מיכל63

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif

זאת התמונה שצילמתי היום... הברד היה ענק וכל אחד כמו יהלום....

מיכל63

New member
ועוד יהלום...

מישהו ראה שאני מצלמת את הברד אז הביא עוד אחד...

מיכל63

New member
נפל לי אחד על הגב ...

והיה ממש ממש כואב... כמו פצצות כל אחד... הייתי במוסך אלן בחולון לעשות טסט לאוטו וזה מה שהיה שם... ממש סוף העולם... לפני שלוש שעות זה היה...

אין מילים ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

גם אצלי, בדרך לעבודה...

חטפתי ברד על היד, זה כואב.... בהתחלה חשבתי שזה אבן, אבל פתאום ראיתי את כל הכביש. העיקר שכשיצאתי מהבית היה שמש

Y A E L I 37

New member
וואי מיכלי אני בהלם../images/Emo2.gif

אצלנו באשקלון חום אימים ואין זכר לענן קטנטן. ייבשת אותי. מנש עובד בחולון ולא אמר לי על ברד. איזה מפחיד הגודלללל הא? ועכשיו חם אצלכם או עדיין גשום? אני שואלת שאלות כאילו אני בישראל ואת באנטרטיקה
לפחות תטחני אותם ... אני באה לאייס קפה

יעלי כמו תמיד את ../images/Emo6.gifכפרה../images/Emo25.gif

אהבתי שמיד שלפת ת'מתכון לאייס, פורום בישול או לא???

Y A E L I 37

New member
תודה מתוקה גם לך לא חסר ../images/Emo24.gif

יש לי 2 בדיחות בנושא מקווה שאף אחת לא תעלב וקבלו זאת בהומור מה זה 7 פולניות במעגל? תשובה: איגלו
----------------------------------- אוףףף שכחתי את הבדיחה את השניה עוד מעט אזכר חחחחחחח

Y A E L I 37

New member
נזכרתיייייי../images/Emo163.gif

אחד בא לחבר שלו ואומר לו : " שמעת??????.. המציאו קובית קרח עם חור.. עונה לו החבר: " כן כן אני נשוי לזה כבר 20 שנה"

משוגעת יאללה תעצרי כאן../images/Emo88.gif

את בשבילך צריך לפתוח פורום בישול-חברתי
תגידי את בטוחה שאת פולניה?

Y A E L I 37

New member
הלו הלו בלי קללות ../images/Emo10.gif

אני לא פולניה
[מנש פולני] נו... לא כולם מושלמים
אני רומניה גאה

Y A E L I 37

New member
ושכחת לציין שאני בת מזל

אריה.... וכל השאר אמת.... היפרית, אש ועשן ....

מיכל63

New member
ומה הכנתי לארוחת צהריים....

אחרי שהרגתם אותי ,יהלומה עם הטעות הפולנייה ויעלי עם הבדיחה.... הכנתי ארוחה בקלי קלות קניתי שקית של קובה ממולא בשר קפוא בחצי חינם הכנתי מרק וזה מה שיצא... טעים ובקלי קלות... למה אני עומדת ומכינה שעות את הקובות האלו ?

למעלה