שאלון

shiraz cohen

New member
ברור! ../images/Emo99.gif

עם נס! יואו... עכשיו עשית לי חשק!... כל הכבוד!

vered151

New member
עונהההההה...וואי זה היה ארוך

שם מלא: ורד תאריך לידה: 19.8.90 מין:
בית: מושב ליד רחובות איפה עוד גרת? באפמקום מזל: אריה מידת נעליים:40 גובה: 1.68 מוצא: בלעכס! חיות מחמד: סוס
אחים:2 גדולים צבע שיער: חום כהה-שחור אורך שיער: ארוך
צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : כיתה: י"א תחביבים: סוסים, מסיבות, הופעות מוזיקה: רוק להקה: כרגע אלו הם three doors down איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית עילגת וספרדית גם אוהב ספורט? סבבה לי איתו איפה נולדת? בקפלן, ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? מאוודדדד מאמין באלוהים?
יש לך כינויים נוספים באינטרנט?
מה הם? יש לך גשר?
יש לך משקפיים/עדשות מגע?
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? ויטרינריה? לא יודעת כבר כלום איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא יודעת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת מה הדבר הכי חשוב לך? אנשים שאני אוהבת יש חבר/חברה/קראש?
ממה אתה הכי פוחד? שיקרה משהו רע לאנשים שאני אוהבת מאמינה באהבה וירטואלית: לא ממש אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? חח בגב? לע על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על היום שהיה...על המילים שאני שומעת למה אתה הכי מתנגד? שוביניזם אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא הייתי פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? שהכרתי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון?
מה הדבר שעושה אותך מאושרת? מוזיקה ואנשים כשיש לך אהבה את נאמנה?
את אוהבת ילדים? תלוי באיזה גיל אבל כעיקרון כן את ותרנית או עקשנית? עקשנית..ממש אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא יודעת החיים טובים לדעתך?
היחסים עם ההורים טובים? ככה-ככה לבוש: כרגע? גינס וגופיה וסווטשר איפור: עיפרון ירוק דברים אהובים מאכל: לא יודעת שתיה: נסטי המקום האהוב לחופשה: קנדה בקיץ אבל! טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: אפרסק, בננה..הכל ממתק: במבה אדומה מכונית: פג'ו CC שיעור: רק בגלל המורים- הסטוריה ועיצוב ותנך חג: פורים, ראש השנה, סוכות, פסח..כולם! היום הכי אהוב בשבוע: שני ושישי צבע: כולם
מגזין: ראש1? שם לבת: לילך שם לבן: אלעד קבוצת ספורט אהובה: מכבי תא בכדורסל חודש אהוב: אין ספורטאי/ת אהוב: פרקר
שחקנית אהובה: אנג'לנה ג'ולי ורותם אבוהב. מלכות
שחקן אהוב: . עפר שכטר
תוכנית אהובה בטלוויזיה: השמיניה חחח אתר אהוב: לא יודעת חיה אהובה: סוסים חבר לאימייל: אין בדיחה: אין לי כוח חח אומר הרבה: אינעל אחותך מילה אהובה: תכלס נעליים: VANS תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: לא יודעת דיסק אהוב: עברי לייב נשיא: הא?!
סלט:ירקות בשר: כמעט ולא אוכלת... תוספת לפיצה: זיתים ירוקים ארץ:ישראל
עיר: ראשון מקום אהוב: מקום עם אדמה ריח: הבושם שלו...=] רעש: מוזיקה טעם: מתוק רגש: אהבה
מספר:8 ספר: מלך החומוס ומלכת האמבטיה, אני כריססטיאנה פ. סבתא: לא יכולה לבחור...מתגעגעת לשתיהן
דגנים:כריות

vered151

New member
עוד חלקק...

