../images/Emo187.gifת'שמעו...
עדיין לא הגשתי את התלונה...
בהתחלה חשבתי שזאת רק הכנה מנטלית, ז"א, להרגיע את עצמי, להפסיק למות מפחד וכל זה, וגם הכנה משפטית כמו התייעצות עם עורכת דין ודי.
בינתיים דיברתי עם עורכת דין (שוב), היא אמרה לי שוב שכדאי לי להזדרז כי אחרת אני אאבד את חוק ההתיישנות לתביעה האזרחית, ושטוב שבגיל 10 סיפרתי על כך לאבא של ילד מהכיתה, כי הוא יוכל להעיד את מה שסיפרתי לו ואף אחד לא מצפה מילדה בת 10 להמציא סיפור כזה.
חוץ מזה הוא היה מאוד מזועזע גם מהסיפור עצמו וגם מכל ההתנהגות שלי, כמו משפטים כמו 'לא מגיע לי לקבל עזרה' 'אני צריכה לסבול כל החיים מגיע לי לסבול הרבה יותר ממה שאני עוברת' 'אל תתיחס אלי אני לא בוכה בגלל מה שהוא עשה לי אני בוכה סתם כי אני חולה בנפש מטומטמת וטפשה סתם מחפשת תשומת לב ניגשת לאנשים זרים ומתחילה לדבר ולספר כל דבר'.. וכן האלה. הוא היה בהלם, וזה היה אמיתי. שום דבר לא היה הצגה זה היה כך מחוסר טיפול אחרי התעללות מינית בילדה בת 7 שגם ככה ההורים שלה לא צדיקי יסוד עולם. כך שדי בטוח שהוא זוכר את זה. כל אחד היה זוכר.
אז יש סיכוי לתלונה מבחינה משפטית, כי הוא יכול להעיד.
ב)בינתיים דיברתי עם ההורים שלי, והתברר שאמא שלי סיפרה אז ליועצת בית הספר על זה. אז גם היועצת תבוא להעיד במשטרה, כנראה, ואני מקוה שהיא לא שכחה את זה וגם זה יכול לעזור. [אם היא שכחה ולא תיזכר בזה במקרה אז התלונה עלולה להקבר(!) להפסיק לחפש צדק...]
ג)בינתיים הלכתי לפסיכולוגית כדי שתעזור לי להפסיק למות מפחד. אני כל כך מפחדת אין לי את הכלים המנטליים לעשות את זה. זה דווקא לא כל כך הצליח.
אז עכשיו, אחרי שעשיתי כמה דברים לפני התלונה, אני התחלתי להתייעץ עם קלפי הטארוט שלי על האפשרויות. יש לי בעיה עם הקלפים. אני לא יודעת איך זה אצלכם, אבל אצלי הרבה פעמים אני שואלת את אותה השאלה כמה פעמים, ומקבלת תשובות שונות. כך זה היה הפעם. הם פשוט בילבלו אותי לחלוטין בתשובות הפוכות לגמרי. באיזשהו שלב הגעתי למסקנה שאני באמת לא יודעת.
מה עשיתי? עשיתי מדיטציה בערב שבת. נכנסתי די עמוק ואפילו נכנסתי בפעם הראשונה לקטע של טראנס. בהתחלה קיבלתי רק מסרים של ניצחון והצלת אחרות, אבל אלו היו הרגעים הראשונים של המדיטציה, בהם עוד לא היה לי ברור אם אני בעצמי נותנת לעצמי את המסר, או שאני מקבלת אותו כי עוד לא הייתי ממש בתוך זה. רק התחלתי לשקוע. ברגעים הראשונים זו לא קבלת מסר, זו בקשה למסר... ככה זה היה לפחות אצלי...
ואז, בדיוק כששקעתי בפנים, עשיתי טעות קשה.
(וזה חשוב).
אני לא חושבת שנכנסתי לטקס מאגי, ואם נכנסתי אז זה היה מבלי להתכוון לכך בכלל, ומבלי לדעת שזה נקרא כך. אבל השפעות שליליות כמו 'אין סיכוי שאני אנצח אותו' נכנסו אל תוך המדיטציה, ועשו את ההשפעה השלילית שלהם... הם גרמו את הנזק. אני יודעת את זה. אני קיבלתי את המידע הזה בתקשור הנ"ל...המחשבות האלה, שהציפו אותי בדיוק ברגע בו הייתי במצב שבו ניתן לשנות דברים תוך כדי המדיטציה, הפכו את העולם על קנו... אולי זה היה מה שהזהירו אותי הקלפים...
