../images/Emo187.gifWalk away
רק אני חושבת שזה הסינגל הכי פחות טוב שלה? [מ Breakaway אני מתכוונת] אוקי, האמת היא שאני ציפיתי שהיא תוציא קודם משהו יותר טוב... היה עדיף לפי דעתי להוציא אפילו את Gone קודם... שיהיה... בקיצור, אם כבר WA, ציפיתי למשהו חזק בטירוף, היא אמרה הרי שהוא ימשיך את BTHE ואת BOY, אז חשבתי שהיא יודעת על מה היא מדברת... יודעים מה קיבלתי? אכזבה אחת ענקית
קיבלתי קליפ, שרואים בו זמרת אדירה שההצלחה עלתה לה קצת יותר מדי לראש, אז היא מאשרת הפקת קליפ שמראה איך אוהבים את השיר הפחות מוצלח הזה מהאלבום שלה בכל מקום, לבושה בבגד מזעזע שהרס לה את הבטן שדווקא יכלה להיראות טוב, ומנסה להזיז את האגן בצורה שמראה איך היא נרדמה בכל שיעורי הקורדינציה שלה. חשבתי שראיתי פה הצלחה אדירה, חשבתי שזה רק הולך ונהיה טוב יותר- והנה באה הנפילה המטורפת הזאת. עכשיו אני מבינה למה אני אף פעם לא תופסת את השיר בTRL
או שהמפיקים סיממו את קלי, או שהיא החליטה להדרדר בשלבים עד שהיא תהיה כמו בריטני בימיה הפחות טובים- זמרת עם אלרגיה לבגדים שכבר כולם שכחו שפעם היא גם ידעה לשיר. קלי מדהימה- אני לא אומרת שלא. אבל הקליפ... נפילת השנה. וזה לא הקטע של הקליפ עצמו... זה הקטע שזאת קלי... זה הקטע שזה היה כל כך לא צפוי... הרי יש ויש, ואם זמר אחר היה מוציא קליפ בנוסח כזה אולי לא הייתה לי בעיה.. אבל זאת קלי! קלי תמיד גורמת ללב שלי להחסיר פעימה עם הקליפים, קלי תמיד מרגשת, משמחת.. לא יודעת מה.. היא תמיד נוגעת איפשהו וזה מה שיפה בה, ולכן פשוט לא ציפיתי לכזה דבר ממנה, בעיקר לא אחרי Behind these hazel eyes ו Because of you, שהיו כל כך מרגשים, וכל כך חזקים... ופתאום היא הביאה... מצטערת, אבל את הזבל הזה
עמיתוש (המאוכזבת
)
רק אני חושבת שזה הסינגל הכי פחות טוב שלה? [מ Breakaway אני מתכוונת] אוקי, האמת היא שאני ציפיתי שהיא תוציא קודם משהו יותר טוב... היה עדיף לפי דעתי להוציא אפילו את Gone קודם... שיהיה... בקיצור, אם כבר WA, ציפיתי למשהו חזק בטירוף, היא אמרה הרי שהוא ימשיך את BTHE ואת BOY, אז חשבתי שהיא יודעת על מה היא מדברת... יודעים מה קיבלתי? אכזבה אחת ענקית