בוקר!!

nutmeg

New member
../images/Emo188.gif בוקר!!

מלאת חששות למצוא את חדרי בעבודה שוב מוצף. מתחיל להמאס לי כהוגן. והרי התחזית לימים הקרובים (באדיבות השירות המטאורולוגי) 19/12/2002 רוחות חזקות תנשבנה בכל אזורי הארץ,גשם ירד בצפון הארץ והוא יתפשט בהדרגה למרכז ואף לנגב. בחרמון ירד שלג. ירידה בטמפרטורות 20/12/2002 גשום וסוער ברוב חלקי הארץ. בלילה ירד שלג בהרי הצפון והמרכז. שלג קל ירד בירושלים. יתחוללו סופות רעמים יחידות. קיים חשש משטפונות בנחלים ובמקומות הנמוכים. 21/12/2002 בבוקר ירד שלג בהרי הצפון ושלג קל בהרי המרכז כולל ירושלים. גשם ירד בשאר האזורים. חשש משטפונות בנחלים ובמקומות הנמוכים. הטמפרטורות תרדנה ויעשה קר מהרגיל לעונה. תתלבשו טוב, שמעתם?

דן צ

New member
אני מבטיח להתלבש טוב ../images/Emo9.gif

ושיהיה לכולנו אחלה של בוקר וכי חשוב אחלה של יום.

../images/Emo42.gif סביר לכולם

אני מאחר אבל החלטתי שעד שאני לא מסיים את הסיגריה והנס אני לא זז לשום מקום. אל תשכחו כי מחר הבכורה של שר הטבעות !!! (יו, זה באמת הגיע כבר?) המשך יום סביר לכולם.

zimes

New member
בוקר רגיל!

אני מסתכלת מהחלון, ושוב האפור הזה. מישהו מוכן להסביר לי למה רק השבוע תלינו את הווילון שאמור להסתיר את השמש הקייצית מהמחשב??? שלי - האם יש קשר בין הדיווח של נט (תודה!) ובין מסעה של משלחת מלאכי רעים למחוזותינו?

mprb

New member
בוקר טוב!!!!!! ../images/Emo42.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

אני אתמול החלטתי שב22:00 אני כבר ישנה! ואכן קיימתי את זה!!! והיום כשהשעון צלצל ב 5:30 יכולתי לקום ולא הייתי עייפה. למרות שקפאתי מקור
אבל למזלי הגשם בדיוק הפסיק כשיצאתי מהבית! ומה שעכשיו אני מקווה שהוא יפסיק גם כשאני אצא מהעבודה!!!

dana2909

New member
../images/Emo42.gif סביר מהרגיל

מאז שהתחיל החורף, תל אביב הרבה יותר נעימה.. לפעמים אפילו מרגישים קצת חו"ל.. וכמובן שהרעש היחידי ששומעים זה הרעש של הגשם. נו מה לעשות, אני מכורה. הקטע של השוקו מתחת לפוך מנצח תמיד (לא, אני לא בת 4). ומרוב הפקקים המטורפים שיש בגלל הגשם, אנשים מאחרים לעבודה ברמה של טוב שבאת , אני הולכת כבר הביתה... אז בכלל זה נעים.. שלא יגמר לעולם...

leeloo

New member
אני פה, זה מספיק בשבילי

זה הבוקר הכי טוב שיכול להיות- כשאני בבית, מתעוררת בשעה נורמלית, במיטה שלי עם הפוך, מתקלחת, אוכלת אוכל נורמלי (איך אחיה ללא ביצה קשה ולחם עם גבינה בבוקר?!), אומרת לאמא ולאבא בוקר טוב, פוגשת את משי להבאת חיבה הדדית, יושבת מול המחשב, שומעת מוסיקה, לא שוטפת רצפה, לא מסירה מצעים (שהמנקה תעשה את זה..), הולכת לפגוש את החברות רק בעוד שעה וקצת, סוף סוף יש לי פרטיות, ואני מקווה שתימשך להרבה זמן.. מהפה שלי לקצין המיון... שוב כל הלחץ והחרדה...

maayan15

New member
../images/Emo42.gif בוקר סביר....

טוב...הייתי אמורה להתחיל ב7.30 אבל גאון שכמוני לא התעוררתי... אז אני אלך ב9... ואני עדיין קצת עייפה וכואבת לי הבטן... אגב, דןצ- מה קרה התחלת להתעורר ב5 בבוקר?

מיטללל

New member
הדוד התקלקל !!!