דברים פחות אהובים אוטו: אין צבע: אין מורה: מיכל
שיעור: ספרות
יום בשבוע: שלישי חג: אין עונה: חורף חודש: אין ספורט: אין קבוצת ספורט: אין סרט:אין שחקנ/ית: מממ..בטוח יש מישהי תוכנית: לא זוכרת אתר: אין אוכל:גמבה...איכ שתיה: לא מתה על מוגזים להקה: העברית זמר: . אריק ברמןןןןןןן זמרת: לא מתה על מירי מסיקה חיה: אין חנות: אין מילה: כפרה..יכול לשגע אותי הופעה שהיית בה:לא הייתה הופעה שלא נהנתי דיסק: אין סלט: כרוב ארץ: אין עיר: אין מקום להיות בו: שאני לא אוהבת? לא יודעת ריח: חסר?! חח רעש: . אין לי בעיה עם רעש רגש:קנאה תאריך: ?! ספר: אין דגנים: אין ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:כן הסתפרת: ב24? לא..אבל לפני יומיים...חח הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?
אכלת קופסא שלמה של עוגיות?
נזרקת על ידי מישהו?
מישהו בגד בך?
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
היית מאוהב?
ראית את הבית הלבן?
עישנת?
שתית אלכוהול?
עישנת מריחואנה?
שיחקת מונופול?
ראית טיטאניק?
נישקת מישהו?
התנשקת צרפתית?
הזדיינת
ביקרת בארץ אחרת?
צבעת בספר צביעה?
עשית אמבטיית קצף?
טסת?
שטת?
נסעת ברכבת?
רכבת על פיל?
הכנת אתר אינטרנט?
שיחקת בברביות?
נשארת ער כל הלילה?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?
דיברת בשיעור?
פחדת מהחושך?
היית בבית חולים (לא לביקור)?
עשו לך תפרים?
זרקת מישהו והתחרטת על זה?
יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?
שיקרת?
נרדמת בשיעור?
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
פגשת סלבריטי?
עברת על החוק? לא שזכור לי אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?
שנאת את עצמך?
נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב?
רצית להרוג מישהו?
נפלת מכסא?
נתת למישהו לאפ דאנס? הא?! הלכת מכות?
בקטנה כזה זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה?קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לא יודעת חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? קיץץץץץץץץ
שיגיע כבר, נו מה או מי היית רוצה...? להרוג: מרים לשמוע: עברי להיות כמו:
הדבר האחרון ש: קניתי: מממ..לא זוכרת קראתי:את השורה הזאת עשיתי: נידנדתי את הרגל סרט אחרון שראיתי?ממממממ...שאלה טובה מספר אחרון שחייגתי: אילנית דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי:טובלרון פעם אחרונה שבכיתי: היום..אבל סתם ירדו דמעות כזה..לא בגלל רגש..סץם שרפו העיניים פעם אחרונה שצחקתי: לפני 7 דקות בערך הבנאדם האחרון שנישקתי: ממ..איה הבחור האחרון שדיברת איתו:תומר הודגש באמצעות מדגישומטיק

