני - אז להתקשר פעם ביום-יומיים. מה זו השאלה ההזויה הזאת יא נקבה?!

danduuu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קשת סתם מזלזלת בכל דבר../images/Emo3.gif

Nemeshon

New member
מי.

שיר השבוע של HIM: *buried alive by love שיר השבוע לא של HIM: סמטרי דרייב של my chemical romance
המלצת השבוע: תהיו ציניים לאנשים רעים. זה עוזר, זה נחמד וזה כיף:] חוויית השבוע: :\ קליפ השבוע: infra red-placebo תמונת השבוע: מייבי לייטר. אתר השבוע: הרשמי של HIM

milkshakit

New member
שלי ../images/Emo189.gif

שיר השבוע של HIM: RHIMA שיר השבוע לא של HIM: Van Halen - Running With The Devil Sonata Arctica - Tallulah Lordi - Would You Love A Monsterman Lordi - Hard Rock Hallelujah המלצת השבוע: Dope - Debonaire
, אחלה שיר שבעולם. חוויית השבוע: חבר שלי והיציאה.. קליפ השבוע: Lordi - Would You Love A Monsterman
תמונת השבוע:
אתר השבוע: דונקי. שאלת השבוע - האם לדעתכם בן\בת זוג צריכים להתקשר כל הזמן, או אפילו לקרצץ (כדי להראות שהם רציניים) או לא להתקשר כמעט בכלל? להתקשר, אבל לא לקרצץ כי אני שונאת קירצוצים. להתקשר במידה מסויימת אבל להתקשר!

למעלה