גברת פלפלת
New member
../images/Emo187.gifשירשור תלונות
קיי חבר'ה, אני הולכת להגיד עכשיו מה ל-א ב-ס-ד-ר בפורום, בשביל לנסות לשפר..! אל תפגעו באופן אישי.... אבל קחו לתשומת
כם !
משעמם לי- בזמן האחרון יש פה תופעה שפשוט עולה לי על העצבים. בכל שירשור יש פה הודעות בלתי נסבלות בסגנון של "היי חבריקוס ! משעמם לי, בואו תבדרו אותי !" כאן פורום ולא צוות בידור- משעמם לכם בעיה שלכם ! כמה שירשורים אפשר לפתוח על זה לעזאזל ? ועוד יותר מעצבן זה כשלמישהו יש בעיה, הוא מבקש עזרה, ואתם משרשרים לו "משעמם לי" !! תעשו טובה- תפסיקו עם זה !
יד רועדת-עוד אחת מהבעיות של האנשים כאן זה שהיד שלהם רועדת... לוחצים שלח להודעה\תגובה פעם אחת, לא שבעים אלף !! כמה כבר אורית יכולה למחוק ?! ואז יוצא באלגן, וחלק מגיבים ללחיצה הראשונה, וחלק לשניה... ואז אורית לא יכולה למחוק והיא צריכה לחבר את זה לשירשור.... אבל מה, עדיין ההודעת תופיע פעמיים ! ואם אורית לא תספיק לעשות את זה, זה פשוט יעיף הודעה חשובה של מישהו אחר לעמ' הבא, ולא יגיבו עליה !!
התמונות- קיי, נחמד לכם, מצאתם תמונה שווה של אנימציית לב. בא לכם לצרף אותה להודעה ? תצרפו ! אבל למה חמש פעמים ? מספיק פעם אחת- אנשים קולטים... אם יש לכם עוד תלונות, נשמח לשמוע אותם !! ו.............. ל-ש-פ-ר
קיי חבר'ה, אני הולכת להגיד עכשיו מה ל-א ב-ס-ד-ר בפורום, בשביל לנסות לשפר..! אל תפגעו באופן אישי.... אבל קחו לתשומת