3has3

New member
לא שמישהו הולך לקרוא את זה אבל בכל

מקרה
משעמם לי שם מלא: חנה שפילט תאריך לידה: 20.02.94 מין:
בית: מזכרת בתיה? איפה עוד גרת? פה מזל: דגים מידת נעליים: 38 גובה: 157 מוצא: אשכנזייה חיות מחמד: כלב, 14 אקווריומים אחים: אחות אחת צבע שיער: שטני *אני מתעקשת* אורך שיער: קצת אחרי הכתפיים צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : לא כיתה: ז' תחביבים: מחשב, טלוויזיה.. התחביבים הרגילים.. לרקוד מוזיקה: סינרגיה, סינרגיה וסינרגיה להקה: סינרגיה איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית ורוסית אוהב ספורט? כן איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? מאוד
מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? אין יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היה הרבה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? חחח גם הרבה איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היומולדת שלי.. כל שנה:) מה הדבר הכי חשוב לך? החברים ממה אתה הכי פוחד? מעליות מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב
על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? סינרגיה:) למה אתה הכי מתנגד? שובניזם אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מישהו אחר פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? המחשב וסינרגיה את אוהבת ילדים? תלוי את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא החיים טובים לדעתך? לא היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: ? איפור: ? דברים אהובים מאכל: אוכל של אמא שתיה: אני שותה רק מים
המקום האהוב לחופשה: בית טעם גלידה אהוב: מנגו פרי אהוב: תפוח ממתק: איכסס!!1 מכונית: ? שיעור: מתמטיקה, ספורט ואומנות חג: החופש הגדול היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: כתום מגזין: ראש1 שם לבת: אגם שם לבן: גל
קבוצת ספורט אהובה: ? חודש אהוב: פבואר ספורטאי/ת אהוב: :| שחקנית אהובה: :| שחקן אהוב: . מייקל לואיס תוכנית אהובה בטלוויזיה: השמיניה אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: כלב בדיחה: חחח יש המון אומר הרבה: שתהיה בנאדם
מילה אהובה: בלה נעליים: אולסטאר, ואנס, נעליי ספורט, מגפיים, כפכפים (והרשימה עוד ארוכה) תחנת רדיו: גלגל חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: :| דיסק אהוב: צועקים על אהבה נשיא: מה איתו? סתם חרמן סלט: ירקות בשר: לא הכי תוספת לפיצה: כלום:) ארץ: ניו יורק עיר: ניו יורק או תל אביב מקום אהוב: בית ריח: ? מספר: 3 ספר: חירות סבתא: מתה דגנים: קורנפלקס דברים פחות אהובים צבע: שחור מורה: ערבית ותנ"ך שיעור: תנ"ך יום בשבוע: שישי חג: שבועות עונה: קיץ חודש: מרץ ספורט: ? קבוצת ספורט: חיפה
שחקנ/ית: דון לני גבאי תוכנית: אנימה אתר: וואלה אוכל: בשר וזה.. שתיה: מתוק מידי להקה: MCR זמר: סקעת זמרת: נינט טייב חיה: חתולים דיסק: בריטני וקדומה סלט: פירות ארץ: איראן עיר: עזה ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: בטח
קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? תמיד
היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? כן עישנת? לא שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? לא נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן
עשית אמבטיית קצף? לא טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? לא דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? בטח פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? לא, כן בבטן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? חחח כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא נראה לי פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שלמות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? איכסס חורף או קיץ? חורץP: הדבר האחרון ש: קניתי: דיסק קראתי: ספר עשיתי: כתבתי סרט אחרון שראיתי? לא זוכרת מספר אחרון שחייגתי: לא חייגתי יש לי בזיכרון הכל
דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: נקניק או משהו פעם אחרונה שבכיתי: אתמול פעם אחרונה שצחקתי: עכשיו

