Save The Last Dance For Me

mishi 1

New member
אני בנתיים מאוד נהנית מ"אלף שנים של אהבה"

אבל עוד לא סיימתי אותה אז אני לא יכולה להיות בטוחה לגביה

dayana3

New member
אני מתלבטת בין כמה

תגידי לי איזה מהן ראית, ועל מה את ממליצה..
Loving You In Soon is Pretty Gourmet Crazy For You 90 Days, Falling in Love Days אגב, כולם בפורום מוזמנים להמליץ לי.. אני ממש רוצה להתחיל חדשה.. ואני רוצה להתחיל לפני שהחופש ייגמר לי.. אז גם אם יש משהו ממש טוב שאתם ממליצים ולא מופיע ברשימה גם טוב..

desire33

Well-known member
ניתן לך רקע על 3 סדרות שראיתי מהרשימה שלך

גורמה - סדרה אדירה ביותר, אין ספק שהיא נתנה פייט רציני מאוד לאילג'ימה, קים רה וון שיחק אותה פה ובגדול. החיסרון שלך - אין תרגום לאנגלית מפרק 10 ומעלה.. קבוצת B.O.N תירגמה אך ורק 9 פרקים. Crazy For You - שחקן ראשי מדהים, עלילה נשמעת טוב, עוד לא ראיתי, אבל לפי הביקורות ואחוזי הרייטינג שקיבלה בaznv אמורה להיות סדרה טובה. 90 day - קשה מאוד לצפייה, טרגית, ראיתי אותה, סדרה שאישית אהבתי, אבל המון אנשים לא אהבו, תתארי לך שהתחילו איתה עם 85% רייטינג, וזה צנח ל60+ רק אומר כמה אנשים סבלו ממנה. אבל אני אישית מאוד אהבתי אותה עם 2 שחקנים ראשיים מאוד טובים ואהובים עלי. אני ממליצה לך לצפות באילג'ימה אם לא ראית עד היום. או שתעברי לז'אנר היפני ל - ליטר אחד של דמעות או Byakuyako(או איך שלא רושמים את זה), אצלי היא כמספר אחת ברשימה כסדרה יפנית אפילו יותר מליטר.. כמובן שכל אחד זה שונה..

dayana3

New member
רציתי ללכת על גורמה

אבל אני ממש לא מספיק טובה בקוריאנית שאני יכולה לראות בלי תרגום...
90 days הייתי רואה אבל את אומרת שהיא ממש טרגית.. אז דיי הרתעת אותי.. אני אולי אצפה בהמשך.. כי עדיין לא ראיתי טרגדיות חוץ מ"סתיו בליבי" אה ובקשר ליפניות, לא כל כך התחברתי אליהן.. נראה לי שנכון לעכשיו אני אשאר עם הקוריאניות
אם לא אקבל המלצות נוספות לגבי סדרה אחרת נראה לי שאתחיל את Crazy For You.. ממה שקראתי העלילה נשמעת מעניינת. תודה

desire33

Well-known member
אממ ממש לא חסר קוריאניות חחח..

האמת שבAznv כבר צפיתי ברוב הסדרות הקוריאניות, לא במילואן את כולם. כי את חייבת להתחיל ואז לבדוק עם עצמך אם את רוצה להמשיך או לא. בכל מקרה, המלצות קוריאניות: פול האוס - חמוד קופי פרינס - מצויין סאם סון המתוקה - מצויין מאיזה כוכב את? - נחמד הונג גיל דונג - מצויין אילג'ימה - מצויין זמן בין כלב וזאב - מצויין מלכת השלג - פרפקט, אין יותר טוב ממנה אם עד פה ראית את כולם, זאת אומרת שיש לך כבר רקע בסדרות הקוריאניות. יש כל כך הרבה להמליץ עליהן שאין לי מאיפה להתחיל... אם את צריכה עזרה, תמיד תוכלי לפנות אלי.. אין סדרות שלא קראתי עליהם לעומק ואני יכולה לומר בוודאות אם שווה או לא לצפות, ככה שאין בעיה אם את צריכה ייעוץ.

dayana3

New member
ראיתי את כל מה שהיה בויוה

חוץ מאילג'ימה, הונג גיל דונג ומלכת השלג.. שלא הגיעו לויוה.. את מלכת השלג אני בטוח אראה מתישהו.. אני יודעת שזו סדרה חובה.. אבל אני עדיין לא מוכנה אליה נפשית.. אני מחפשת משהו בסגנון של "שמור לי את הריקוד האחרון"..... סדרה מודרנית, לא היסטורית, מומלץ עם קטעים שמעלים דמעות בעיניים, אבל סוף טוב.. לא טרגדיה יש לך משהו בסגנון?

desire33

Well-known member
My Girl - מצויינת, מצחיקה, מרגשת, והכי חשוב

יש שמה את ג'ונקי שהוא השחקן מספר 1 בקוריאה.. ושחקנית מוכשרת.. חובה צפייה.. אמממ עוד סדרות One fine day - סדרה שאני אישית ממש אהבתי, לא טרגית. Love Letter - מאוד מרגשת, פסקול מצויין.. לא טרגי.. Lover - גם לא רע בכלל.. יש אקשן, אהבה, רגש, לא טרגי.. טיוואניות: devil besidse you it started with a kiss they kiss again הראשונה מצחיקה, מרגשת, וממש כיף לצפייה, אין מישהו שלא אהב אותה בקומונה.. השנייה מצחיקה, ומרגשת, והשלישית זה ההמשך של its started with a kiss, ההמשך הרבה יותר יפה מהעונה הראשונה.. יש לי עוד רשימות שלמות.. תגידי אחר כך מה נראה לך ומה לא..

dayana3

New member
הסיבה היחידה שאני לא צופה עדיין ב-My Girl

היא שזאת סדרה שאני דיי בטוחה שיביאו לויוה, ואני ממש אתבאס אם אני אראה אותה אונליין ואז היא תשודר בויוה... הייתי בטוחה ש-One fine day טרגית..
בקשר לטיוואניות, אני לא כל כך מתחברת.. אני מעדיפה להישאר עם הקוריאניות.. את יכולה לכתוב לי רקע כללי על Love Letter ועל Lover ?, או לחילופין לתת לי עוד כמה שמות?..

dayana3

New member
אהה ועוד משהו

אני ממש רוצה לצפות בסדרה עם השחקנית ג'ונג ריו וון (הראשית של "מאיזה כוכב את?"), ואני לא מצליחה למצוא שום סדרה שהיא שיחקה בה לצפייה אונליין..

למעלה