Walk away

amitush26

New member
../images/Emo187.gifWalk away

רק אני חושבת שזה הסינגל הכי פחות טוב שלה? [מ Breakaway אני מתכוונת] אוקי, האמת היא שאני ציפיתי שהיא תוציא קודם משהו יותר טוב... היה עדיף לפי דעתי להוציא אפילו את Gone קודם... שיהיה... בקיצור, אם כבר WA, ציפיתי למשהו חזק בטירוף, היא אמרה הרי שהוא ימשיך את BTHE ואת BOY, אז חשבתי שהיא יודעת על מה היא מדברת... יודעים מה קיבלתי? אכזבה אחת ענקית
קיבלתי קליפ, שרואים בו זמרת אדירה שההצלחה עלתה לה קצת יותר מדי לראש, אז היא מאשרת הפקת קליפ שמראה איך אוהבים את השיר הפחות מוצלח הזה מהאלבום שלה בכל מקום, לבושה בבגד מזעזע שהרס לה את הבטן שדווקא יכלה להיראות טוב, ומנסה להזיז את האגן בצורה שמראה איך היא נרדמה בכל שיעורי הקורדינציה שלה. חשבתי שראיתי פה הצלחה אדירה, חשבתי שזה רק הולך ונהיה טוב יותר- והנה באה הנפילה המטורפת הזאת. עכשיו אני מבינה למה אני אף פעם לא תופסת את השיר בTRL
או שהמפיקים סיממו את קלי, או שהיא החליטה להדרדר בשלבים עד שהיא תהיה כמו בריטני בימיה הפחות טובים- זמרת עם אלרגיה לבגדים שכבר כולם שכחו שפעם היא גם ידעה לשיר. קלי מדהימה- אני לא אומרת שלא. אבל הקליפ... נפילת השנה. וזה לא הקטע של הקליפ עצמו... זה הקטע שזאת קלי... זה הקטע שזה היה כל כך לא צפוי... הרי יש ויש, ואם זמר אחר היה מוציא קליפ בנוסח כזה אולי לא הייתה לי בעיה.. אבל זאת קלי! קלי תמיד גורמת ללב שלי להחסיר פעימה עם הקליפים, קלי תמיד מרגשת, משמחת.. לא יודעת מה.. היא תמיד נוגעת איפשהו וזה מה שיפה בה, ולכן פשוט לא ציפיתי לכזה דבר ממנה, בעיקר לא אחרי Behind these hazel eyes ו Because of you, שהיו כל כך מרגשים, וכל כך חזקים... ופתאום היא הביאה... מצטערת, אבל את הזבל הזה
עמיתוש (המאוכזבת
)

עדידי15

New member
גם אני חושבת שהיא הייתה צריכה

להוציא את Gone כסינגל.
כל השאר אין לי מה להגיב

Because of you

New member
אני דווקא אהבתי תקליפ אבל ../images/Emo60.gif

הוא באמת פחות מוצלח מהאחרים .. אהה וקלי לדעתי היתתה ממש יפה שם והיא גם רקדה יפה....

Free Lancer

New member
תלוי איףך את מסתכלת על זה

באותה מידה את יכולה להגיד שאחרי השירים הרציניים היא הביאה שיר שהוא יותר פאן וקליל........

14מתן

New member
גמאני שונא את הקליפ../images/Emo45.gif

הוא מזכיר את הקליפים המעפנים הישנים שלה
אבל אני לא לוקח את זה כמוך, לדעתי קלי לא עשתה את הקליפ כאילו כולם סוגדים לה ושרים את השירים שלה היא סתם ניסתה לעשות קליפ מצחיק (והדגש הוא על ניסתה) כי זה הבנאדם שהיא... כמה קליפים רציניים אפשר לעשות ? חוץ מזה שכמעט ולא רואים אותה בקליפ אז איפה האגו שדיברת עליו ? אז כן הקליפ גרוע, מאכזב ומשעמם אבל מכאן ועד ללצאת עם לפידים לרחובות - אנחנו רחוקים מאוד

amitush26

New member
../images/Emo187.gifלא הגזמתי עם הקטע של האגו../images/Emo12.gif

כתבתי על זה רבע משפט
כתבתי שההצלחה עלתה לה קצת יותר מדי לראש
כי תראה, פשוט באלבום שבו יש המון רגש וכל כך הרבה דברים רציניים, אפשר להכניס קצת הומור! לא אמרתי שלא! הקטע הוא שלא רואים את העובדה שהיא אשכרה ניסתה להצחיק [אהא, הדגש הוא על ניסתה
], רואים את זה באופן יותר גבולי
יותר בקטע של "טוב מה נסגר פה? זה או שהיא מתכוונת לומר שכולם מנסים להתחמק מדברים כדי להקשיב למוזיקה שלה וכולם מקשיבים, או שהיא סתם מנסה להצחיק
" וגם זה לא ממש פותר מבעיות
נכון שכמעט לא רואים אותה בקליפ, אני דיברתי על אגו [לא, לא דיברתי על אגו8!-* לא הזכרתי תמילה אפילו!
אבל שיהיה
] מבחינה רעיונית של הקליפ, למרות שזה הדבר הפחות בולט פה מבין אלה שדיברתי עליהם. וכן, הוא מזכיר את ימי מיס אינדיפנדנט.
וזה עוד היה בסדר.

bless EM

New member
דיי נכון...

קליפ לא משהו.. הסינגל לדעתי היה צריך להיות gone ואולי היא יכלה לעשות מן קליפ כזה שהוא לא מבויים כמו של האומנים שלוקחים קטעים מהופעות, כל מיני פיספוסים ודברים מצחיקים שהן עושים ומזה היו עושים קליפ. זה לא חייב להיות קשור לתוכן של השיר או משהו סתם משהו מצחיק וגם בגלל שהיא כמעט שנה בסיבוב הופעות אז בטח יש הרבה צילומים... היינו רואים דברים שלא מפרסמים תמיד..זה היה נחמד

Hangman Jury 87

New member
קליפ חביב...

קצת משעשע גם אבל סה"כ קליפ נחמד, גם לדעתי הוא לא היה צריך לצאת כסינגל, הוא לא מהאהובים עליי באלבום, Addicted היה צריך לצאת במקומו.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחח כינוי ענק../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

Blue Aura

New member
מה שהם [^^] אמרו! ../images/Emo152.gif

תתחדשי.
היה יפה בלי ה-"חיחיחי".

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifזה מה שאמרתי לה במסן...../images/Emo4.gif

אבל ניק ענק, באמת!

למעלה