שלומיתת

New member
התשובות שלי../images/Emo11.gif

שם מלא: שלומית תאריך לידה: 27/1/91 מין: נקבה בית: הא?! חיפהXD איפה עוד גרת? נולדתי כאןP: מזל: דלי מידת נעליים:38-9 גובה: 1.60
מוצא: חח אשכנטוזהP: חיות מחמד: אין אחים:3..2 אחיות ואח צבע שיער: בלונדיני כהה
אורך שיער: ארוך..לא בדקתי צבעת פעם את השיער? רק בספריי.. באיזה צבע? : אדום ושחור כיתה: י' תחביבים:גיטרה,מוזיקה,מחשב,הופעות
מוזיקה: רוק,רוק כבד ומטאל להקה: סינרגיה,three days grace ועוד איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית..ומאלתרתXD אוהב ספורט? כן איפה נולדת? פה:p אתה בן אדם של לילה או של יום?לילה רגיש לדגדוגים? חח כן מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט?יאפ מה הם?ממ שלומצ,שלומצי,שלומץ ועודXD יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע?לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אינלי מושג=\ איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אממ..היו כמה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? חח גם בזה היו כמה איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת!! מה הדבר הכי חשוב לך? אממממממממממממממממממממ. יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? בע..לא יודעתXD מאמינה באהבה וירטואלית: לא ממש אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?בגב?כמה בנאליXD על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? לא עניינכם:p למה אתה הכי מתנגד? ממ אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?אמ..איזה חבר בלהקה ממש מפורסמת..לראות איך היה מסתדרת עם זה פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? יש מצב מה הדבר שעושה אותך מאושרת? הופעות!! כשיש לך אהבה את נאמנה? איזה שאלה מטומטמת. את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא נראלי ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?XDDDDDDDDD החיים טובים לדעתך? אממ..לא ממשXD היחסים עם ההורים טובים? בסדר לבוש: רגיל..ג'ינס וחולצה איפור:מזה השטויות האלה!?! דברים אהובים מאכל: אממ..ג'אנק פוד ואוכל של אמאD: שתיה: קולה קפה ומילקשייק אחרי ההתנדבותXD המקום האהוב לחופשה: ממממ טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות נראלי פרי אהוב: תפוז!!!D: ממתק: אממ..אחרי שלושה ימים של טיול שנתי,אל דברו איתי על ממתקים
מכונית: לא מענין שיעור: הא?אממממממממממממ.....לא יודעת..ספרות אני אוהבת חג: שבועותD: היום הכי אהוב בשבוע:אין צבע: שחור,אדום מגזין: ריטינגXD שם לבת: דריה שם לבן: רועי:D קבוצת ספורט אהובה::X חודש אהוב: הא. ספורטאי/ת אהוב:אין שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: . אין תוכנית אהובה בטלוויזיה:חברים,נולד לרקוד אתר אהוב: הפורומים של סינרגיה והאתר שלהםD: חיה אהובה: :X חבר לאימייל: חח בדיחה: - אומר הרבה: - מילה אהובה:שלא תדעו מצרות מה המילים שאני משתמשת בהן הרבה. נעליים: אולסטאר אבל רק זה שיש לי..כי אני לא מתה על זה תחנת רדיו: לא שומעת רדיו חדר בבית: שליP: ההופעה הכי טובה שראית: אמממ..של סינרגיה:) דיסק אהוב: נחשו. נשיא: - סלט:הא?! בשר: אממ..המבורגר תוספת לפיצה: עגבניות ובצל בסבארו,או טונהD: ארץ:.. עיר: .. מקום אהוב:כל מקום שיש בו הופעה מבחינתי אהובXD ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: סבתא: דגנים: שאלון נכה.מחקתי חלקXD ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית:לא חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן התגעגעת למישהו:לא האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?חח לא נראלי נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לאיודעת נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?מממ בקושי היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן?לא עישנת? לא שתית אלכוהול?כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?דתיה התנשקת צרפתית? ^ הזדיינת נו מה?@ ביקרת בארץ אחרת?חח לא ממש צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? לא שטת?ממ בקטנה נסעת ברכבת? מן הסתם רכבת על פיל? לא:X הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?המיטה שלי גבוהה ככה שזה לא כ"כ יעיל דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)?כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה?לא זכור לי יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? אולי שברת למישהו את הלב?אולי רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כןXD נתת למישהו לאפ דאנס?OO" לא. הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית?לאדעת קפה או תה?קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות?מזה החרא הזה?!?!?&^&*%^ חתולים או כלבים? כלום אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?לא אוהבת חורף או קיץ? לאדעת מה או מי היית רוצה...? להרוג: אותך:) לשמוע: סינרגיה להיות כמו: לאדעת הדבר האחרון ש: קניתי: מיץ תפוזיםXD קראתי:אממ..ספר מטומטם כלשהוא עשיתי: מחשב? סרט אחרון שראיתי?לוזוכרת מספר אחרון שחייגתי: :X דבר אחרון ששתיתי: קפה דבר אחרון שאכלתי:עוגיה?! פעם אחרונה שבכיתי: דיייייO*&)^*^4 פעם אחרונה שצחקתי: הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו:

driffted girl

New member
חפירה בנשמה =)

