דיון..

the freaky girl

New member
../images/Emo188.gifדיון..../images/Emo18.gif

מדי פעם אני פותחת פה דיונים רציניים... אז הנה עוד אחד.. :] היום הדיון שלי מדובר בקשר למושג: אושר מה זה בעצם אושר? מיהו בנאדם מאושר? האם אתם מאושרים? מה הסיבות? האם אושר מאריך חיים? לכל השאלות האלו, יש לי הרבה דעות, אך אני רוצה גם לראות מה אתם חושבים על זה... תענו בבקשה ברצינות.. ואם אתם רוצים להוסיף משהו - הנכם מוזמנים.
תודה לכם מראש..

Janem

New member
אושר

אושר זה לחיות בעולם שבו דברים מסתדרים לך ופועלים לפי תפיסתך והבנתך. עולם אידאלי דרך העיניים שלך. לפי דעתי האושר טמון במזל, כי דברים גדולים ומהפכניים באמת קוראים במקרה, אפילו העולם נוצר במקרה. אדם מאושר=אדם עם מזל

לדעתי

אושר זה כשאין לך שום דאגות מכלום , כשאת שמחה עם מה שיש לך, את מרגישה שמחה, יש לך הרבה דברים שאת רוצה, יש לך פרפריות( פרפרונת אבודה ביער קסום...
) בבטן... בנאדם מאושר זה בעצם בנדם שמרגיש מה שאמור למעלה... אני לא מאושרת החיים שלי זבלה אחד גדול- ענק!! האם אושר מאריך חיים? במובן מסויים כן... יש פחות עצבים יש פחות דאגות כתוצאה מיכך יש פחות התקפי לב ומחלוב עצבים למיניהן... יש לי להוסיף... מיהו לדעתכם בנדם יפה?

the freaky girl

New member
בנאדם יפה?

מרגיש טוב, נראה יפה..
זה תלוי בטעם של הבנאדם.. לכל אחד יש הגדרה שונה ל"בנאדם יפה", ואין דבר כזה "נכון" או "לא נכון" בנוגע לזה.. שונה מאדם לאדם..

the freaky girl

New member
אפשר לומר..

ובגלל זה פתחתי דיון, אני רוצה לדעת מה אתם, כל אחד, חושבים בקשר למושג הזה..

Angel lips

New member
נסטיה... זה לא ממש מדוייק

יש כאלה שתסתכלי אלהם ורוב מוחלט תוכל להגידיפה או מכוער ויש אנשים מסויימים שיכולה להיות מחלוקת, אבל זה לא תמיד ככה.

the freaky girl

New member
חנקה..:)

התכוונתי שלכל אחד יש הגדרות שונות ל"יופי".. תמיד תהיה מחלוקת, אבל אם קבוצת אנשים נגיד חונכו בצורה מסויימת, הם רוכשים (בדר"כ) את הטעם של ההורים שלהם, ככה שיש להם הגדרה כללית משלהם ל"מי יפה" או דברים בסגנון...

Dynamo1929

New member
קניבל שזוכה להרבה ארוחות

שמנות (תרתי משמע) הוא בן-אדם מאושר...

SpyKid

New member
בנאדם יפה...

דבר ראשון לדעתי מי שמרגיש אושר הוא בנאדם יפה, בגלל שהאושר משתקף בעיניים שלו, הוא מחייך... חוץ מזה, לדעתי היופי הוא משהו שבלתי אפשרי להגדיר, אבל אפשר לתת דוגמאות

SpyKid

New member
אני אוהבת דיונים../images/Emo99.gif

לדעתי אושר זאת ההרגשה הכי טובה שיכולה להיות לבנאדם... זה כמו חיבור של כל הדברים הטובים שמרגישים... אדם מאושר לדעתי זה... אממ... אדם שמרגיש אושר
ואם להסביר ביתר דיוק - אז זה מישהו שאין לו בעיות (לפחות באותו רגע), הכל מסתדר לו... למשל אדם שמגשים חלום הוא אדם מאושר. היו רגעים שהרגשתי מאושרת, אבל נכון לעכשיו אני לא מאושרת
... אני חושבת שהסיבה העיקרית לזה היא שעדיין לא מצאתי מישהו שאני אוהב ושיאהב אותי בחזרה
ו...אני בטוחה שהאושר מאריך את החיים

Angel lips

New member
תשובות../images/Emo3.gif

מה זה בעצם אושר? אני לא טובה להגדיר דברים, אבל לדעתי אושר זה הרגשת סיפוק בחיים ולא משנה מה יש לנו בהם אנחנו שונים מסתפקים בדברים שונים, אושר זה הרגשה שטוב לך, שיש מה מה שאתה צריך מבחינה רגשית. לדעתי אדם מאושר הוא אדם שמרגיש מאושר מפניי שאי אפשר להגדיר פה כמות ואיכות, אלה כל אחד לפי מה שהוא, אדם מאושר זה אדם שמתלהב מדברים וקטנים והם עושים לו טוב, אדם שמוקף באנשים שאוהבים ומעריכים אותו וכזה שנותן חזרה. אני בכללי מאושרת, מקבלת את החייןם כמו שהם יחד עם הדברים הקשיים, רוב הזמן אני מחייכת ושמחה ובא לי להמשיך לחיות ללמוד ולגלות את העולם ואני מוקפת בכמה אנשים שאוהבים ומעריכים אותי ואני מחזירה להם את זה חזרה אני מרגישה מאושרת :) אין לי מושג אם הוא מעריך חיים אבל בטוח לא מקצר אותם

למעלה