ערב רב

New member
תגיד, יכול להיות שהסיבה לקללותיו

היא שהוא צפוי לשלם פיצויים נכבדים על תאונת העבודה של העובד (או שלא בעל העסק משלם?)? מה היו נימוקי העובדים שבחרו להשאר?

ערב רב

New member
זה כל מה שהם אומרים לך?

שהם מפחדים מפיטורים, או שהם אומרים עוד דברים?

חבל שבגלל אידיוט כזה

תרד ברמה ותתחיל למכור בצמתים. עדיף לחשוב על שדרוג מקום העבודה - או, עדיף, שדרוג הבוס.

AdonAsda

New member
אתם צריכים ללמד את המנכ"ל לקח,

כך שילמד להיתחס לעובדיו כבני אדם.
וכעת, להאשמה שלך כלפי "רוב הישראלים", מה אני אגיד לך... נו, אז מה אתם אומרים כשאיזה לוחם חירות מפוצץ את עצמו באמצע קניון או בתוך אטובוס... ורוצח עשרות גברים נשים וילדים... נו אתה יודע מה אתם אומרים... את התירוץ השפל ההוא... "תגובה טבעית לכיבוש ולדיכוי" זה מה שאתם אומרים. ובכן אקרא לוחם אמיץ, תתפלא אבל זאת התגובה הטיבעית של "רוב הישראלים" לרצח ולטרור של אותם "לוחמי חירות". וזאת תגובה טיבעית מינימלית. אז על מה אתה מלין?

AdonAsda

New member
לוחמי חירות או "לוחמי התנגדות"

מה זה משנה? נכון יש הבדל גדול, בעוד אחת (אי אהבת ערבים בין היהודים או ההיפך.) היא תגובה טיבעית ביותר למצב הנוכחי, השנייה היא תגובה שניתן להשיגה רק על ידי שטיפת מוח אינטסיבית והיא לא טיבעית כלל. *הערה: טיבעיותה של תגובה מסוימת לא מצדיק אותה בהכרח, משום שרובינו אינם חיות ואנחנו מסוגלים להתנגד ל"תגובות הטבעיות" שלנו.

לא עניין של הצדקה

כי בד"כ היו צעקות מהבוס אך הפעם זה הגיע להכללה מאוד גסה על כולנו בתור ערבים שאנחנו כך וכך וצריך לעשות לנו כך וכך.

לא התכוונתי אליך בעניין ההצדקה..

מן הסתם.... התכוונתי לקשר שמישהו כאן ניסה לעשות בין מעשי טרור שבוצעו בישראל, לבין אדם אלים שצועק ומקלל עובדים במפעל. עובדתית אין קשר בין הדברים (אף אחד מעובדי המפעל אינו טרוריסט) - הקשר היחיד נובע מדעות קדומות. זו היתה הכוונה שלי ב"אני שומע הצדקה של דעות קדומות". מקווה שזה ברור.

israel

New member
גועל נפש

וראוי לכל גינוי אך באמת למה ללכלך ולאמר שכל הישראלים כאלו?

הרוב מקללים את העובדים בבוקר?

הרוב יצעקו על עובד (שבמקרה הוא ערבי) שנפצע בעבודה ש"זה קרה כי אין לו שכל?" זה בדיוק כמו לומר שרוב הערבים ירצחו את אחותם אם ישמעו ששכבה עם החבר שלה לפני החתונה. דעות קדומות.

למעלה