ואז הגעתי למצב בו אני רואה דברים. ראיתי דברים די טובים לגבי העתיד שלי, הצלחה אדירה בכל מיני תחומים. אבל המדיטציה אמרה לי משהו די חד משמעי : השניים האלה, לא תוכלי להם. (שניים בגלל שבינתיים אני מנהלת תלונה נוספת על הטרדה מינית בשירות לאומי) יהיה לך עתיד טוב מאוד, את תשיגי הרבה דברים שאחרים רק חולמים עליהם (ואני לא, אבל לא נכנס לזה כרגע), אבל את השניים האלה לא תוכלי להם לעולם.
עיוות אידיאלי. אנשים שהם לא פדופילים ולא עשו שום רע לאף אחד, אני אשיג ואנצח, ואשאיר מאחורי בדרך. אבל את הפדופיל הזה לא אצליח לעשות לו כלום. נשמע מוזר? כן, לפני דקה ננתי לו הגנות... (מפני)
לא הייתי צריכה להכנס למדיטציה הזאת.
אגב, עכשיו, מעיון מעמיק בפורום - אני רואה שלא בטוח בכלל שמדובר במדיטציה... ייתכן שנכנסתי למשהו עמוק יותר, משהו שלא רציתי ולא התכוונתי בכלל לבצע אותו, בטח ללא שום ידע בסיסי וללא שום הגנות... פשוט לא ידעתי שקוראים לזה כך. חשבתי שאני עושה 'רק' מדיטציה, ותו לא. ושום דבר רע לא יכול להגרם...
טוב, הלאה. ואז במוצאי שבת ביקשתי מחברה וירטואלית שתוציא לי קלף אחד בנוגע לשאלה האם אוכל לו או שעדיף לוותר על התלונה הנ"ל כי היא פשוט 'ללכת עם הראש בקיר'. היא הוציאה קלף, שאמר די מפורשות שהתלונה הנ"ל היא ללכת עם הראש בקיר וחבל על העגמת נפש. אז
א) נדהמתי לגלות שהטקס הנ"ל של ערב שבת, אותו עשיתי תוך 5-10 דקות, לא היה בכלל סתם מדיטציה אלא ממש טקס מאגי. אשמח מאוד לשמוע שלא, אבל מלכתחילה הגישה שלי אליו היתה בעייתית. היא היתה 'מדיטציה לצורך עשיית שינויים'. תקראו לזה איך שתרצו ורק אני לא קראתי את הכתובת על הקיר.
ב)לא היו לי שום הגנות, גם לא הגנות מפני מחשבות שליליות שלי, שעלולות להכנס פתאום אל תוך המשהו הזה, לא יודעת איך קוראים לו. ג)מה עושים עכשיו?
ד)יש מישהו קצת יותר מקצועי ממני שיכול להגיד לי (ולא באמצעות קלפים) אם בכלל יש סיכוי לתלונה הזאת או שזה באמת 'ללכת עם הראש בקיר', כמו שקראה לזה בהתחלה הפסיכולוגית שלי, אני אשמח. (עכשיו, אגב, אני די מבינה למה הטיפול למניעת הפחד בחקירה לא הצליח...)
ה)תשלחו לי אור. בכל פעם שאתם נזכרים בי.
אני כבר מדיטציות לא אעשה יותר, עד שאלמד מהו הדבר הזה שגורם לי נזקים, ואיך מתפתרים ממנו. אגב, הגעתי דרך שיטוטי ברשת למאמר של כוכב השחר בפורום שאזא"ם על טקס LBRP אבל אני לא מתכוונת לעשות אותו כעת. אני פשוט לא מספיק מוכנה כדי לעשות טקסים, עם כל הכבוד (לצה"ל). אז אשאר בלי הגנות אלא אם כן אתם תוכלו לתת לי משהו להגנה שלא מסוכן או שתשלחו לי הגנה בעצמכם כי יקח המון זמן עד שארשה לעצמי לערוך טקסים, אפילו לצורך הגנה, ובינתיים אני ממשיכה ללמוד את התחום.
ו)תודה לכל מי שהגיע עד לפה... טל (שם משתמשת).