דיון..

maxim1991

New member
רק רציתי להגיד...

א] למה את לא נכנסת לאתר שלי טוב עכשיו הוא שלנו ב] נבחרת! עכשיו את חלק מההנהלה! דברי איתי בפורום של האתר! נ.ב אנשיםםםם בואו כנסו ובקרו באתר שלי(הוא עוד לא ממש מוכן אבל יש למה לחכות) וגם שם יש פורום אז בקשה תהיו פעילים שם ועל תזניחו אותו!!! אז יאלה כנסוווווו fensco.tipo.co.il

Vrock

New member
הנה....דיון.

אושר זה כשאתה לא רואה נקודה רעה אחת בחיים שלך, ואתה מרוצה מכל מה שקורה ושלם עם כל ההחלטות שלך. אבל זה רק אושר מוחלט שאין אותו לאף אחד. אני לא יודע אם אני בן אדם מאושר יחסית למה שאני עוד אהיה מאושר אני מרגיש טוב כרגע אבל בהמשך אולי אני אהיה יותר מאושר. אולי אחרי שאני אמות אני אדע מתי הייתי הכי מאושר. אושר מאריך את החיים כי כשאתה מאושר אתה לא לחוץ, אבל הגשמת האושר עלולה לצר אותם. אני, נגיד, לא אהיה מאושר בלי קולה.....ואז החיים שלי יתקצרו.

l1zard

New member
וואי.. איזו מילה... אושר...

הממממ... טוף אז.. מה זה בעצם אושר? בשביל כל אחד השאלה הזאת מאוד ספציפית... יש כאלה שיענו שאושר בשבילם זה כשכל מה שהם רוצים יתגשם, יש כאלה שיגידו שאושר זה כשהם לא חושבים על כלום והראש שלהם פשוט ריק (חחחחחחחח... יש לי חברה כזאת.. :]) ויש כאלה שיגידו שאושר זה לשים לב לדברים הקטנים והיפים ביום יום שלנו.. ועד כמה קיטשי זה ישמע.. אני מאמינה שזה מה שזה... אושר בשבילי זה לראות תינוק מחייך, לראות את הזריחה, לראות מישו עוזר לאיזו סבתאל'ה ועוד כל מיני דברים חמודים ותמימים כאלה
בשבילי זה האושר האמיתי כי כשטוב לי אישית כן, אני שמחה.. אבל כשאני רואה שהסביבה עצובה וקשה לה וכל מיני כאלה אז קשה גם לי.... וזה משו שמאוד קשה לי לחיות איתו.... חחחחח... כולם תמיד מתפלאים למה לעזאזל כל כך איכפת לי מכל השאר.. :/ אני מוזרה.. לא.. אני לא מוזרה.. אני מיוחדת! :] ובכלל.. מה אני מדברת פה עם עצמי ומנהלת לי מנולוגים טיפשיים? חחח.. :/ אה וכן.. אושר זה גם להיות שלם עם עצמך.. זה דבר מאוד אמוד מאוד חשוב.. :] מיהו בנאדם מאושר? כמו שכבר אמרתי אז בשביל כל אחד זה משו אחר... בשבילי אדם מאושר זה אדם ששלם עם עצמו... וכו'.. האם אתם מאושרים? מה הסיבות? לא.. אני לא מאושרת... להפך.. אני עצובה.. :/ הסיבות? כי אין לי במה לשמוח... אולי אני יכולה לחייך כמה דקות אחרי שאני רואה או שומעת משו משמח.. אבל אחרי זה אני חוזרת לעצמי ושוב מתחילה עם השנאה העצמית הזאת.. :/ האם אושר מאריך חיים? אני חושבת שכן.. כי כשבן אדם מאושר אין לו דאגות.. כשאין לו דאגות אז זאת אומרת שהוא יותר בריא :] מה גם זה מוכח שאדם שמח ומאושר יותר בריא וחי יותר זמן מאשר עצם מדוכא (או משו כזה..)

l1zard

New member
חחחחחחחחחחח כן אה?

אבל... הבעיה היא שאינלי מושג מה זה הומניטרי.. :/ מישו מוכן להסביר לי? :/

SpyKid

New member
זה ההפך מריאליסטי... (ככה אומרים

בעברית?..) לדוגמא - הסטוריה, ספרות וכו'...

אושר

להיות אדם מאושר זה תלוי בבנאדם יש אנשים שמאושרים מכל דבר גם שאין להם הרבה פשוט מה שיהיה להם הם יהנו מזה ויש אנשים שעד שלא יהיה להם כל מה שירצו הם לא יהיו מאושרים. אני אישית מקוה להמשיך להיות תמיד מאושר גם שקשה לפעמים

למעלה