יש לי כרטיס טלויזיה במחשב..

אלא שמאז שעברתי דירה התעצלתי לחבר אותו לאנטנה.. גם לפני כן הוא הופעל בעיקר לצורך לכידת סרטי וידאו למחשב. חדשות אני קורא באינטרנט ובעיתון - בד"כ זה מספיק, ואצל ההורים יש טלויזיה. שלא יהיה לך ספק - אני לחלוטין מסכים לגבי רדידות התכנים המשודרים, אבל אני כן חושב שבשורה התחתונה, לפחות הערוצים המסחריים מושפעים מרצון הקהל. אני לא חושב שהקהל טורח לבקש את הטוב ביותר בשבילו - למעשה די ברור שלא כך הדבר. בכל אופן, כפי שהבהרתי, אני מצביע ברגליים בנושא הזה..

כהניסט

New member
תיקון רטן

אמנם הדתיים לא היו מעוניינים להיכנס לתקשורת בעבר, אבל הימין החילוני והמסורתי דווקא כן רצו נחסמו. כך שחסימה של קולות אחרים מלהיכנס לתקשורת לא התחילה רק בעשר שנים אחרונות.

aymanzt

New member
דוגמא לא טובה הבאת

כי רוב הערבים באמת ירצחו את אחותם לא רק אם היא תשכב עם חברה שלהם.. אלא אם יהיה לה חבר

סלח לי על הבורות ../images/Emo13.gif

זו סתם השעה המאוחרת, או שלקחת משהו שיש בו גרעין של אמת והקצנת אותו בטירוף?

כהניסט

New member
לא מספיקה לכם התנצלות?

אתה מצפה שיתלה את עצמו על עמוד בנצרת כשהוא לובש חולצה עם סמל השלום?

aymanzt

New member
עם חתימה כמו שלך אל תתפלא שיש

ערבים שמבינים ומצדיקים פיגועים באוטובוסים... אתה בנאדם קטן וגרוע בעיניי כמו כל ניו-נאצי מצוי

כהניסט

New member
היכן כתבתי שאני מתפלא?!

אני, בניגוד לסמול הצבוע, מבין את הערבי שמזדהה עם מה שהוא תופס כ"התנגדות לכיבוש". אין לי בעיה עם זה. אני אתפלא לגלות ערבי עם מודעות לאומית שלא יזדהה עם זה. "אתה בנאדם קטן וגרוע בעיניי כמו כל ניו-נאצי מצוי ". דעתך לא חשובה לי, אבל תודה שכתבת אותה בכל זאת. מרגיש מוסרי יותר?

aymanzt

New member
טוב .. אני מצטער

שהוא לא "ריפא" אותך באותה דרך שעליה אתה כ"כ שמח....

כהניסט

New member
אני לא שמח ממותם של ערבים, חלילה.

אתה מייחס לי דברים מפלצתיים. אני מאמין שהדרך שבה בחר גולדשטיין לפעול היא הדרך הנכונה, זה כן. אבל אני רחוק מלהיות שמח מתוצאותיה. אין בנאדם שישמח מתוצאה כזאת. מקסימום אפשר להישאר אדיש - וזה, כמובן, בגלל קהות הרגשות שנגרמה מפיגועי-התופת הרצחניים, אותם פיגועים שגרמו לנו לקבור את אחינו בחלקים.

משהו לא מסתדר לי

לאיזו תוצאה התכוון גולדשטיין להגיע, בניגוד למה שהתרחש בפועל?

כהניסט

New member
אני מניח שהוא התכוון להגיע לתוצאה

שהתקבלה. זה לא סותר את מה שאמרתי.

aymanzt

New member
האם ההנחה שאתה גזען קטן היא קולעת??

אם כן אז תם הדיון מבחינתי... אם לא אשמח להסבר, נימוק, פירוט והבאת דוגמאות

כהניסט

New member
אני מוגדר ע"י אנשים נאורים כגזען,

אני מקווה שזה עונה לך על השאלה.