../images/Emo187.gif../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif

שאלון חורף חביב...נלקח מפורום סקרים ושאלונים(כמובן) תענו
אוהבים את החורף?: מה אתם אוהבים בו?: מה אתם לא אוהבים בו?: יש לכם מיטריה?[די ברור שכן]: אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?: באיזה צבע המעיל שלכם?: אוהבים את הגשם?: מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: מתקלחים כל יום בחורף?: יותר מפחיד-רם או ברק?: אתם טיפוס של חורף?: ירד אצלכם ברד?: קר לכם עכשיו?: חולים הרבה בחורף?: יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: מה העונה האהובה עליכם?: זה או זה חורף/קיץ?: חורף/אביב?: חורף/סתיו?: צעיף/כפפות?: מעיל/סווצ'ר?: כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף:

QueIronia

New member
../images/Emo41.gifחשוב../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אני עונה
(אז תקראו הכל! או לפחות לגבי המעילים
ולגבי הברד/רעם) אוהבים את החורף?
מה אתם אוהבים בו? כלום! מה אתם לא אוהבים בו? הכל יש לכם מיטריה?
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר? לא הולך לבי"ס, אבל לוקח
לאוניברסיטה. באיזה צבע המעיל שלכם? אחד חום, אחד כחול כהה, אחד ג'ינס. אבל אני גם לובש את של יגאל, בצבע אדום ובצבע שחור. ויש לנו גם הרבה קרדיגנים: שניים סריגיים - אחד שחור שלי ואחד לבן של יגאל, עוד כמה ספורטיביים: תכלת של יגאל, אדום וצהוב שלי. ואני גם לוקח מדי פעם אחד בכחול כהה מאח שלי הגדול. אוהבים את הגשם?
מה אתם נוהגים לאכול בחורף? הכל, אבל יותר
מתקלחים כל יום בחורף?
(לא ברור????) יותר מפחיד-רעם או ברק? עברתי את גיל 4 לפני 14 שנים. כרגע מה שמפחיד אותי זה הצלצול של ה
שלי. כל פעם שהוא מצלצל, אם אני מתרכז במשהו, זה ממש מקפיץ אותי. נראה לי צריך להחליף את SIMW למשהו עדין יותר. גם השעון המעורר של מפחיד אותי (WFT). גם אותי צריך להחליף. אולי לפתיחה של הפסנתר ב- Again
אתם טיפוס של חורף? נראה לכם?!
ירד אצלכם ברד?
, אבל נראה לי בלילה זה יהפוך ל-
קר לכם עכשיו?
חולים הרבה בחורף? בינתיים לא, טפו טפו טפו. אבל אני תמיד מצונן בחורף יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?, לא יודע... מה העונה האהובה עליכם?
קיץ
זה או זה: חורף/קיץ? קיץ
חורף/אביב? אביב חורף/סתיו? סתיו צעיף/כפפות? שניהם. אבל בעיקר כובע צמר. יש לי שניים: כחול/אפור כזה מיוחד גם פון-פון, ואחד בלבן עם קאמל. ואני גם לוקח ליגאל: יש לו קאמל ויש לו כחול כהה. מעיל/סווצ'ר? תלוי כמה קר. כובע חורף/קפוצ'ון? המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה? בצהריים תה, בערב שוקו. אבל הכי נס קפה רותח. ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף כןלנו צריכים ללמוד מהדובים: שנת חורף מנובמבר עד אפריל.

למעלה