בוקר!!

zimes

New member
../images/Emo124.gif אפי

היא השחילה. ככה, כשאת חולה לך בבית, יש פה השחלה שקופה. בושה! נו??? כולם כבר הציצו בישנה-חדשה (347 על סקאלת תפוז) וראו שמוגג מכיר שיר של אמא של סקאלי?

אלף, שלי עושה את זה כל הזמן

ולא רק כשאני חולה-גוססת-מתה. ב) נדמה אף לי ששמה של אמה של דאקי (צימעס) מוכר אף לי. ג) לא נותקתם מהציביליזציה בעקבות הסופה? איך זה שיש לך עדיין קו אינטרנט?

d u c k y

New member
אפי תודה על התיקון

האמת שאמא שלי עשתה הרבה יותר ממה שנכתב בישנה וחדשה, ושלי, שרצה לבדוק כתבה ש"היתה פעם זמרת כזאת", אז רק רציתי להדגיש שעדיין יש, ושמדובר על זמן הווה, רק שפועלה היום הוא כאן. בכל אפן לאפי ושאר חברי הפורום המעוניינים, תציצו כאן אולי תזכרו: www.tzipi.com

zimes

New member
סליחה דאקי. (ראית? למדתי)

יותר מדי אנשים יש באינטרנט.... זה מבלבל. יאללה. אני הולכת לאתר של אמא-של.

De-Panther

New member
כתבו עלי בעיתון!! סוף סוף!! מעריב..

לנוער מדור אונליין על אייסיטי אני הטמבל עם המחשב הנייד
הנכה זה סתם אחד...

maayan15

New member
חחחח....

דאקי- אני שמחה בשבילך... די-פנתר- שמחה גם בשבילך... בשביל עצמי אני לא כ"כ שמחה- אני מרגישה כאילו הבטן שלי אוכלת את עצמה (כבר איזה יומיים) וזה לא מרעב (למרות שאני לאחרונה ממש לא אוכלת הרבה..) וירדתי במשקל איזה 5 קילו בחודשיים האחרונים (אני יודעת שזה דבר חיובי אבל לא כ"כ עם המכנסיים שלי נופלים ממני!!...וחוצמזה, לדעתי זו ירידה מוגזמת...)... וישנתי מ14.30 (בערך) עד עשרה לשמונה!!.....שזה דבר שבחיים לא קרה לי בצהרים!!....וזתם בא לי להגיד: אופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ!!! וזהו

maayan15

New member
חחחח....

כתבה נחמדה ביותר.... ואני חייבת להגיד שהמרתף של איללן נשמע כמו איזה חדר סאדו מזוכיסטי מטורף...אבל מילא....

De-Panther

New member
מי אמר שלא?? ואיליין זו אותה איליין

שהייתה פה פעם ועזבה בגלל שהגיעו אנשים מאייסיטי לפה בעקבותיה
חבל...

shellyland

New member
את בכלל, אבל בכלל בכלל בכלל

לא נחמדה
תיכננתי טיול לצפון בסוף השבוע, שבמהלכו הייתי אמורה להעפיל עד לראש ההר של צימעס, אבל אחרי שפירסמת את התחזית הטפשית הזאת כאן, צימעס שאלה אותי "מה השלג יעשה לתכניות שלכן?" ואז נאלצתי לחשוב מה באמת הוא יעשה לתכניות שלנו. אם לא היית כותבת כלום, צימעס לא היתה שואלת, ואני הייתי נוסעת אליה ומקסימום אומרת "וואי, שלג, איזה באסה, הייתי צריכה לחשוב על זה קודם" אבל עכשיו אני אשכרה צריכה להחליט אם להצפין או לא - והכל בגללך!

Idan91

New member
יה, שלי, ../images/Emo187.gif

אם את עוברת בצפון, אולי אפילו תקחי אותי טרמפ לביה"ס בטעות..

nutmeg

New member
למה שלג מפריע לך

לראות את צימעס? מתי שלג עצר אנשים מלעשות משהו שהם רוצים? חוצמזה גם בירושלים יורד אז מה הקטע? אני דווקא בגלל השלג הייתי הולכת לצימעס

zimes

New member
טוב, חשבנו על זה, וני ובעלי, שיחיה

הבטיחו כזה שלג פצפון, שהוא באמת לא אמור להשפיע על התכניות של אפחד. מסניפה - את לא מבינה: כל מה שמצפון לירקון, נמצא למרגלות החרמון. אלה מונחים של תלאביבים... (שלי מוזמנת להציע הגדרה חדשה, של ירושלמים)

למעלה