שירשור תלונות

../images/Emo187.gifשירשור תלונות

קיי חבר'ה, אני הולכת להגיד עכשיו מה ל-א ב-ס-ד-ר בפורום, בשביל לנסות לשפר..! אל תפגעו באופן אישי.... אבל קחו לתשומת
כם !
משעמם לי- בזמן האחרון יש פה תופעה שפשוט עולה לי על העצבים. בכל שירשור יש פה הודעות בלתי נסבלות בסגנון של "היי חבריקוס ! משעמם לי, בואו תבדרו אותי !" כאן פורום ולא צוות בידור- משעמם לכם בעיה שלכם ! כמה שירשורים אפשר לפתוח על זה לעזאזל ? ועוד יותר מעצבן זה כשלמישהו יש בעיה, הוא מבקש עזרה, ואתם משרשרים לו "משעמם לי" !! תעשו טובה- תפסיקו עם זה !
יד רועדת-עוד אחת מהבעיות של האנשים כאן זה שהיד שלהם רועדת... לוחצים שלח להודעה\תגובה פעם אחת, לא שבעים אלף !! כמה כבר אורית יכולה למחוק ?! ואז יוצא באלגן, וחלק מגיבים ללחיצה הראשונה, וחלק לשניה... ואז אורית לא יכולה למחוק והיא צריכה לחבר את זה לשירשור.... אבל מה, עדיין ההודעת תופיע פעמיים ! ואם אורית לא תספיק לעשות את זה, זה פשוט יעיף הודעה חשובה של מישהו אחר לעמ' הבא, ולא יגיבו עליה !!
התמונות- קיי, נחמד לכם, מצאתם תמונה שווה של אנימציית לב. בא לכם לצרף אותה להודעה ? תצרפו ! אבל למה חמש פעמים ? מספיק פעם אחת- אנשים קולטים... אם יש לכם עוד תלונות, נשמח לשמוע אותם !! ו.............. ל-ש-פ-ר

ט2רייJי

New member
פלפלת אני איתך מילה במילה...../images/Emo45.gif

פלפלת אני מסכים עם כל מה שאמרת התופעה הכי מעצבנת לדעתי היא שמישהו רושם בעיה ומבקש עזרה ויש כאן איזו אחת שעושה את זה בקביעות וכותבת בהודעות של עזרה " משעמם לי " משעמם לך לכי תראי טלויזיה אנערף זה לא עניינו...אני לא רוצה לנקוב בשמות אבל זו שעושה את זה תמיד בטח יודעת שאני מתכוון אליה ואני מבקש ממנה להפסיק עם זה כי זה לא נעים למישהו שביקש עזרה להיכנס ולראות שמישהו כתב לו " משעמם לי " פלפלת אני איתך מקווה שנצליח לגרום לפורום להיראות הרבה יותר טוב!!!! נ.ב לדעתי הפורום הזה הוא הכי טוב שהייתי בו אבל עם קצת תיקונים הוא יהיה מושלם....!!!!

Queeny

New member
כמה דברים. ../images/Emo15.gif

בקשר לתופעת ה"משעמם לי". אני ראיתי שמישהי עשתה את זה הרבה, פניתי אליה במסר. אין צורך "לצעוק" על כולם, כי וול, יש רק 1, או 2, שעושים את זה. לא חשוב. טוב, אין לי בעצם כמה דברים... אני מסכימה בהכל...

nobodys girl

New member
יא

בדיוק כשנכנסתי לפורום חשבתי איך לנסח הודעה כזאת בלי לפגוע ולהעליב אף אחד :) עשית בשבילי את העבודה השחורה :) מסכימה בכל מילה רק שני דברים להוסיף- עניין התמונות, לא רק שהוא טיפונת מיותר לטעמי הוא גם מאט את הפעילות השוטפת של הפורום וזה מעיק... ומה עוד? ממ.. דמט שכחתי אה כן אני חושבת שזה גם לא הוגן לנצל שרשורים לצורך הבעיות שלכם הודעות סטייל "למה אתם לא מתייחסים להודעה שלי? כי יש ככה וככה וזה ופה ושם שמציק לי" זה לא נחמד, בנאדם שואל שאלה ובמקום לענות לו תוקעים את הבעיה שלכם כאילו שאין לו מספיק על הראש לא יודעת בעע אני הולכת לפתור בגרויות במתמטיקה כיף לי :) יום טוף

Angelred

New member
אני איתכם

מקווה שאם אי פעם אני יעשה משהו שמעצבן אותכם תגידו לי אנשים שירן

למעלה