אני לא מאמינה שזה קורה לי. איזה בוקר איכסה !!! הכל התחיל אתמול, שחזרתי הביתה לא היו לי מים. למרות שאחותי טענה שהדוד היה פתוח יותר משלוש שעות. לא האמנתי לה וחשבתי שהיא שכחה להדליק או משהו.. אז התקלחתי במים קפואיים :(. לפני שעה וחצי בערך פתחתי את הדוד, ונכנסתי להתקלח לפני 20 דקות... בהתחלה היו מים שורפיפ כנדרש, בשניה שהרטבתי את השיער, הם הפכו להיות פושרים משהו. קללתי קצת והמשכתי. לאחר שתי דקות, כאשר שמתי את השמפו (הוואי) הם הפכו להיות קפואיים! ועכשיו ממש קר לי. ומגעיל לי. והשיער נראה רע. הוא לא רגיל לחפיפה כזאת מסריחה.
!!!

מיטללל

New member
ו...

<מוזר איך בשתי דקות הכל נכנס לפרופרציות> דיברתי לפני כמה דקות עם סבתא שלי. אני לא יודעת מה קרה לה. היא לא מסוגת להזיז את האצבעות של הידיים. ועכשיו היא הולכת לרופא. ועכשיו הייתה לי שיחה קשה עם אמא שלי... והיא אומרת שמה שקרה לסבתא שלי הוא באיזשהו מובן בגללי. כי סיפרתי לה משהו שגרם לה להרגיש לא טוב. ואני לא יכולה יותר.. באמת.

nutmeg

New member
למדי אותי גם

איזה מילים צריך להגיד כדי שאצבעות הידים יפסיקו לפעול?! אחלה כישוף. אני יכולה לחשוב על כמה אנשים שהייתי עושה להם את זה... ... ותגידי לאמא שלך שזה הדבר הכי מטומטם ששמעתי לאחרונה. שאני אמרתי.

De-Panther

New member
אבא שלי עוד לא סידר דוד נורמלי ולכן

אנחנו משתמשים במייחם... למה הדוד הרגיל התקלקל??
בקיצר צריך להפעיל את המייחם לחצי שעה כדי שיהיו מים לבנאדם אחד לרבע שעה... וזה כל כך מעצבן!! כי תמיד גומרים לי תמים בסוף!! לא משנה מה לא משנה אם דאגתי שיפעילו את המייחם(זה לא כפתור רגיל זה איזשהו מנגנון עם שעון) או סתם חיכיתי שכולם ילכו לישון כדי שזה יתחמם קצת זה לא עוזר... כי תמיד מישהו יכבה אותו יפסיק אותו ישתמש בהרבה מים חמים לפני שאני נכנס למרות שאני אומר שעכשיו אני מתקלח... בעעע!!