שם מלא: אורפז תאריך לידה: 13. מין:
בית: צבא... איפה עוד גרת? באר-שבע מזל: אריה מידת נעליים:39 גובה: 1.63 מוצא: מזרחי חיות מחמד: אין חיה כזאת
אחים: 3 צבע שיער: חום אורך שיער: א-ר--ו---ך
צבעת פעם את השיער?
באיזה צבע? : Oo כיתה: תחביבים: סרטי אימה, מוזיקה ישראלית, טיולי ארץ-ישראל. והופעות :) :) מוזיקה: ישראלית
להקה: סינרגיה איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ספרדית, מעט ערבית. אוהב ספורט?
איפה נולדת?
אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה לגמרי. רגיש לדגדוגים? מכורה :) מאמין באלוהים? יש לי את הספקות של עצמי. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כמו כולם מה הם?פומיקית, פZי יש לך גשר?
יש לך משקפיים/עדשות מגע?
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? בת אדם עם שאיפות אינסופיות... איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כשהיא מתה. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? להרגיש מאוזנת בתקופות של טירוף. ולשמור על עצמי שאני לא אלך לאיבוד. יש חבר/חברה/קראש? לא. אני מאוהבת בעצמי וזה מספיק טוב
ממה אתה הכי פוחד? מלאבד אנשים חשובים בחיי. מאמינה באהבה וירטואלית: אני מאמינה שזה יכול להתחיל וירטואלית, בספק אם אהבה יכולה לטוות את עצמה וירטואלית....זה בדיוק כמו קשר מרחוק- נחמד, יש לזה את כל הפוטנציאל, אבל שורה תחתונה- מעפן! אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בכפות רגליים...תמיד רציתי לדעת איך זה נראה מלמטה חחח על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על היום שהיה ועל היום שיהיה. למה אתה הכי מתנגד? התעללות. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?
מאמינה באהבה ממבט ראשון? |כ| מה הדבר שעושה אותך מאושרת? תחושת מיצוי, הרגשה של אני יכולה. כשיש לך אהבה את נאמנה?
את אוהבת ילדים?
את ותרנית או עקשנית? עקשנית כשצריך אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? NEVER, פשוט אעיר את תשומת ליבך על דברים שגויים שתעשי כלפי הסביבה. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא שוללת. החיים טובים לדעתך? תמיד יכול להיות יותר טוב. היחסים עם ההורים טובים? עם אמא ב-ה-ח-ל-ט לבוש: זרוק... איפור: בספק..ואם כבר עדין. דברים אהובים מאכל: פיצה
, פרגיות... שתיה: קולה (טעם החיים!!) המקום האהוב לחופשה: כל מקום עם אווירה שונה מהרגיל. טעם גלידה אהוב: שוקולד, וניל פיצפוצים. פרי אהוב: מנגו ממתק: ק-י-נ-ד-ר בואנו!!! מכונית: אאודי TT
שיעור: אנגלית חג: שבועות. ט"ו בשבט היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: ירוק/חום/צהוב מגזין: קוסמופוליטן שם לבת: תום שם לבן: גיא קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה
חודש אהוב: אוגוסט- חודש יומולדת
ספורטאי/ת אהוב: טניה סימן-טוב...ג'ודו לפנים!!
שחקנית אהובה: שרליז ת'רון, ג'וליה רוברטס, נטלי פורטמן. שחקן אהוב: . קיאנו ריבס, ג'וד לאו, ג'וני דפ. תוכנית אהובה בטלוויזיה: מועדון לילה... אתר אהוב:
חיה אהובה: ג'ירפה, קואלה, פיל,שועל
חבר לאימייל:
בדיחה: איש אחד הולך ברחוב רואה שניצל משקה את הגינה שלו, אז הוא שואל אותו "שניצל שניצל, מה אתה משקה?" , אז השניצל עונה לו "לא, אני מאכל...". הולך האיש בא כלב רואה את השניצל משקה את הגינה שלו אז הוא שואל אותו "שניצל שניצל, מה אתה משקה?" אז השניצל עונה לו "ויי כלב מדבר"
אומר הרבה: אנה מנאן! כאילו, כזה
מילה אהובה: גולם
נעליים: ספורט!!! תחנת רדיו: גלגל"צ. חדר בבית: יש לי חדר משלי
ההופעה הכי טובה שראית: יש יותר מידי כאלה....עמיר לב. דיסק אהוב: יזהר אשדות- הופעה חיה בהארד רוק קפה / האחר- ברי סחרוף. נשיא: עזר וייצמן. סלט:יווני
בשר: על האש. תוספת לפיצה: זיתים
ארץ:טרופית. עיר: איזורי הצפון. מקום אהוב: תלוי... ריח: של משהו חדש. שמני גוף בריחות לבנדר/וניל רעש: ילדים משחקים. טעם: משהו מתוק.
רגש: שמחה. מספר:2... 7 ספר: הנזיר שמכר את הפרארי שלו- רובין ס.שארמה... אישה שנייה- יאיר לפיד סבתא: דגנים: קורנפלקס, כריות נוגט
דברים פחות אהובים אוטו: סיטרואן, רנו... צבע: כתום/ורוד מורה: מתמטיקה
שיעור: מתמטיקה. יום בשבוע: ראשון. חג: פסח...ראש השנה. עונה: קיץ. חודש: יוני ספורט: כדור עף. קבוצת ספורט: בית"ר ירושלים. סרט:בוראט שחקנ/ית: קייט וינסלט. תוכנית: אודטה
אתר: וואלה. אוכל:טחול, כבד
שתיה: קפה
להקה: Simple Plan זמר: Prince זמרת: jojo חיה: זוחלים חנות: קסטרו... מילה: טבת
הופעה שהיית בה:היהודים...הפרחות הרסו בהחלט =\ דיסק: יוני בלוך- אולי זה אני סלט: ירקות
ארץ: קולומביה עיר: שדרות, דימונה, בית שאן... מקום להיות בו: מקום ללא אנשים ריח: משהו שרוף. רעש: חיות שמתעללים בהם. רגש:אהבה...
תאריך: ספר: מלאך או שטן- שרה אנג'ל. דגנים: טריקס ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית:
חיבקת מישהו:
בכית:
צחקת:
גרמת למישהו לצחוק:
קנית משהו:
הסתפרת:
הרגשת טיפש:
דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
התגעגעת למיש

