Y A E L I 37

New member
מיכלי את הורגת אותי לאט לאט היום

אמאאאאאאאאאאאא איזה קובות שאפות יצאו לך... זה ניראה כזה ביתי, אני חייבת לקנות ולהכין. בחצי חינם אמרת? אפשר בבקשה מתכון למרק? ניראה מגרה ביותר בחיי שיחקת אותה

bigjack

New member
עושה חשק לטרוף../images/Emo3.gif

גם אני קונה את הקובות האלו ומוסיף אותן לתבשילים ומרקים. תנסי גם את הקובות השטוחות עם בשר ושקדים
וגם הקרפלאך הקפואים שלהם מוססיפים המון בתבשילים או מרקים. והשיגעון החדש שלי זה ניוקי......אני מוסיף אותם קפואים לתבשיל בזמן הרתיחה והם סופגים את כל הטעמים בזמן הבישול

Y A E L I 37

New member
צחינק'ה של איזה חברה אתה

קונה את הקובות המוכנות.? הסולת במרקם קשה או רך? תודה

bigjack

New member
של חברת 'חמים וטעים'

בעגולות הסולת קצת קשה, בשטוחות זה בורגות (ג'ריש) והן יותר רכות. אני מוסיף אותן קפואות כמו שהם ישר למרק או תבשיל לאחר הרתיחה.

שלום מיכל מס' שאלות בקשר למרק

גם אני קניתי את הקובות האלו, ויש ל שאלה צריך להפשיר לפני זריקה למרק? אפש רלקבל מתכון למרק ? תודה ונראה באמת יאמי ... בתאבון

12רוניתי

New member
מיכלי נראה מעולה!!!

איזה צבע למרק!!! אני חייבת לנסות. אייך הכנת את המרק?

tamarhp

New member
אני ממש גאה בעצמי..

לפני 3 חודשים לא ידעתי להכין פסטה... חצאי נקניקיות (טבעול...) עטופות בבצק - לכבוד שבת קודש

DUKASIT

New member
תמר גם הפסטה וגם הנקנקיות ../images/Emo45.gif

יש פה מתכון לפסטה ? (טרם קראתי את כל השירשור) אם אין אשמח לקבל. המשיכי כך

tamarhp

New member
תודה :)

הפסטה - מחממים קצת שמן בסיר (כמה מ"מ), מוסיפים פסטה מבושלת, מערבבים כך שהשמן יעטוף את הפסטה (אבל לא לשים יותר מדי שמן כדי שלא יהיה שמנוני ומגעיל), ומוסיפים פירורי לחם או קמח מצה. עקרונית אני הכנתי את זה עם פירורית קנויה, ופה בפורום מישהי המליצה לי לשים את הפירורים כבר עם השמן ולהשחים אותם לפני ששמים את הפסטה. זה אכן מה שעשיתי בפעם הנוכחית, ונראה לי שיצא יותר טעים. בשבת נבדוק... יכול להיות שאם עושים את זה בפירורי לחם ביתיים או קמח מצה אז אולי לא צריך להשחים ולטגן..

tamarhp

New member
זה תמר + HP

(לפני שנים עברו כשהייתי בכיתה ט' וHP = הארי פוטר...) ויעל זה שם יפה. :)

Y A E L I 37

New member
עכשיו הכל ברור../images/Emo9.gif

בני הגדול חולה על סדרת הארי פוטר וקרא את כל ספריו.

למעלה