De-Panther

New member
בוקר ישנוני לכולכם!!!!!!!!!!!!../images/Emo42.gif

אז מה עשיתי עד עכשיו?? התאוררתי וחזרתי לישון כמה פעמים בבוקר עד ששמתי לב שכבר 7 ועשרים הלכתי למחשב של אח שלי כדי להדפיס שעורי בית שעשיתי בלילה במחשבים... נגמר הדיו הצבעוני במדפסת וזה היה משהו בשחור לבן אבל המדפסת בכל זאת לא הייתה מוכנה להדפיס...(מניאקית) מעניין מה היה אם זו הייתה לקסמרק המדברת: אין נגמר הדיו הצבעוני במדפסת ולמרות שאתה צריך להדפיס משהו בשחור לבן אני לא רוצה שתדפיס בי לכן אומר לך משהו חשוב אכלת אותה!! נה נה
!! התארגנתי יצאתי מהבית בלי שעורים וקפאתי לי להנאתי בזמן שיורד גשם והאוטובוס מאחר... אם כבר עשו שככה נגד שמש וגשם אז שיעשו אותה גדולה ולא בגודל של 5 ילדים בכיתה ז´(שגם הם בקושי נכנסים לשם וזה רק אם כולם רזים ונמוכים ביותר...) נסענו באוטובוס שמסתבר שהנהג בו לא הרגיש בקור והפעיל את הקירור... ועד ששמתי לב שהמזגן שלי פתוח ומכוון בידיוק לאיברי המוצנעים(כן בטח!!) הם כבר הספיקו להתקרר... הגענו לבית הספר שם קפאנו לנו להנאתנו ואני חיפשתי אנשים שלומדים איתי מחשבים מצאתי אחד מעצבן ביותר אבל לא נורא... הלכנו ביחד לספריה כדי להתחמם ועשיתי שם חלק מהשעורים... היה צלצול להגיע לכיתות והלכתי לחדר מחשב המורה הגיעה סיפרתי לה מה עבר על המדפסת המסכנה(מסכנה??) שלי ואמרתי לה שהשעורים הם בנייד שאצלי בתיק ואם היא רוצה לראות גם הוכחה שעשיתי את השעורים אני אראה לה בהפסקה הגדולה כי זה סיפור להפעיל אותו... היא האמינה לי לשם שינוי ורשמה שעשיתי שעורים... בין השעתיים של המחשבים היא נתנה לנו הפסקה של 10 דקות והראתי לכמה חברים שלי ששיפרתי את הבייבלייד... הם התלהבו(אבל דמט שיביאו גם כן!!) אחרי זה היה שעור שכמעט נרדמתי בו של מחשב... ואז הוא נגמר והלכתי חזרה לכיתה שם אני ושני חברים שלי עשינו מסלול ממש נחמד לבייבלייד... לקחנו כמה שולחנות ועשינו בהם רווחים והיה צריך להקפיץ אותו משולחן לשולחן בעזרת זריקה... חבר שלי הצליח ואחרי השולחן האחרון זה נפל על הרצפה ואצלי אחרי השולחן האחרון הוא חזר אחורה
התחיל שעור אנגלית משעמם בו ישנתי אז אני לא יודע כל כך מה היה... עמוד 91 ו93 בספר נראה לי... כולם היו ישנוניים בגלל החימום שגרם לכולם עייפות ממש נוראית... בעיקר לי
חבר שלי השתעמם והתחיל לעשות שטויות עם הקלמר שלי והתחיל לשים אותו עלי ולהעיר אותי כל כמה דקות שאני אחפש אותו... כל כך קשה למצוא אותו על העורף שלי... מה אני אגיד לו... אחרי עוד שעה של שינה באנגלית הוא חשב על דבר חדש ושם אותו מאחורי הגב שלי ואז כשהתאוררתי פתאום שמתי לב שהוא נמצא במקום אחר... היה שעור מתמטיקה וגם בו ישנתי... אחרי זה היה שעור איסלאם(אין לי ערבית אני בפטור...
) והיה בוחן פתע שקיבלתי בו 90
אני גאון!!
(כן בטח!! אבל תנו לי את הקרדיט
) אחרי השעור בתורת האיסלאם היה שעור לשון(בו לא יצא לי לישון) חבר שלי החליט שאני חייב לפצות אותו על זה ששיעממתי אותו בשעור אנגלית אז התחלנו לעשות כלמיני דברים מוזרים כמו להציק לכל מי שיושב בסביבה שלנו... וסתם לעשות דברים מוזרים... נגמרו הלימודים וכרגיל לא היה מקום לכולם באוטובוס ושחררו מוקדם יותר את ה-זייניקים המעצבנים והם תפסו את כל האוטובוס וככה מלא אנשים חיכו לאוטובוס נוסף שהגיע 10 דקות אחרי שהאחר עזב... וככה נסענו גם עם אנשים מישוב של ערסים שנמצא מטר מהישוב שלנו... הייתה נסיעה שקטה לשם שינוי ויצא לי להשלים כמה דקות של שינה... הגעתי הבייתה צעקתי על הממזרים הקטנים(הם באמת ממזרים...) שישימו את התיקים שלהם בחדרים שלהם... הם שמו אותם אחרי כמה זמן ואז הייתה תוכנית בטלויזיה שהיא דיי נחמדה אז ראיתי ואז היא נגמרה הכנתי לי אוכל ראיתי בייבלייד ואז הלכתי לפה למחשב והתחלתי לכתוב את ההודעה הזו ועכשיו גמרתי

d u c k y

New member
רציתי לשתף אתכם בכמה דברים

היום עברו שלושה חודשים מאז שהגעתי לארה"ב וכל כך הרבה השתנה בי... עד עכשיו מעולם לא עבדתי באמת (רק קצת בשביל הכסף כרטיס) ותמיד חייתי עם אחד ההורים, בסביבה בטוחה ומוגנת. היום אני עובדת גרה בלי הוריי, אם כי אצל שמשפחה אחרת, אך המעבר לעצמאות כבר החל... עד לפני שבוע הייתי, כידוע, די בודדה כאן ועכשיו מסתמנת איזה שהיא פריצת דרך חיובית בנושא... חוצמזה, ואת זה לא סיפרתי כמדומני, אבא שלי הוא שף במקצועו והוא הוזמן לערוך חתונה במנהטן, מה שאומר שהוא מגיע בשבוע הבא ואני שמחה!!! גם את אמא שלי לא ראיתי הרבה זמן, אפילו שגם היא בארה"ב וכנראה שגם היא תבוא לכאן מסיבות מקצועיות (היא זמרת במקצועה. אולי המבוגרים שביניכם מכירים אותה, או לפחות מי שמאד מעורה במוסיקה עברית ישנה) וכרגע מסתמנת האפשרות שהיא תבוא להופיע כאן ... חוצמזה למדתי לבשל (אולי בכל זאת ירשתי משהו מאבא) סגרתי את המעגל המרגיז עם האקס, דבר שלא היה לי אומץ לעשותו בארץ... ואולי אני סוףסוף יכולה להתחיל להנות משהותי כאן

למעלה