driffted girl

New member
ההמשך וזה...

התגעגעת למישהו:
האם אי פעם... השתמשת בסמים?
אכלת קופסא שלמה של עוגיות?
נזרקת על ידי מישהו?
מישהו בגד בך?
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
היית מאוהב?
ראית את הבית הלבן?
עישנת?
שתית אלכוהול?
עישנת מריחואנה?
שיחקת מונופול?ברשת, נחשב?
ראית טיטאניק? |לא נישקת מישהו?
התנשקת צרפתית?
הזדיינת ביקרת בארץ אחרת? לא| צבעת בספר צביעה?
עשית אמבטיית קצף?
טסת?
שטת?
נסעת ברכבת?
רכבת על פיל?
הכנת אתר אינטרנט?
שיחקת בברביות?
נשארת ער כל הלילה?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?
, כמו כל יום בבסיס
דיברת בשיעור?
פחדת מהחושך?
היית בבית חולים (לא לביקור)?
עשו לך תפרים?
זרקת מישהו והתחרטת על זה?
יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?
שיקרת?
נרדמת בשיעור?
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
פגשת סלבריטי?
עברת על החוק? לעבור באדום נחשב...
אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?
שנאת את עצמך?
נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב?
רצית להרוג מישהו?
נפלת מכסא?
נתת למישהו לאפ דאנס?
הלכת מכות?
זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים
קרמבו וניל או מוקה?מוקה
חורף או קיץ? חורף
מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי:אישה שנייה- יאיר לפיד עשיתי: כתבתי את מה שאתם קוראים עכשיו
סרט אחרון שראיתי?בוראט... מספר אחרון שחייגתי: של המפקד
דבר אחרון ששתיתי: ק-ולה...אלא מה :) דבר אחרון שאכלתי:זיתים מבושלים פעם אחרונה שבכיתי: בבוקר פעם אחרונה שצחקתי: לפני רבע שעה. הבנאדם האחרון שנישקתי: שי-לי המושלמת!! הבחור האחרון שדיברת איתו:עודד
הודגש באמצעותי
וזה מתיש ר-צ-ח

למעלה