דיון..

AeroSlash

New member
אני ממש לא יודעת =\\

אני משערת שאושר זה כשאתה מרגיש שאתה לא צריך יותר כלום בחיים ואתה ממצה את החיים עד תום. אתה מרגיש נפלא עם עצמך בשל כך. לכן אני חושבת שזה אושר או לפחות אחד מסוגיו. בן אדם מאושר זה אותו אחד שמרגיש ועושה מה שכתבתי יותר למעלה.. אני לא מאושרת.. הייתי בהחלט מאושרת עד מעל הגג בשנה שעברה. מיציתי את החיים עד תום, חייתי כל רגע הכי טוב שיכולתי והרגשתי שהחיים מחייכים אלי חיוך ענק. עכשיו, יש לי מליון ואחד תסביכים בחיים, הכל מוזר, לא מובן והכל חזר להיות כמו שהיה לפני התקופה המדהימה שנקראת כיתה י'. פשוט חרא. לא יודעת אם האושר מאריך חיים אבל מה שכן, בשנה שעברה שהייתי מאושרת מאוד מאוד הרגשתי שהשנה זוחלת לאט לאט ולא עוברת מהר בכלל. כאילו החיים מאריכים את העצמם ונותנים לי להנות מרגעי האושר שלי כמה שיותר. אז אולי זו המשמעות של הביטוי "החיים מתארכים כשאנשים מאושרים". סליחה שיש לי תגובה יבשה הפעם, פשוט יש לי חשק לא נורמלי לפוצץ למישהו בקבוק בירה על הראש ולתקוע לעצמי מסמר בגרון

the freaky girl

New member
אל תהיי מעוצבנת ../images/Emo24.gif

ואני מוציאה צו הרחקה למסמרים שיהיו רחוקים ממך במרחק של רדיוס 3 ק"מ מסביבך.. (חח.. כמעט כל חדרה..
), מובן?
לוב יו ורי מאץ'..

AeroSlash

New member
מוצ'ק :))

יש לי שפע מסמרים בבית אז אם את רוצה להתחיל עם צו ההרחקה תתחילי מהבית שלי :)) סתם, אני כבר מרגישה הרבה יותר טוב, חוץ מזה שאובססיות מסויימות מתחילות להפחיד אותי
...

AeroSlash

New member
לאאאאאאאאאאאאאא

טוב שאמרת לי.. עכשיו לפחות אני יודעת שהעניין כל כך רציני.. אבל אני פסיידר.. ואיך אני לא אהיה, אם היה לי יום כזה מוצ'ק?
(חוץ מזה שהיום יום חשוב כי יצא פלאפי חדש לאוויר העולם :)))

AeroSlash

New member
נסטיה..

הבנתי מה פירוש הביטוי "רוממת רוח".. שאלתי מה פשר העניין

AeroSlash

New member
את יודעת איזו תמונה עלתה לי בראש?

את ואני מתחבקות בבית ספר ואז נופלות ומתחילות להתגלגל בדשא שבו ישבנו היום.. אל תשאלי איך הגעתי לזה.. אולי מכל הפעמים שבאמת התגלגלנו בדשא הזה =]

למעלה